Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Haykırsam duyarmısın.. Kanayan yaralı yüreğimi.. Sensiz geçen yalnız gecelerimi.. Çekip gittin çok uzaklara.. Kaldım umutsuz yarınlara.. Birgün dönersin diye bana.. Yalvarırım Tanrı'ya.. Dön bebeğim dön.. Dön dinmeyen acılarım dinsin.. Dön anladım benim kaderimsin.. En büyük yeminimsin.. Sen yaşama sebebimsin.. Dön bebeğim dön.. Emrah/Dön Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Açılmadım güller gibi Unutmadım eller gibi.. Boz bulanık seller gibi.. Çağladığım senin için.. Şimdi bilmem neredesin Benden uzak kiminlesin.. Damla damla gözümdesin.. Ağladığım senin için.. Sensiz hayat bir işgence.. Dilimdesin gündüz gece.. Satır satır hece hece.. Şarkılarım senin için... Garip derki neyleyim.. Derdimi kime söyleyim.. Can vermeden gel göreyim.. Öleceğim senin için.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Dumansız sigaranın köpüksüz biranın sensiz şu hayatınnnnnnnn Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 gün senden ışık alsada bir renge bürünse ay secde edip çehrene yerlerde sürünse herşey silinip ay doğuyorken nazarında yalnız o yeşil gözlerinin nuru görünse... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 bir çılgın gibi şimdi hayatım.. ne sevgim kaldı çünkü ne gözyaşlarım.. kurtulmak için her seferinde.. kaçtım koşar gibi içimdeki senden.. ateş düşünce söndüm, hep sırılsıklam.. şimdi dursun ister dönsün dünya.. dursun ister dönsün dünya etrafımda.. hiç farketmez çünkü artık sen yoksun ya sönsün tüm mumlar.. bitsin sevgim.. ister dursun ister dönsün dünya.. mektuplar gibiyiz hiç açılmamış.. saklanmış ama zamanla kaybolmuş.. sildinmi beni parmak ucunla.. içindeki benden kurtuldunmu yoksa.. günüm gelince yokoldum ardından.. şimdi dursun ister dönsün dünya.. dursun ister dönsün dünya etrafımda.. hiç farketmez çünkü artık sen yoksun ya sönsün tüm mumlar.. bitsin sevgim.. ister dursun ister dönsün dünya.. Teo./dursun dünya Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Bir an için çıksam.. Hayatımdan.. Yanık tenli omuzunda.. Haykırsam maziden, uzaklardan.. Şu anda yanında.. Deniz rüzgara karışmış güneşte.. Dalga sesleri vardı gülüşlerde.. Sen geçerken sahilden sessizce.. Gemiler kalkar yüreğimden.. Gizlice...... teo./gemiler Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 makaram sarı bağlar loov.. kız söyler gelin ağlar.. niye ben ölmüşmüyem loovv. asyam karalar bağlar.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 İçimdeki bu ateşi karlı dağlar eritir.. Yüreğimdeki bu ateşi karlı dağlar eritir.. Azap oldu yar gidişin yokluğun beni öldürdü.. Kurudu gönül bahçesi bu sevda beni tüketti.. Ayrılığın yok çaresi azar azar yer bitirir.. Yokluğun beni öldürür.. Duman oldum duman oldum.. Kör kuyuda yanar oldum.. Sana gönül verdim ama.. Hasretinden heder oldum.. Duman oldum duman oldum.. Kör kuyuda yanar oldum.. Sana gönül verdim ama.. Hasretinden heder oldum.. Dertli dertli tüter oldum.. cansever/ duman oldum.. en sevdiğim arabesk.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 ben ki dalları kurumuş ağacım sensiz susuz açım ben ki bir bebek gibi çaresiz sana muhtacım yanmışım yanayım yıkılmış sarayım nerde kalayım? dön gel... solmuşum solayım cana belayım kurban olayım! dön gel... hasret rüzgarı gönlümü yıkar başımda yağmur kar sensizken zaten yaşamıyorum ecel gelse ne çıkar... :clover: Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Uzun uzun yollar belki aşar.. Deli dizgin aşklar belki yaşar.. Başka bir şehirde başka bir gönülde.. Belki filizlenir, belki açar.. Kaç yemin bozdum yanacağım.. O gülsün diye hep ben ağladım.. Bu defa gitmeli belki anlar.. Anlaman gerek.. Yaşayıp hissetmen gerek.. Benim gibi delirir yürek.. Yok gülüm.. Berksan/Anlaman gerek deniz bu senin için.. nasiplenmek isteyenler nasiplenebilir.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 ayy canem mersi kıs anlamıyo ki kıt birz bu Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 ayy canem mersi kıs anlamıyo ki kıt birz bu kim kıt sorması ayıp.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 sölemem kıss bilmiyonmu ayy sende Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Ben beni kaybettim ama Seni buldum öze döndüm Sitemkarım derde gama Eşiklerde toza döndüm Bu pınardan iç dediler Perdelerin aç dediler Kıblegahı seç dediler Göründüğü göze döndüm... :clover: Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 sölemem kıss bilmiyonmu ayy sende biliyorum biliyorum canım.. o hep kıttır zaten anlamıyor anladığını zannediyor herşeyi.. gereksiz çıkıp gitmeler bide bana der kaprisli diye.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Acı Bir Hıçkırık Acı bir hıçkırık senden bana geriye kalan İçimde bir sevgi seli,içimde yıkılmadık yer bırakmayan Göz yaşlarıyla ıslanmış ıslak bir mendil Sen gidince bana hatıra kalan Şimdi bakarım güneşli günlerde koştuğumuz sokaklara Şimdi ise göz yaşlarıyla karışık ıslanmış yağmurlarda İsyan ederim bana yazılan kadere Bakarım,her akşam gözlerinin rengini almış Deli dalgalarını sahile vuran denizlere Geriye dönüp seninle geçen günlerimizi düşününce kahrolurum Ama bir fayda etmez kahrolmam Yaşanılan yaşanılmıştır ne fayda düzeltemezsin Ellerin bile bana dokunsa teselli edemez Anladım bir tanem yalancı aşkını dokunuşlarını Ama yinede seni öyle masumca seviyorumki Sana olan sevgimde sınır tanımıyorum Şu an bile sensizim diye İçime dert oluyor be bitanem sensizliğim Bu dert beni ölü denizlerin kıyılarına Öfkeli bir dalga gibi vuruyor kumsallara Şimdi ağla sevgilim aramızdaki yollara inat Şimdi daha çok sev Yollarımızı ayıran kadere İNAT!!! Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Ben seni sevdiğimi dünyalara bildirdim İndirdin kaşlarını babanı mı öldürdüm? Ey benim karayemiş gözlüm Baban benim için ondan adam olmaz demiş, Desin; Baban haklı! Bu yalan dünyaya,bir lobiya tanesi kadar bile tenezzülümüz olmadı bizim Karaya vuran deli dalgalar gibi Aşka vurduk kendimizi Karayemiş gözlüm,fındığım,çay filizim Benimki deli sevda Benden ne köy olur,ne kasaba Benden olsa olsa Memleket olur...!!! :clover: Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 aça bu şarkı sözümü yf bi yerden hatırlıyom ama çıkaramadım Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 ahmet şafak'ın karadeniz koçaklaması şarkısının başındaki şiir kısmı da sanmıyorum senin dinleyeceğini ben pek malum yabancı müzik iliklere işlemiş,türkçe müziğe alışkın değildir kulaklar Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 ya aslında bazen dinlerim karadeniz müziği.. kıs karadenizlyiz sonuçtaa ama yabancı müziğide değişmem hiçbişeye Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 biliyorum biliyorum canım.. o hep kıttır zaten anlamıyor anladığını zannediyor herşeyi.. gereksiz çıkıp gitmeler bide bana der kaprisli diye.. Hmm.. İş bu kayıt altına alınan belge.. Yeşim tarafından forumun gözü önünde kat'i şuurlu bir şekilde yazılmıştır.. Sözün atfedildiği kişi bizzat şahsımdır.. Gereği düşünülüp hükme varılacaktır.. Verilen hüküm tarafımca yine bu topicde yayımlanacaktır.. İmza..sedat Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 puahahaha ayy kızdımı bu şimdi ben bişe anlamadm Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 EY MASUM BAKISLI YAR GOZUNDE ISTANBUL VAR EN AZ GOZLERIN KADAR ISTANBUL U OZLEDIM Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Istanbullu değilim ama ıstanbul şiir ve şarkılarını çok severim hay ağzına sağlık leyla.. Istanbuldan ziyade Istanbulu özledim.. Tertemiz saf ve sade Istanbulu özledim.. Gönül öksüz bu gece Efkarlıdır her hece Hasreti bile yüce Istanbulu özledim.. Ey mahsum bakışlı yar Gözümde Istanbul var En az gözlerin kadar Istanbulu özledim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.