Φ artos32 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 özledim tenin kokusunu özledim özledim sohbetini o sesini özledim özledim sımsıcak nefesini özledim gel dedim gelmedin can yoldaşım gelmedinn Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 dağ gibi adamların,bir nefeste çöküşünü aşk yüklü kadınların, ölüme kafa tutuşunu gördüm tüm satılmış ruhların,kral gibi duruşunu saf kokulu dulların,ölüme gün sayışını gördüm. ben aşka hüküm giydim masmavi düşlerin peşindeydim. kar taneleri gibi boşluğunda savruldum buz kesen şu kalbimi hangi aşkta unuttum. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 tüm dünyanın yükü bende olsa bugün aşkım beni bıraksa kalbimi bin defa daha kırsa yeniden yeniden düşüp kalksam inancım yıkılsa bildiğim doğrular yalan olsa... ah yalan olsa can bu can benim can..yapılacak tek şey.. aman unut herşeyi aman salla dertleri aman nasıl olsa yeni bir gün doğacak bak gör sen aman unut herşeyi aman salla dertleri aman takma kafanı herşey güzel olacak bak gör sen Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Beni Ağlatma Akıp giden sel gibi Esip geçen yel gibi Neden yoksun yanımda Bir sen yoksun Arar gözler hep seni Neden yoksun yanımda Bir sen yoksun Sorar gönlüm hep seni Bir gün gelip de karşıma çıkınca Başkası varsa dilinin ucunda Anlatma Beni ağlatma Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Neredesin Bakıp da güldüğün o anların Tutamaz yerini hiç kimse Yerini hiç kimse bilmez Usulca geçtiğin o yolların Bilemez yerini hiç kimse Yerini bilen de dönmez Yokluğunda çok kitap okudum Aradım neredesin nerede Ara sıra resmine dokunup ağladım Neredesin nerede Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 yalnızlığa elbet alışır bedenim yanlızlıkla belki başa çıkabilirim çok zor gelse bile yaşar öğrenirim sensizlik benim canımı acıtan... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Aysum;hoşgeldin.. Ama bebeğimi göremedim yaa Yok şarkı markı.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Seri do ndğaşi arti mapu Skani şaras ginocinepu Skani dudi midamiğuru Şüvaü üargi moüileüu Skani dudi midamiğuru Ah oropa si ncgiri ndğaşi Guri muöo domixaşi Seri iri şeni serinen do Üuüumela naüu ndğaşi Seri iri şeni serinen do Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 jön bir buradasın bir sardunyam nette yetişemiyorum sana kardeşim ya sana gelsin bu şarkı gecenin en sıcağında umudun bittiği yerdeyim köşeyi dönsem ölüm düz gitsem hayat gölgeler içindeyim o çalıyor şu an o bakımdan Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 sende ne hamaratsın ole bır mutfaktasın bır burda bu sarkıda sana gelsın Denizde kararti var bu gelen kayik midur Ben ozledum yarumi ağlasam ayip midur Oy dumanlar dumanlar hep dağlari sardunuz Yureğumun derdini bilsenuz ağlardunuz Karardi Karadeniz taşti bu yana taşti Haber verun yarume gyozlerum doldi taşti Gemi mil ilen olur sevda dil ilen olur Guzeller çok var ama meyil birine olur Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 çok teşekkür ederim jön, öhöö ayıptır söölemesi hamaratımdır, aynı anda yemek yapar, peşinden şiir yazar, ardından foruma konu ekleyebilirim. hatta üstüne çay demler içerim. görüşürüz arkadaşım iyi akşamlar çayır çimen geze geze off oldum ben bir geveze oğluna gönül verdim darılma hanım teyseee offf Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Sezenden aklıma gelen kısmı sadece: Bugün dua ettim hepimiz için, Yüce tanrı bizleri affetsin.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 rüzgar gülü rüzgar gülü hiç ölümü düşündün mü......teoman dinliyomda öyle diyo Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Aysum;hoşgeldin.. Ama bebeğimi göremedim yaa Yok şarkı markı.. hoşbulduk taurus çat diye çatlamak üzereyim neresinden tutup da düzeleyim ortağı olmuşum düzeneğin herkesi öpesim var aman hadi kaynaşalım kız cakkıdı cakkıdı oynaşalım kız azıcık alttan azıcık üstten hoppidi hoppidi hoplatalım kızz Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 biliyorum çok hatalıydım.. sana bu yanlışı , baştan yaptım beni sevdin ,değerini bilemedim aslında ben seni hiç haketmadim... ne olur bir söz söyle yüzüme bakma öyle suskunluğun yakar beni karşımda durma öyle hiç sevmedim de,kırılmadım de sensizde hayatı yaşarım de hiç ağlamam de, şaşırmadım de seni şimdi ben bile unuttum de.............Soner Rüveyda ya bu şarkı sende var mı aradım her yerde ama bulamadım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 dert bende derman sende aşk bende ferman sende öldüren güldüren her gün ağlatan kalp sende/ajda Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 ya bu şarkı sende var mı aradım her yerde ama bulamadım var ama nerden bulduğumu söylemem... ........... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 kapatmıştım kalbimin kapılarını ama sen geldin araladın bıkmıştım bu zalim yalan hayattan beni sen hayata bağladın bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi yine öğrettin bana sevmeyi yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi ne olur bırakma ellerimi... yalızlıktı sensizken tek yoldaşım gecelerse tek arkadaşım nerelerdeydin beni gelip bulmadın oysa ben seni hep aradım bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi yine öğrettin bana sevmeyi yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi ne olur bırakma ellerimi... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 daha çok değil üstünden seneler geçmediki yorgunum artık bu son deyip geçebildik mi derin bir iz bıraktı içimde taze yaran bir gün elbet kapanır.. kapandı yarım kalan sayfamız mümkün değil.. bu son değil......... ayrılığın acısı sol onurumu yarala.. aşka düştüm düşeli kül oldu bahtım kara.. (barış adlı çocuk2/kül) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 ağla yüreğum ağla benda ağlayacağum arkadaşlarum sizden nasil ayrılacağum.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 birdenbire hayatımın tümü oldun gecelerime gün gibi doğdun gidersen bir gün biri üzülür çok adı lazım değil baş harfi ben Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 şiirle aram iyi değildir koya yazsam olurmu arkadaşlar... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 sacın yuzune perde yuregım dustu derde ayak ustu duramam senı gordugum yerde Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 zor geliyor insana kaçması dertli bir aşktan zor geliyor başlamak herşeye sil yeni baştan istemiyor kendini boşluğa fırlatıp atmak istemiyor eski bir aşkı tadında bırakmak ... zalim beni attığın gibi atamam bir kenara insan unutur üzenleride ALLAH unutur mu hiç hain perişan gönüllere ilacım.. umurunda mı bana verdiğin acının süresi yüreğimdeki nefretin bile sana yook gidesi.... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 ağaçtan düşmezse armut.. neylesin kel mahmut.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.