Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 şimdi eşim dostum benı hastayım sanıyor yastayım hiç. kımse bılmıyor Bu benim olsun Sedoş sen başka bul.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Bu benim olsun Sedoş sen başka bul.. Yastayım Yoksun yine varlığım sürünüyor Sensizliğim bilinmiyor Sen gittin gideli ellerim hep titriyor Kalbim bu acıyı saklıyor Yıllar sonra bile hiç kimseye söyleyemedim Bu sevdayı kalbime gömdüm ve sen öldün Şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor Yastayım hiç kimse bilmiyor Seni son gördüğüm yerde yıllar sonra O gün geldi yine aklıma Bu kez bir elimde kızım içimde fırtına Göçüp gittiğin o yolda Sen varmışsın gibi her gece ışığı kapatmadım Gel gör ki ben hala yokluğuna alışamadım Şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor Yastayım hiç kimse bilmiyor Çok zor o kadar yıl sonra itiraf etmek Bu aşkı bertaraf etmek Bu kez sana söyleyecek ne çok şey vardı İsterdim bak unutmadım demek Yıllar sonra bile hiç kimseye söyleyemedim Sen öldün ben bu sevdayı kalbime gömdüm Şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor Yastayım hiç kimse bilmiyor Bugün doğum günün yanında değilim Bu yüzden hiç iyi değilim Yaşlandım artık bıraktığın gibi değilim Üstelik bir kızım var evliyim Yıllar sonra bile hiç kimseye söyleyemedim Bu sevdayı kalbime gömdüm ve sen öldün Şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor Yastayım hiç kimse bilmiyor Sen varmışsın gibi Her gece ışığı kapatmadım Hastayım hiç kimse bilmiyor Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 düşündürdü yine beni gözlerin her bakışın içimde ateş olur beni benden alır senin sözlerin biri biter ötekisi dert olur Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 çok yorgunum beni bekleme kaptan seyır defterını başkası yazsın beni o limana çıkaramazsın Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 leyla ela gözlü bir çöl ahusu saçları bahtından daha sıyahtı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 gönlum söz dınlemıyor sevdiğimi vermıyor kım görse şu halimi bır daha sevme dıyor ahhh aşk yüzünden arap saçına döndumm Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Gayrı dayanamam ben bu gurbete... Gayrı dayananamamm ben bu hasrete, Ya benide götür ya sende gitme, ateşi aşkına yakma çıramı, ya benide götür ya sende gitmeee... yar bağrıma vurdun kızgın dağları, viran koydun mor sümbüllü bağları, sevdiğim geçiyor hasret çağları, ya benide götür ya sende gitmeee... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Bir gün dönüp bakınca düşler içmiş olursa yudum yudum yıllarını Ağla ağla firuze ağla Anlat bir zaman ne dayanılmaz güzellikte olduğunu Kıskanır rengini baharda yeşiller Sevda büyüsü gibisin sen firuze Sen nazlı bir çiçek Bir orman kuytusu Üzüm buğusu gibisin sen firuze Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 hasret Hasret’çe sevdim seni Hasret’çe kokladım saçlarını Hasret’çe düşündüm seni Hasret sevdim seni… halende sevecegim seni ... Seni Hasret gibi seviyorum Seni Hasret gibi özlüyorum Seni Hasret gibi kokluyorum Seni Hasret gibi kucaklıyorum… Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 leyla ela gözlü bir çöl ahusu saçları bahtından daha sıyahtı bu benim olsun sedelina,sen baska bul Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 bugün erken uyandim cok fena halde susadim buz gibi sular aradim sicak havalardan bunaldim Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Değmeyin feryadıma, Figanıma değmeyin Eğer sevda bu demekse Ben vazgeçtim Beni sevmeyin Garipliğim kader değil Geçiçi gülmeyin Bu kışta efkarlıyım Bahara Allah kerim Hadi yüreğim ha gayret Hele sıkı dur hele sabret Başını eyme dik tut Bu bi rüyaydı farzet hadi hadi yüreğim ha gayret... Hele sıkı dur hele sabret Başını eyme dik tut Bu bi rüyaydı farzet hadi hadi yüreğim ha gayret... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 . Rüyamda bin yıllık bir Hasret yaşatıyorum Rüyamda bin yıllık bir Hasret’e tutuklu kalıyorum Rüyamda bin yıllık bir Hasret’e ağlıyorum Rüyamda bin yıllık bir Hasret arıyorum… Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 işte hicazkar makamında bır demet ımmmm hanımefendı bır azızeeee güllerin içinde çhatteyım yazışıyorum bıriyle azızeyı görmemiştim bırde vebcamını açtı bana bır mendıl salladı ahh ahhhh hey efendı mendılını oynatıyor amanin cıcıleri konuşuyor www. bomba bomba uzun boyu var kendıme eş arıyorum aradığım hanfendı olacak bana çorba yapacak bu azıze bana yaşımı sordu 41 dedım yerin yurdun neresı dedi istanbul dedim gel annemden iste dedı nasıl sevındım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 çakkıdı bu dıyete son veresım var herşeyi yiyesım var ne varsa gıyemıyorum artık çat dıye patlayasım var çat dıye çatlamak üzereyım neremı tutupta düzelteyım ortası olmuşum obezın herkesi yiyesim varrr Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 ömrümüzün son demi son baharıdır..... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 yazik, yazik ki su omrum, ziyan olup gidiyor... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 sacın yuzune perde yuregım dustu derde ayak ustu duramam senı gordugum yerde Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 Geri don,geri don.. Ne olur geri don.. Uzanip tutuver elimi birgun, Utanir diyemem,ne olur geri don.. Olur da bir gun sen de ozlersen, Olur da birgun sen de gozlerimle bulusmayi istersen.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 Yollar uzun,yollar kısa ama elbet her yol sonunda varış vardır. Kimine yol para kimine eğlence kimine makam bana yardır, Benim yolumu anlayamaz herkes,belkide bu yoldaki esrardır. Yolumu anlayan bir yarim olmalı ki anlayamazsa ne zarardır. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 Artık demir almak günü gelmişse zamandan, Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan. Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol; Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol. Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli, Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli. Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu! Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu! Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler; Bilmez ki giden sevgililer dönmeyecekler. Birçok gidenin her biri memnun ki yerinden, Birçok seneler geçti; dönen yok seferinden Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 Eski yar eski yara Sızlıyor eski yara Yenisinden fayda yok Varıp gidem eski yara Eski yardan eski yardan Geçilmez eski yardan Yenisiyle gönül eyle Yare kalsın eski yardan Eski yara eski yara Kapanmaz eski yara Sinesine sürer mi Geri dönsem eski yara Eski yardan eski yardan Gerçek sözler eski yardan Ben yareyim sen derman Kes umudu eski yardan Eski yar eski yara Kalbimde eski yara Yüzlerce güzel var da Hasretim ben eski yara Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 gemi yakıldı dönüş ümidi hayal oldu zaman daraldı kalbimin anlamı yazık oldu yeri dolmadı nefes almadan o sesi duymadan yapamam ki vücut iklimimin kimyası dünyayı ters yüz eden kadın hayatımın manası bende gizli bende saklı sorma kimdiye sorma sensin bir daha sorma sorma kim diye sorma o sensin bir daha sorma Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Aşk aşk diye yollara düştüm Gitme seninle gelemem artık Acısı tarifsiz hallere düştüm Her yolun sonunu bilemem artık Aşkın beni parça parça ayırsın Feryadımı yıldızlara duyursun Ecel gelmiş kapım açık buyursun Fakat sen yokken ölemem artık Topaldır yürümez bahdımın atı Kimi sevsem yüreği kayadan katı Beni bir hiç eden sensiz şu hayatı Sevmek istesemde sevemem artık Aşkın beni parça parça ayırsın Feryadımı yıldızlara duyursun Ecel gelmiş kapım açık buyursun Fakat sen yokken ölemem artık Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Denizlerde ot yanmasa da Dalgaların koynunda bir ömür tükettikten sonra Su içip boğulmak varsa Çöllerde kızgın kumlarda karlı buzlu dağlarda Bir ömür tükettikten sonra Çukurda kaybolmak varsa Korkunun ecele faydası yok Bu koşuşma niye Abbas yolcu soran yok Yolculuk nereye kim kaldı geriye Taş üstüne taş koya koya Yaratırım dünyamı Kötülük görmek bir yana birde altınlar takmak var ya Korkunun ecele faydası yok Bu koşuşma niye Abbas yolcu soran yok Yolculuk nereye kim kaldı geriye Sana uzatılan elleri Görmek istemesen de Bir gün o eller üstüne bu dünyadan göçmek var ya Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.