Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 evlerınde lambaları yanıyor goz goz olmus cıgerlerım kanıyor benı goren delı olmus sanıyor oluremde ayrılamam yar senden evlerının onu boyalı dırek yerden yere vurdun sen benı felek her acıya dayanamaz bu yurek oluremde ayrılamam yar senden Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Her saat sesinde gitmelerin korkusu Her günün sonunda birikir yokluğunun tortusu Dilimden düşmüyor kolaysa gelde al İçimden söküp aşkını Çektiysen kahrımı helal et hakkını Zorlu sevdam hoşçakal.... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 adını yazmışlar gökyüzüne fırtınalar düşmüş kaderime yolunu çizmişsin sen yine EMRİN OLUR GÜLÜM BAŞ ÜSTÜNE Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Aynı kadeh Aynı mey Bir tat alamıyorum Allahım bu nasıl şey Şarhoş olamıyorum Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Yar senden ayrılalı, Kaç gün saydım kim bilecek? Kimler duyacak feryadımı, Kaç gece ömrümden gidecek? Yar deli yüreğin yorgunda, Bir benim aşkım genç kalacak. Kim seni kaldırıp uykunda, Yar diye koynuna kim saracak? Ağlama, ağlama İçinde kalsın. Ayrılık insanlar için, Ve sen de insansın... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Ay nasıl olur diyor kız içinden Ben sizi hiç tanımıyorum ama Hem konu komşu ne der sonra Merci giderim tek başıma Olur mu ne önemi var diyor oğlan Yürüyelim işte ne çıkar bundan Hem sizinle de tanışmış oluruz Hem konuşuruz şurdan burdan Ali Desidero Ali Desidero Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yok senden başka bir dünya Yok senden başka bir alem Cenneti verseler almam Ben senden asla ayrılmam Belki bu da gelir geçer Şu saniye esastır gel Geçsede beni unutma Hiçbir aşkını unutma Zira vurur elimize kan Aşktan başka herşey yalan Ne yaptıysan yaptın kalk gel Affeder elbette hak gel Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yarim gözlerim yolda beklerim hala Sen gelmez oldun..... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Eğer bir masal perisi girerse rüyalarına Öldü dersin gül güzelim Tılsımını kaybetmiş Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Aaaaaaaaa kankiiiiiimmmm noldu şimdi böle yaaaa ne güsel gülüp eğleniyoduk Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Öylemi O zaman havadar bişey olsun Senin ağsını yerim ben bu zamana kadar nerelerdeydin sennnn ay ne biçim şarkı bu be Alıntı
Φ nerro Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 uykulu gözlerle döndüm rüyamdan sana sarı laleler aldım çiçek pazarından Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gamze gamze bir gülüver şimdi Beni göğsüne alıver şimdi Mevsimi geldi susadım aşka Benimle bir bütün oluver şimdi İkinci bahar yaşıyor ömrüm Gel benim yarim oluver şimdi Seni gül gibi öpe koklaya Gözümden, dilimden, sakınır saklar Bugünki aklımla severim şimdi Şiirler, şarkılar söyleyerek Mehtabı birlikte seyrederek Benimle bir rüya kuruver şimdi Aahhh.... Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 allah belanı wersin allah seni kahretsin bana gelen sana gelsiin yaaaaaarr bayılıom bu şarkıya yaff Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Şimdi Beyaz'da söyledi amcam.. Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Şimdi Beyaz'da söyledi amcam.. bende orda duydum zatii sag eller havayaa pırlantalar buryaaa :D Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Zaten buradalar ya.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 meyhanecı sarhosum bu gece asıgım asık cal bu gece tek ettı canıma yalnız her gece ıcıyoruz yıne bu gece Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 kader utansın ah utansın.. bizi bizden bizi bizden.. çalan zalim..kader utansın... Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 nane nane nane nane nanna nannane nane şekeri bunlar bahanee şahhaneyim şahhane bundan saannanee Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 olayıdım olayıdım okur yazar olaydım denız mahkemeye dusmus avukatı ben olaydım Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 aşk bir yarış aramızda..... ödül mutluluk.... hiç fark etmez sen ya da ben kazanmalıyız... lay lalay lalay ben güneş sen ay annemde seviniyor... hah hahah hahay gerçek bir prens dizlerimde uyuyor... .. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 yine aylardan kasım sanki sende kaldı bir yarım her nefesim her anım sanadır canım Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 mevsim kış olur hani bir yudum güneş bulamazsın sonsuz uçurumlardaki çiçeklere dokunamazsın.. ..... .... karanlık gecelere ortak edemem seni kıyamam kıyamam sana.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.