Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 sen korkaksın hiç bulaşma yaklaşmazsın gerçek aşklara demiş ki benden uzak olsun peki neden her gün ağlıyorsun? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 ayva cıcek acmıs yazmı gelecek cımbom transferden vazmı gececek Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 bu kız beni görmeli,bana kazak örmeli,yalnız beni sevmeli artık..... ey gidi günler ey... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Derdime dert kat Yine de bende kal Bu ömür ugrunda sana heba Dört mevsim gibisin Her günün ayrı güzel Bu kalp sana yeter Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Kim bu gözlerindeki yabancı Yaralar beni yüreğimden Hani ben olacaktım yalancı Başının tacı Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 cornetto aşkımla erirmisin......... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Arkadaşlarımın soylediği guzelller guzeli şarkı geçiyor su an içimden... Ağızlarına sağlıkkkkkkk... tüm sevdilerimeee Gül renginde gün doğarken Boğazdan gemiler usulca geçerken Gel çıkalım bu şehirden Ağaçlar gökyüzü ve toprak uyurkenken Dolaşalım kumsallarda Çılgın kalabalık artık uzaklarda Yorulursan yaslan bana Sarılıp uyuyalım gün batımında Belki üstümüzden bir kuş geçer Kanadından bir tüy düşer İner döne döne gökyüzünden Hiç bir yüz güzel değil senin yüzünden Haydi kalk gidelim bu şehirden Gün doğarken ya da güneş batarken Belki kuşlar geçer üstümüzden Kanatlanır senin ellerinden..... Ellerinden Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Selda Ablamdan gelsin şimdi de BENİ UNUTMA Bir gün gelirde unuturmus insan En sevdigi hatiralari bile Bari sen her gece yorgun sesiyle Saat on ikiyi vurdugu zaman Beni unutma Cunku ben her gece o saatlerde Seni yasar ve seni dusunurum Hayal icinde perisan yururum Sen de karanligin sustugu yerde Beni unutma O saatlerde serpilir gulusun Bir avuc su gibi icime, ey yar Senin de basinda o cilgin ruzgar Deli deli esiverirse bir gun Beni unutma Ben ayagimda carik, elimde asa Senin icin su yollara dusmusum Senelerce sonra sana donusum Bir mahser gunune de rastlasa Beni unutma Hala duruyorsa yesil elbisen Onbir gun benim icin giy Saksidaki penbe karanfilde cig Ve bahcende yorgun bir kus gorursen Beni unutma Buyuk acilara tutustugum gun Cok uzaklarda da olsan yine gel Bu olurcesine sevdigine gel Ne olur Tanriya kavustugum gun Beni unutma gı o selda ablanın değil ümit abinin şiirii hem burada şarkı yaz demiyor içindekı mısra dıyor,mısra nedır şiiirdir Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 gı o selda ablanın değil ümit abinin şiirii hem burada şarkı yaz demiyor içindekı mısra dıyor,mısra nedır şiiirdir canım yaw biliyorum ümit yaşar Oğuzcan'ın oldugunu bu şiirin bilirsin meslek icabı yaniiii ama bunun şarkı halini de selda bağcan soyluyor ve o an benim içinden gecen bunun şiir halii degil şarkı haliydiiiii içindeki nakaratı da yaz diyo beeee tamam bu nakaratı degil ama napimmmm o an o geçiyorduuuu paylaşım dedimmmm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 canım yaw biliyorum ümit yaşar Oğuzcan'ın oldugunu bu şiirin bilirsin meslek icabı yaniiii ama bunun şarkı halini de selda bağcan soyluyor ve o an benim içinden gecen bunun şiir halii degil şarkı haliydiiiii içindeki nakaratı da yaz diyo beeee tamam bu nakaratı degil ama napimmmm o an o geçiyorduuuu paylaşım dedimmmm hahahahaha gıs takılıyım dedim hemen üzülmüş kıyamamamm Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 küstümmmm işte küstümmmmmmmmm aha içimden geçen nakarat:) Senin yüzünden canıma Damarımdaki kanıma Kur'anıma kitabıma küstüm Daha seninle konuşmam Küstüm küstüm Ne yaparsan yap barışmam Küstüm küstüm Küstüm ey!! Bitsin bu sevdamız bitsin Nereye giderse gitsin Konuşursam dilim kopsun Küstüm Küstüm kara gözlerine Küstüm küstüm Küstüm acı sözlerine Küstüm küstüm Küstüm oy oy!! kızzzzz şakaydı haaa inanmaaa sakın ben sana küsermiyim hiççç Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 yıllar yılı dert yolundaaaa ne ılk nede sonuncuyummmm kahredıyor hayat benıiii iiii iiii acıların kadınıyımmmm mmm mmmm Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 bırakma ellerimi,bırakma yalnız beni.. son defa seyredeyim,o yaşlı gözlerini.. artık bülbül ötmüyor gül dolu pencerede.. yalnız hatıran kaldı boş kalan çerçevede.. aşkların en güzelini yalnız sende duymuştum.. son defa seyredeyim o yaşlı gözlerini.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 sensiz olmuyor, yerine konmuyor, kimsenin eli senin gibi dokunmuyor karlara inat yürürüm yollarina adini camlara yazdim okunmuyor... cok güzel bir parca yaaaa Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 batsın bu dünya bıtsın bu rüya ağlatıpda gülene yazıklar olsun (buda nerden çıktı,orhan baba benı andı galiba) Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gelemem ay karanlık Dudaklarım uçuk bu yaz Bekle desem ölüyorum Gelemem ay karanlık... Alıntı
Φ ademek Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 farketmez ah bu gönül vazgeçmez farketmez gönül bu vazgeçmez ah bu gönül vazgeçmez Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 kim her sabah bir karanfil koyar gider başucuna kim okşar gözlerini sana her bakışında söyle yarim kim daha çok seviyorrrrr,sen yalnızca naz yapmayı bilirsin ağlatırsın inletirsin yalvartmayı bilirsin seviyorum dersin eziyeti seversin her zaman keyifdesin neşedesin zevktesin........... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Nerdesin Beni unutsun demişsin Nerdesin Bunu sen diyemezsin Nerdesin Seni unutmak kolay mı Beni bagırtmak kolay mı Nerdesin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Dünümü bugünümü gelecegimi çaldın Bak yine de kızamıyorum Canın sağ olsun canın sağ olsun Bu can feda olsun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Çıkartacaksın beni yüreğinden Yanarsa yansın kopsun yerinden Gittin vefasız bittim sanıyorsun Kimin yüreğinden kimi kovuyorsun Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 DÜnya üzemez beni Ölüm korkutabilir mi Sen olmadan bu kalp hissedebilir mi Güneş batmış bana ne Ellerin yok kime ne Yerine koyamadım Razı olamadım sensizliğe Kalpler yanmış yağmur ıslatmış Tanrı korumuş ya sevenleri Son nefesimde elimi sen tutacaksın Son sözlerimi bir sen duyacaksın Meleklerin sözü var Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Burada bazi konu basliklarini görünce, direkt bi sarki gecio aklimdan... mesela "benim icin napardin" topici bana hep Gökhan Özen in sarkisini cagristirio.. veya "ben gidiom" topicigini görünce hep su sözler gecio melodik bir sekilde icimden gidiom gidemiom az doldur icemiom sen benden gectin amma ben senden gecemiom aslan yarim giz senin adin hediye ben dolandim sende dolan gel berie... die gider yok yok daha henüz kafayi yemedim, ama az kaldi... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 mesela "benim icin napardin" topici bana hep Gökhan Özen in sarkisini cagristirio.. Bende de aynısı var Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.