Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 birr kedim bile yok anlıyor musun hadi gülümse belki şehre bir film gelir bir güzel orman olur yazılarda iklim değişir akdeniz olur gülümse. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 gökte yıldiz aymisun da? kemençeme yaymisun tan bu sana muhahahoha Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 hoplayı ver çekirge zıplayı ver çekirge pıtı pıtı pıtı çekirge gel pisicik Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 seveninde,söveninde ah edeninde canı sağolsun geleninde,gideninde,dönmeyeninde canı saolsun bu da sana gelsin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönlüm söz dinlemiyor sevdiğimi ver diyor Kim görse şu halimi bir daha sevme diyor Of aşk yüzünden arap saçına döndüm Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 solgum efendim,bayılttınız bu hayattan beni yalnız bir kızdım,öksüz bir yıldızdım çarpıp gittiniz hala aralık kapım karanlığa dalgın efendim,dargın efendim... :clover: Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 nereye gideyim iki yol var demiştin hangisini seçeyim korkma bebeğim hepsinin sonu aynı çok yukarlarda biriymiş bunları yaptı neden soruyorsun nereye gidiyorum iki yol var demiştin birinden gidiyorum gözyaşları bebeğim hepsinin sonu aynı birinin eksiği birinin fazlası birdenbire boşalan yolların ortasındayım hedefler hep çok çok kolay olmuştu nereye nereye nereye gideyim korkma bebeğim hepsinin sonu aynı çok yukarlarda biriymiş beni aldı bu şarkıyı yazan bende çok seviyorum.ellerine saglık Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 İfadenden karasızsın Işıklarınların altında Seni tutan birseyler var Korkuların yanında Renklerin içinde Düşlerin içinde Doğmak sessizce Renklerin içinde Cennetin içinde Ölmek sessizce Anlaşılmaz bir yanın var Öldürmeye hevesli Kupkuru çiçek gibisin Biraz suya özlemli Renklerin içinde Düşlerin içinde Doğmak sessizce Renklerin içinde Cennetin içinde Ölmek sessizce...bence sizde dinleyin.insanın kafasını dinlendiriyor Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Yarim İstanbul'u mesken mi tuttun gördün güzelleri beni unuttun aman Sılaya dönmeye yemin mi ettin Gayri dayanacak gücüm kalmadı aman Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 belki üstümusten bir kuş geçer kanadından bir tüy düşüer iner döne döne gökyüsünden hiç bir yüs güsel deil senin yüsünden...... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 kalbimi kıra kıra bıraktın bir hatıra günahını yalancı dudaklarında ara Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 gözlerimin etrafındaki çizgiler artık belli oluyor bütün o çizgiler son bir yılda oldu sana bana bize ağlarken ben leyla olmuşum kimin umrunda mecnun çoktan gitmişken bu ne garip bir yangındı böyle sen söndün ben yanarken peki ben neden hala böyleyim neden hala geçmişteyim belki de ben sana hala aşığım işte tam burda karşındayım ya şimdi tut elimden ya da bir daha sözetme özlemekten çook çook çoook karışığım zaten... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 doktorlarda ne bilur ciğerin acısıni ciğerin acısıni oyyyy cerrahpaşaya koydum canumun yarısıni canumun yarısıniii..... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Seni çok seviyorum her zaman seveceğim Bin kalbim olsa hepsini yine sana vereceğim Birgün kaparsak gözlerimizi Son hıçkırık göklerde buluşturacak bizi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Sen imkansızsın Sensizlik imkansız Aşk imkansız.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 aman aman aman osman osman değil aslan gel böğrüme yaslan :w00t: Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 tag tag tag tag kapuni çalacağum,tag tag tag tag haburda duracağum gitmiyceğum bi yere kapunda yatacağum.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 tag tag tag tag kapuni çalacağum,tag tag tag tag haburda duracağum gitmiyceğum bi yere kapunda yatacağum.... İzninle kopabilir miyim Muhahah zuhahahha yuhahhaha hahahhaaa Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 zalim olma sewgilim taştan değilim....... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Selda Ablamdan gelsin şimdi de BENİ UNUTMA Bir gün gelirde unuturmus insan En sevdigi hatiralari bile Bari sen her gece yorgun sesiyle Saat on ikiyi vurdugu zaman Beni unutma Cunku ben her gece o saatlerde Seni yasar ve seni dusunurum Hayal icinde perisan yururum Sen de karanligin sustugu yerde Beni unutma O saatlerde serpilir gulusun Bir avuc su gibi icime, ey yar Senin de basinda o cilgin ruzgar Deli deli esiverirse bir gun Beni unutma Ben ayagimda carik, elimde asa Senin icin su yollara dusmusum Senelerce sonra sana donusum Bir mahser gunune de rastlasa Beni unutma Hala duruyorsa yesil elbisen Onbir gun benim icin giy Saksidaki penbe karanfilde cig Ve bahcende yorgun bir kus gorursen Beni unutma Buyuk acilara tutustugum gun Cok uzaklarda da olsan yine gel Bu olurcesine sevdigine gel Ne olur Tanriya kavustugum gun Beni unutma Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 gaydıri guppak cemilem nasıl nasıl edelimde biz bu işe,nikahımızı kıysınlar dıttırı dıttırı dıt gerisini bilmiyom.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yarınlar kadar yakın içimde fırtına Bu dalgasız deniz durgun aldatır inanma Yaslanıp gururumun kambur sırtına Kendime rağmen durmam basar giderim Şebnem Ferah Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Şafak Türküsü Beni burada arama Arama anne Kapida adimi sorma Saclarina yildiz düsmüs Koparma anne aglama. Kac zamandir yüzün trasli Gözlerim safak bekledim Uzarken ellerim kulagim kiriste Ölümü özledim anne. Yasamak isterseken delice Ah..verebilseydim keske Yüregi avcunda kosan herbir anneye Tepeden tirnaga ogula ve kiza kesmis bir ülkeye armagan Düslerimle sinirsiz diretmisligimle genc Saskinligimla cocuk devrederken sirdasima Usulca aci verdi yanagimda tomurcuk Pir Sultan'i düsün anne, Seyh Bedretinn'i Börklüce'yi, Torlak Kemal'i Insanlari düsün anne Düsün ki yüregin sallansin Düsün ki o an güzel günlere inanan Mutlu bir Yusufcuk havalansin Yani benim güzel annem Ala safaginda ülkemin yildiz ucurmak varken oturup yildizlar icinde kendi buruk kanimi ictim Ne garip duygu su ölmek öptügüm kizlar geliyor aklima Bir aciklamasi vardir elbet giderken dar agacina Geride masa üstünde boynu bükük kaldi kagit kalem. Bagisla beni güzel annem Ogul tadinda bir mektup yazamadim diye kizma bana. Elleri deysin istemedim Gözleri deysin istemedim Aglayip kokluyacaktin Belki bir ömür tasiyacaktin koynunda. Yasamak agrisi asildi boynumda Oysa türkü tadinda yasamak isterdim Ölmek ne garip sey anne Bayram kartlarinin tutsakligindan asirip bayrami Sedef kakmali bir kutu icinde vermek isterdim cocuklarin ellerine Sonra, sonra benim güzel annem damdan düser gibi vurulmak isterdim bir kiza Gecenin kiyisinda durmusum Kefenin cebi yok Koynuma yildiz doldurmusum kosun cocuklar kosun sabah üstüme üstüme geliyor Kisacasi güzel annem Bir cicegi düsünürken ürpermek yok Gülmek umud etmek özlemek ya da mektup beklemek gözleri yatirip iraklara. Ölmek ne garip anne artik duvarlari kanatircasina tirnagimla saskin umutlu siirler yazamiyacagim mutlak bir inancla gözlerimi tavana cakamiyacagim Baba olamiyacagim örnegin toprak olmak ne garip sey anne. Ucurumlarki sende büyür dagdir ki sende göcer ben bayram derim cicek derim cam diplerine acmis kanatlarini kozalak derim gül yanakli cocuga benzer yinede oglunu yitirmek ne garip sey anne Her kavgada ölen benim Bayrak tutan carpisan her kadin topragi tirnakliyarak dogurur beni Özlem beni kavga benim ask benim Bekle beni anne. bir sabah cikagelirim bir sabah anne bir sabah Acini süpürmek icin actiginda kapiyi adi baska sesi baska nice yasitim koynunda çiçekler ÇiÇekler icinde bir ülke getirirler. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yar bana sırt cevirmiş Hasretler yüzü dönmüş Kaçıp kurtulmam lazım İstanbul'dan Sevsen bu kadar sessiz kalır mıydın yar Her zoru göğüsleyip yanımda kalmaz mıydın yar Yar, aşk kolay değil bir gün anlarsın yar Sana yar dedim söyle bundan daha ötesi mi var.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Beni yak, kendini yak, herşeyi yak Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak İster öp okşa, istersen öldür Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.