Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Sen kalbimin mehtabısın güneşisin Sen ruhumun vazgeçilmez bir eşisin Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek Dudaklarımdan yıllarca düşmeyecek Alıntı
Φ adose Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 karnım acıktı gidemiyorum bu işten vazgecemiyorum cenemi bır turlu tutamıyorum ne yapayım ben keratayım sonu olmadı ama ne yapalım idare edin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Boşver beni boşver gitsin Sen kimseyi yürekten sevemezsin Boşver beni boşver unut gitsin Bundan böyle bende sevmeyeceksem sebebi sensin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Sen geçerken sahilden sessizce Gemiler kalkar yüreğimden gizlice... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 ele geçmez istediğin uğruna savaş vermediysen Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Sende başını alıp gitme ne olur Ne olur tut ellerimden Hayatta hiç birşeyim az olmadı senin kadar Ve hiç birşeyi özlemedim seni özlediğim kadar Sende başını alıp gitme ne olur Ne olur tut ellerimden Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Seni özlemek canıma tak etti Birtanem Özlemek izlemek yollarını gözlemek Hep seveceğim seni ömrümün sonuna dek.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 dilimden düşmüyor kolaysa gelde al içimden söküp aşkını,çektiysen kahrımı helal et hakkını,zorlu sevdam hoşçakallllllllllllll.......şarkıya bak yaaaaa Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 ben sana sana sana ölürüm ölürüm öülrüm sana ölürüm sana değer bunu bilirim ooo ben bilirim.......zoynoma gelsin.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Sensiz Yağmurun tadı yok sensiz Ne kış ne bahar Mehtap bile inek gibi bakar Mavi bir boşluk deniz. Tadı kalmadı şarkıların İçki kadehi soğuk Dün , bugün , yarın Manasız donuk Sen olsaydın eğer Seninle gelseydi yağmur Kar , tipi , çamur Koymazdı bu kadar . Mehtap göz kırpardı tatlı tatlı Zeki ve çapkın Ses ve ışık dolardı deniz Dalgalar cana yakın . Varsın bağırsın sarhoşlar , satıcılar Kar kış kıyamet kopsun Bahar canı isterse olsun Akşam da olmayaydı sabahta Beraberdik sevapta , beraberdik günahta Yağmurun tadı yok sensiz Ne kış ne bahar Mehtap bile inek gibi bakar , Mavi bir boşluk deniz ... kankime gelsin Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 bu gece başımdan geçenlere değil kafamdan geçenlere içtim aklıma esen şeytana uymak yine sen olacaksın sebebim...çiçeğime Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 sen cennete uçtun ama kokun sinmiş yatağıma odama derin derin soluyorum seni içime hapsediyorum seni alışamadım bir türlü yokluğuna gülbebeğim sensiz yaşama ne kadar zor ayrılık acısını gel bana sor nasıl kıydın kendine gül bebeğim... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Hiç kalbin ağrıdı mı sebepsizce Hiç titredin mi yaz gecelerinde Yapayalnız karanlıkta kalıp Ağladın mı günlerce ? ... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Bir fırtına tuttu bizi deryaya kardı, O bizim kavuşmalarımız a yarim, mahşere kaldı. Mapushanede yata yata yanlarım çürüdü, Pencereden baka baka a yarim, ela gözler süzüldü............................. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 kalbimi gondum topraga ihlamurlar kan agladi nasil bir vedadir bu yar goz yasin gozumden damladiii Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Seni sevdim diyenler çekip giderse Bu da geçer birtanem Boşver üzülme.. Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 tenimi dağlasanız söyleyin ne fayda sesimi sessizliğe hapsetseniz ne fayda su akar bent dinlemez,yıkar geçer yol bulur sevda büyür ayrılıkta ,çağlayan olur.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin Öyleyse sen unut beni yeter ki benden isteme Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için ÜZÜLME.. funda ararın yeni şarkısı çok güzel yaaaa. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 İçmişim, dertliyim, bir bilsen ben ne haldeyim İçmişim, dertliyim, ben sensizim neyleyimm Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Bağışlayın beni sevdalarım.Kendimi parçalara ayıramadım. Alın gidin korkularımı, saçlarımı ellerinizle okşayın. Hiç bir ayrılık yeniden yaratmıyor artık beni. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Ben senin ne yarin ne de canın Ben senin ne sevdiğin ne baharın Ben snein belki umrunda değilim ama Sen benim sen benim Nefesimsin.. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 zamansiz geldin biraz bende tam agliyordum elimde bavulum burdan cekip gidiyordum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 bir fırtına tuttu bizi deryaya kardı,bu bizim kavuşmalarımız yarim mahşere kaldı,mapushanede yata yata yanlarım çürüdü,pencereden baka baka ela gözler süzüldü................................................................................... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 ....oy desinler desinler senide bana versinler ERZİNCANLI desinler........ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.