Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 taze tomurcuklar kavuşma zamanı diyorlar türküler söyleniyor bir yerlerde meşeler güvermiş varsın güversin söyleyin o yare durmasın gelsin diyor türküler Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 sacın yuzune perde yuregım dustu derde ayak ustu duramam senı gordugum yerde Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 çat diye çatlamak üzereyim neresinden tutup da düzeleyim ortağı olmuşum düzeneğin herkesi oyasım var Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Kenan Doğulu Haykırış Aşk aşk diye yollara düştüm Gitme seninle gelemem artık Acısı tarifsiz hallere düştüm Her yolun sonunu bilemem artık Aşkın beni parça parça ayırsın Feryadımı yıldızlara duyursun Ecel gelmiş kapım açık buyursun Fakat sen yokken ölemem artık Topaldır yürümez bahdımın atı Kimi sevsem yüreği kayadan katı Beni bir hiç eden sensiz şu hayatı Sevmek istesemde sevemem artık Aşkın beni parça parça ayırsın Feryadımı yıldızlara duyursun Ecel gelmiş kapım açık buyursun Fakat sen yokken ölemem artık... Alıntı
Φ Asfalt Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Aaman hoca krutar bizi fillerden Gece gündüz çalıştık aç kaldık birden Anlayana nefis mesaj var burada..... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 bazen şeytan diyorki git yanaş şuna,anlat içinden geçenleri, tut yüreğinden sıkıca ak hayatına, ama nerde bende o yüzsüz yürek bizde varsa yoksa gururdan yelek....Kenan DOĞULU Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Öpünce anlıyorum; ben seninle yaşıyorum Gün birden beri kaç kere vuruluyorum Gidince anlıyorum, her şeyini özlüyorum Tenin benim gibi, kokunu içime istiyorum Festival gibisin katılmak istiyorum Önlerden yer kapıp, gözünü kalbime istiyorum Asaletinin bedeli, çok kölen var belli biri Hem biraz deli, azdan çok da serseri Adı lazım değil baş harfi ben kenan doğulu-baş harfi beenn Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 ............. uyan uyan uykulardan gidiyorum durdurmazsan..... günce-uyan Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 yalnızlık alır götürür oy beni yazık bana eller böyledir hep ayırır karışır sevdalara... :crying: Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 I'm going under Drowning in you I'm falling forever I've got to break through I'm going under.......... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 I'm going under Drowning in you I'm falling forever I've got to break through I'm going under.......... kızım dinlediğin şarkıyı değil içinden söylediğin yazıcan sen ne anlarsın bu yazdıklarından.... Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 kızım dinlediğin şarkıyı değil içinden söylediğin yazıcan sen ne anlarsın bu yazdıklarından.... sanne bea benim içimden sölüom zaten o şarkıyıı Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 mardin kapı şen olsun etrafın gül-ü bağ olsun seni yaman özledim amedim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 sanne bea benim içimden sölüom zaten o şarkıyıı tabe tabee Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Ayrılık ayrılık,aman ayrılık Herbir dertten ala yaman ayrılık.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 daha gidecek çok yolumuz var güzel yarim daha gidecek yolumuz var... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 tutsak bu gönül sana tutsak yasak başkası sana yasak müptela oldum aşka seninle kayboldum gözlerimde uçurumsun sen bu bedende herşeyi bırakıp bir köşeye yanmaya hazırım ben seninle ateşlerde... dinle bu şarkım sana dinle söyle nasıl sevdiğimi söyle mahsun kırmızıgül Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 and all I need is you..come please I'm callin' all I scream for you..hurry I'm fallin' show me what its like.. to be the last one standing.. and teach me wrong from right.. nickelback-savin' me Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Neden saçların beyazlamış arkadaş? Sana da benim gibi çektiren mi var? Görüyorum ki hergün meyhanedesin Yaşamaya küstürüp,içtiren mi var.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 hayırdır Tauruscum? ne oldu yawwww ? Kimmiş o çektiren? Soyle ah yapimmm ben onu Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Sorma yaw.. Herkes söz birliği etmiş gibi bugün.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 dolanı dolanı dolaşıyorum mecnun gibi meyhaneleri alacağı olsun ah terk etti beni şahaneleri şişelere vurdum hazırola durdum ha geldi ha gelecek bitmedi tükenmedi oynak yarin havaleleri Levent Yüksel Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 koyverdun gittin beni oy koyverdun gittun benii.. Allahundan bulasun oy Allahundan bulasun.. kimse almasun senii..yine bana kalasunn.. sewduğum senin aşkınnn.. ciğerlerimu dağlarr.. hiç mi duşunmedun senn.. sewduğun bööle ağlarr.. şarkıdaki şivesiylee kazım koyunucu.. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 bu gün giderken bir gurbete , yeniden belki bir kişi bile gelmeyecektir bize bir kemiğin ardından saatlerce yol giden itler bile gülecektir kimsesizliğimize Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 sen giderken baharmıydı nergizde çiçek varmıydı iki nefes alıp vermek yaşamak bu kadar mıydı sen giderken karanfiller sıralıydı sıralıydı içlerinden biri varki benim gibi yaralıydı...... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.