Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 bot mu giyerdin kot mu giyerdinsiyah kazaklarını mı çok severdin gece mi gezerdin hazır mı yerdin unuttum pot mu kırardın kalp mi kırardın taş mı atardın kuş mu tutardın düşünceli miydin bananeci miydin unuttum yalandan kim ölmüş ki yolundan kim dönmüş ki elimden kim tutmuş ki bak aslında hiç iyi değilim ben ölsem bir kurtulsam ben kısmetsiz kediyim sanki aşkım baksana bana aşkım aşkım ağlarım ama aşkım yat kalk hep beni düşün yat kalk hep beni yat kalk hep beni düşün yat kalk hep beni aşkım baksana bana aşkım yat kalk hep beni düşün ooo nerde postal aldım giymedin göbek yaptım görmedin sordum cevap vermedin ya ya fransız kaldın bana yabancı olduk sonra bir ihtimal sevmedin ya ya aşkım baksana bana aşkım aşkım ağlarım ama aşkım yat kalk hep beni düşün yat kalk hep beni yat kalk hep beni düşün aşkım baksana bana aşkım yat kalk hep beni düşün ooo nerde dünyayı kurtaran adam nerde alemsın bu sözler nasıl aklında kaldı yahu o kadar dinledım anlayamadım göbek yaptım görmedın ha annem bı kere saçını sarıya boyattı ama baya açık sarı..babamın karşısına geçtı dedı ki:_bende bi değişiklik görüyor musun? babam:aa saçını kestırmişsin hahaa babamı hatırlattı bu şarkı.kadın saçını sıyahtan sarıya boyatıyor,babamın cevabına bak Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 alemsın bu sözler nasıl aklında kaldı yahu o kadar dinledım anlayamadım göbek yaptım görmedın ha annem bı kere saçını sarıya boyattı ama baya açık sarı..babamın karşısına geçtı dedı ki:_bende bi değişiklik görüyor musun? babam:aa saçını kestırmişsin hahaa babamı hatırlattı bu şarkı.kadın saçını sıyahtan sarıya boyatıyor,babamın cevabına bak kızım ne akılda tutması yahuu chatlak mısın sen? internet diye bişi var herhalde kopyalayıp yapıştırıyorsun oluyo bitiyo nası aklımda tutim ben daha yine yeşillendi fındık dallarının sözlerini bile ezbere soyleyemiyorumm kii :w00t: Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 BAHÇADA GİZLİ ÇINAR BOYUN BOYUMA UYAR BEN SENİ GİZLİ SEVDİM BİLMEDİM ALEM DUYAR BAHÇALARDA GÜL VARI VAR GİT ELLERİN YARI SEN BANA YAR OLMAZSIN YÜZÜME GÜLME BARİ Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 yine yeşıllendı fındıık dalları şarkısında ne var ki bı kaç kere aynı cümleyı dıyon zaten zekı mürenın yarım saat suren bi şarkısı var sen onu bilem ezberlersın Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 yine yeşıllendı fındıık dalları şarkısında ne var ki bı kaç kere aynı cümleyı dıyon zaten zekı mürenın yarım saat suren bi şarkısı var sen onu bilem ezberlersın hangisiymiş kız ooo? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 hangisiymiş kız ooo? kahır mektubu Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 ben her gece sarhoşum derdımden böyle aşk yolunda berduşum kaderım böyle felek benım yazımı kışa çevırdı fırtınaya savrulmuş aşığım böylee içki nedır bılmezdım şimdi bir ayyyaş oldum kederle ızdırapla ben arkadaş oldummm Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 ben her gece sarhoşum derdımden böyle aşk yolunda berduşum kaderım böyle felek benım yazımı kışa çevırdı fırtınaya savrulmuş aşığım böylee içki nedır bılmezdım şimdi bir ayyyaş oldum kederle ızdırapla ben arkadaş oldummm ciddi olamazsınnnn al sana kahır mektubu şiir- ne zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum ne zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiyorum sevda ektim kalbime yalnızlık biçiyorum -kemanlar ve zeki abi- her gece kederdeyim durmadan içiyorum sevda ektim kalbime yalnızlık biçiyorum ne zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum ne zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiyorum sevda ektim kalbime yalnızlık biçiyorum elveda elveda elveda deyip bir gün viran edip gönlümü ayrılıp gidişinin bu gece yıldönümü bugün de sensiz içtim bu akşam sensiz hiçtim bu gece her damlayı iki kadehe biçtim ayrılık öyle zor ki kimsesiz kalan bilir gözyaşı ne demektir her gün ağlayan bilir her gece kederdeyim durmadan içiyorum sevda ektim kalbime yalnızlık biçiyorum yokluğunla başbaşa kendimden kendimden kendimden geçiyorum şerefe deyip şimdi bin kahır bin kahır bin kahır içiyorum birazdan gözlerimden geçersin ılık ılık nice yıllar sevgilim mutlu olsun mutlu olsun mutlu olsun ayrılık sevincim kederim sen gözlerim ellerim sen benim ne suçum var ki sen benim kaderimsen karıştırmış kaderim şu gönlümün harcını yaş döküp ödüyorum ben bahtımın borcunu dertliyim efkarlıyım gönlüm yine tasada unutmak istiyorum kendimi bu masada her şey yalnız senin için üzme kendini belki bugün belki yarın anlayacaksın çok sevdiğimi, ağlayacaksın ayrılık mı çıktı falda sen bir yanda ben bir yanda öyle bir aşk bu zamanda ah belki bugün belki yarın anlayacaksın çok sevdiğimi, ağlayacaksın rüzgar gibi geçti yıllar tutunacak dal kalmadı bir an mutlu olmak için çekilmedik dert kalmadı senle dolu özlemlerim dilimdedir sitemlerim düşman çıktı sevenlerim sığınacak dost kalmadı sarılacak dost kalmadı bekleyişle özleyişle ömrüm geldi deçti böyle gözyaşlarım döndü sele ağlamadık gün kalmadı yaşanacak gün kalmadı bir yalanmış tüm gerçekler o ümitler o dilekler boyun büktü hep çiçekler koklanacak gül kalmadı bir an mutlu olmak için yürünmedik yol kalmadı yaşanacak gün kalmadı her gece kederdeyim durmadan içiyorum sevda ektim kalbime yalnızlık biçiyorum alnıma dökülen beyaz saçlarımı okşayıp dizinde yine tara ne olur mazide kaybolan hatıraları unutma yeniden ara ne olur kalbin sızlayacak baksan bir bana yine ilk günki gibi gülümse bana dedim ki gelecek dosta düşmana yüzümü çıkarma kara ne olur çıkacaksın diye köşe başından bekle bekle beklemekten usandım artık çilemin gemisi gelmiş demirli yükle yükle yüklemekten usandım artık dünyayı durdurdum bakarsın diye fallara bakardım çıkarsın diye yolların sonunda sen varsın diye ekle ekle eklemekten usandım artık içimde bir ümit var geleceksin diyorum belki çok uzaktasın bunu da biliyorum kader kelepçesini elime vurdu felek geleceğim demiştin ben hala bekliyorum ben hala bekliyorum bir şiir yazdım sana bir şarkı yaptım sana mutlu günüm her şeyim ah beni anlasana masaların üstüne ismini kazıyorum bu kahır mektubunu bin kere yazıyorum -repeat- her gece kederdeyim durmadan içiyorum sevda ektim kalbime yalnızlık biçiyorum ne zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum ne zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum" Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 ciddi olamazsınnnn al sana kahır mektubu forumun diğer alemı de sensın gıı benım yazdığım ibo nun şarkısıydı ben her gece sarhoşum adı Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 forumun diğer alemı de sensın gıı benım yazdığım ibo nun şarkısıydı ben her gece sarhoşum adı ya kızım asıl sen alemsin hem de unutkan alem sen bana yukarda demedin mi sen zeki mürenin yarım saat süren bi şarkısı var onu da ezberlersin demedin mii? ben de onu yazdım sana ibonun şarkısına gelince ne oyle yok sarhoş oldum yok içtim falan ben ona dedim ciddi misin diyeeee içme leynnn içmek iyi bişi degildirrrr içmek adamı sarhoş eder dedim sana iyi bişi degil diye di mi ama Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 söverım gelmişine geçmişine ayıpsa ayıp düşer ustume akşamdan kanıma sabah yıldızı istanbul istanbul olalı hiç görmedı böyle keder geberıyorum aşkından kalmadı bende gururdan eser Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 ya kızım asıl sen alemsin hem de unutkan alem sen bana yukarda demedin mi sen zeki mürenin yarım saat süren bi şarkısı var onu da ezberlersin demedin mii? ben de onu yazdım sana ibonun şarkısına gelince ne oyle yok sarhoş oldum yok içtim falan ben ona dedim ciddi misin diyeeee içme leynnn içmek iyi bişi degildirrrr içmek adamı sarhoş eder dedim sana iyi bişi degil diye di mi ama tamam anlamak ben ya şarkıda dıyo içtim dıye ben demıomkı Alıntı
Φ ÇINAR Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 gitmeeee sana muhtacım gözümde nursun başımda tacım muhtacım beni öldür öyle git yaşamak için senin sevgine muhtacım muhtacım ellerine muhtacım göslerine gitmeeeeeee Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Ne olur bir söz söyle Yüzüme bakma böyle Suskunluğun yakar beni Karşımda durma öyle Hiç sevmedim de Kırılmadım de Sensiz de hayatı Yaşarım de Hiç ağlamam de Şaşırmadım de Seni şimdiden bile Unuttum de Alıntı
Φ AyBaLa Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Özledim teninin kokusunu özledim Özledim sımsıcak nefesini özledim Özledim sohbetini, o sesini özledim Gelmedin göz bebeğim, can yoldaşım gelmedin Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Bakmayın çevremi kuşatanlara Hüznün,yalnızlığın şairiyim ben Issız ovaların nehiriyim ben İçimde işliyor derin bir yara Aşkın öldürmeyen zehiriyim ben Bakmayın çevremi kuşatanlara Hüznün,yalnızlığın şairiyim ben Kapattım kalbimin son kapısını Dokunun;boşlukta bir taş gibiyim Hafızası ölü nakkaş gibiyim Çekiyorum mutsuzluğun yasını Ayaklara mahkum bir baş gibiyim Kapattım kalbimin son kapısını Dokunun;boşlukta bir taş gibiyim Ölümü yaşadım ölmeden önce Bana sonsuzluğu beklemek düştü Mazide benim de yüzüm gülmüştü Uyandım,mutsuzluk geri dönünce Ölümü yaşadım ölmeden önce Bana sonsuzluğu beklemek düştü Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 gül senin tenin bende güller içinde kafesteyım vatanım senin yanın bende senin kölenim Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 kim bu gözlerindeki yabancı yaralar beni yüreğimden hani ben olacaktım yalancı başını tacı bugünüm yarınlarım günahkar yakanı bırakmaz ellerim hani ben olacaktım yalancı başını tacı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 bismıllah avatarını görünce korktum bırden ya Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Uzun yıllar bekledim,hakikat oldu rüyam Uzun yıllar bekledim,hakikat oldu rüyam Koklamaya kıyamam,benim güzel manolyam Koklamaya kıyamam,benim güzel manolyam Nazlı çiçeğimsin sen,sevdana dayanamam Nazlı çiçeğimsin sen,sevdana dayanamam Koklamaya kıyamam,benim güzel manolyam Koklamaya kıyamam,benim güzel manolyam.. Zeki MÜREN'i rahmet ve hasretle anıyorum.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 hasta ettın sen benı hasta hasta olan sensın aslında yenı reçeteme snei yazmadı doktor kullanma dıyor onu asla bende petek dinçözü zahmetle anıyorum Alıntı
Φ cinderella Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Bilmiyorum seninle sonumuz ne olacak Belki bu aşk ölümsuz belki yarım kalacak Her gun değişiyorsun avutuyorsun beni Bir bilmece gibisin çözemedim ben seni Seninle başım dertte ne yapsam bilmiyorum Canımdan bir parçasın söküp atamıyorum Bazı gün darılırsın bazı gün barışırsın Bazı günde kaybolur hasrete karışırsın Her gun değişiyorsun avutuyorsun beni Bir bilmece gibisin çözemedim ben seni Seninle başım dertte ne yapsam bilmiyorum Canımdan bir parçasın söküp atamıyorum ben de bu şarkıyı kim söylüyorsa onu rahmetle anıyorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 bileydımmmmmm m m m senin için ağlarmıydım mm le le leee bileydım mm m sana gönul bağlarmıydım m ahhh bileydım m m şindi iboyu ne ile anmam gerekıooo Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Hülya ile.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Hülya ile.. heheeeee Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.