Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 kendi şiirimi yazacağım isteyen besteleyebilir bakarsınız çok tutar parayı götürürüz... GİDERİM yalanmış meğer, tüm sevgiler akan gözyaşları sahteymiş kalmamı istemeyenle duracak değilim. sende kalmam, giderim ve gidiyorum... zorlamam ne seni, ne kendimi kırmam kıramamda seni alır başımı giderim, kendim gibi yorgun, dağınık ve tükenmiş yalan sevdasına dönüp bakar gibi son defa ağlar gibi... gitmem seni mutlu edecekse ve sana huzur getirecekse ben alırım beni sende zerrem kalmaz hiç varolmamış gibi hiç karşılaşmamışız gibi anlamsız, acısız, ruhsuzca giderim... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Çarşambayı sel aldı Bir yar sevdim el aldı aman Keşke sevmez olaydım Elim koynumda kaldı aman Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Sensizlik ne kadar uzun Sesimi duyuyor musun ? Yoksa sen uyuor musun ? Rüya görüyor musun? Hasreti duyuyor musun? Hiç mektup yazıyor musun? Denize bakıyor musun? Beni seviyor musun ? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 sana çay demlesem gelirmisin elmalı şekerli kurabiyemmisin,kıymalı böreğimmisin sana çay demlesem gelirmisin... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gel keyfim geel gel keyfim geeel çay vaktinde tam vaktinde keyfedelim şimdi geeel Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 yav bende iki sattir şarkının orasını düşünüyodum...ne şarkı ama dimi bu yaz bütün club larda o çalıcakmış.... sana çay demlesem bide yanında kek yapsam gelirmisin...kıymalı kaşarlı pidemmisin,tereyağli yoğurtlu iskenderimmisin,üstünde kaymaklı künefemmisin..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Evet ya süper reklam yapmışlar Gel keyfim geeel Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Bir Sevmelik Canım Kaldı merhaba, sıcak bir merhaba önce geciktim uzak yollardan geldim bavulumda kanayan aşk yaraları yol yorgunuyum da üstelik kendime gelmeye çalışıyordum bilmeden sana geldim seni biryerlerden ısırıyor gözlerim bu aşinalığı ruhlarımızın miras kalmış olabilirmi ruhlar alemindeki sevişmelerden ellerini yadırgamadı ellerim gözlerim kalbine değmiş sanki biryerlerde ellerimle koymuş gibi buldum sıcaklığını teninin yakınlık dediysem çözme hemen bağcıklarını yüreğinin oturup içelim önce birbirimizi bir kahve fincanında önce bir yere yerleşmeliyim dedim ya yol yorgunuyum yaralarımda bavul kanamaları şimdi açılalım birbirimize yüzme biliyorsan boğulmasın biri diğerinde kaç kulaç attığımızı hesaplamadan bırakalım kendimizi aşk denizine ne terazi, ne metre yaramaz burda işine bana kaç adım geldiğini saymadan gözlerini kapatıp yürüyeceksin yüreğine yatırım yapacaksan beni değil, kalbine kuleler dikeceksin çünkü aşka hesap işlemez bir bedene iki can sığdırma çabası bu ben karlar aldındayken sen üşüyeceksin bir dikene bastığında benden ah işiteceksin köklerim sende filizlenecek ben yanacağım, sen tüteceksin ne diyordun kuyumcu terazisi, metre, üç adım diyorum ki, iki okyanus gibi yürüsek birbirimize karışsak sonra hesapsız, kitapsız matematige dökmeden işi bir savaşma değil bu nihayetinde bir sevişme belkide bir nebze ruhları değişme kazananı kaybedeni yok yeneni yenileni bir bir berabere kalacağız sonuçta yorma kendini çıkacak çivisi aşkın daha çakılmadan kuyumcu terazisi, metre, beş adım, diyorsun diyorum ki, mantığınla sevme beni ölçülmez aşkın boyu eni, hele kantara hiç vurma kasap gibi hiçbir çengele gelemem ben kelepçelerini çöz sevmelerinin bir eskiciye sat terazini kuyumcu terazisi, metre, on adım diyorsun sen trende seyahatten yanasın güzergah ve durakları belli oysa bir deli tay koşar içimde dörnala tutuşmuşsam ellerine sevgilinin her yanım yangın yeri cehennemine ateş olurum cennetine mavi bir deniz uğraşma, anlayamazsın hislerimi bir sevmelik canım kalmış zaten bırak, harcama beni Mesut Yekta Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 canımmmmmm gelmişşşşşşş Ben şimdi sarı laleleri dinliyorum o yuzden de içimdeki nakarat: nasıl bir sevdaysa bu karşı koyamam dayanamam kıskanırım seni paylaşamam satırlar uçar gider aklımdan sana sarı laleler aldım çiçek pazarından Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Li-mo-ni limonii Aramız limoni Bir orta şekerli Bi de böyle limoni Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Li-mo-ni limonii Aramız limoni Bir orta şekerli Bi de böyle limoni bi bardak da ben alabilirmiyim..... sosyete kızı suzan yat kollarıma uzan elalemden bize ne gülüm var ise rızan..... ne şarkı ama Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Bu sözü yazarken hiç aklıma gelmemiştin Hocam Evlen diyorlar bana Yapıştılar yakama Yük mü oldum babama Ben niye evleneyim Beeen ben ben biye evleneyim de ben niye evleneyiim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Benim İçin Üzülme Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık olur değilki ahh Bemin için üzülme Bundan sonra adını Kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi Başkasında ararım Benim için üzülme Sevgim yaşamaz hiç Ağlamak bana düşer Bir ömür harab oldu ahh Ağlamak bana düşer Bundan sonra adını Kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi Başkasında ararım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 ey sevdiğim bir gün bana yar demedin yar demedin,gece gündüz tenhalarda ağlayanım var demedin yar demedin,seni sevmek suçmu bana ağlıyorum yana yana,bir merhem verip yarana sür demedin yar demedin.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 biz aşkı meleklerden çaldık birbirimize sımsıkı bağlandık Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 bir köynek diktirdim kolu düğmeli herkes kaderine boyun eğmeli Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 yalnızlığım yaşamak zorunda olduğum beraberliğimsin... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 KiMSenin iNanaRak KaPıLacaĞı Bir AşK YoKken Sen NerDen ÇıKTın DuydUğum İki Sözün biri YaLanken SeNi Kim BöyLe SaKLadı Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Sevgilim Yeşıl eriğim benim Ben içine hapsolmuş çekirdeğinim senin Hapiste günler ağır geçer diyordun Olsun be ben vazgeçtim zurriyetimden Yeterki yetim bir çocuk gibi bırakma beni Zira sensiz bu can bir yüktür yüreğime Kaldır öpülesi alnını ve bak bana Gordünmü gülüm bir tek gözlerim değişmedi gene Bır tek gözlerim Açılır açılır gözleri gülümün İçlerinde yeşil çam ağaçları Uyanışların en tazeleri Odamızdan geçer gülüm seninle Feriğim fidanım feryadım Hey benim zizil parmak Memleket gözlüm Geceleri hep peşinden koşar Göğsüme takıp yönümü bulduğum Kalp verdin onur verdin Yetmez mi deli fişeğim Feriğim fidanım feryadım Hey benim zizil parmak Memleket gözlüm Benım en buyuk kudretim Senin sahiden şehrimde olduğunu bilmek Hatta şu an ıslak şehrimde geceliğinle balkondasın Bende dokunmaya çalışıyorum ince parmaklı ellerine Kaldır öpülesi alnını ve bak bana Yoroz değil kararan Yüzümde ışıgından ayrılmanın kederi Birazda işte geldik gidiyoruz ün hüznü var Ama gördün mü gülüm Bır tek gözlerim değişmedi...yine Bir tek gözlerim bu güzel şarkı var yine dilimde..............ne zaman aklıma gelse canımcım erbayım gelir aklıma......ikimizin yerine dinliyorum canım......... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 bak yaa tam siteden çıkmştım ki bunu gördüm dayanamadım.... ablacum benim.. Yeşil eriğimsin benim ben içine hapsolmuş çekirdeğinim senin ne kadar durmak istesemde dalımda sapasaglam her fırtına öncesi hep önüne düşerim. seni büyüttüğüm zamanları unuttun topraktan emdiğim yagmur suyuyla ve sana adanmış kabugumla icinde hapsedilmiş yüregim. ben senden önce vardım. seninle öleceğim............................. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gittiğinden beri ağlıorum.. Gittin her taraf sessiz.. Sana hergün mektuplar yazıorum Mektuplar sessiz Cevaplar sessiz Nasıl yanlız bıraktın beni Söyle NERDESİN?? Koşarak geleceğim geleceğim yanına Söyle NERDESİN?? canım NERDESİN?? DUY BENİ NE OLUR AL YANINA SENSİZ NE YAPARIM ŞU GARİP DÜNYADA YAK BENİ KÜLLERİMİ SAVUR TOPRAĞA SÖYLE NE YAPARIM ŞU GARİP DÜNYADA.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Alışamadım ayrılıklara Bir yalan olsaydın keşke Acımasızca saplandı yüreğime Kaç halin bıcak kaç uzun gece Bakışların gül vedaydı Benden bir şeyler saklayan Her sözün bir elvedaydı Bana seni yasaklayan Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Sensiz ben nefes alamam Buralarda hiç duramam Tek başıma yalnız kalamam Senin kokunu özlerim Hep yollarını gözlerim Götür beni gittiğin yere Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 bu şarkı cok guzel yaaa NİL'den o beni prenses peri sanıyor ne hata yapsam geri sarıyor mitolojiden biri sanıyor bendeki de saç o taç görüyor her bi' gidişim güneşin batışı çiçekler böceklerdir hep arkadaşı sarılırsam eğer kalbi duracak bir gün gidersem bilmez n'apıcak ooo bilmez n'apıcak ooo bilmez n'apıcak o beni prenses peri sanıyor ne hata yapsam geri sarıyor mitolojiden biri sanıyor bendeki de saç o taç görüyor hollywood kızları hepsi hikaye benim gibi var mı gösterin bir tane hiçbi' şey yapmasam da tarih beni yazar takılıp düşersem olucak o da nazar ooo olacak o da nazar ooo olacak o da nazar o beni prenses peri sanıyor ne hata yapsam geri sarıyor mitolojiden biri sanıyor bendeki de saç o taç görüyor o beni prenses peri sanıyo ne hata yapsam geri sarıyo mitolojiden biri sanıyo bendeki de saç o taç görüyo aşkın gözü kördür o'ysa sakat kalbini hep kırarım kalbi sakatat bende karizma yerle bir fakat ben herşey değilim oğlum kontak kuramadık hatamı takmadı kırıldı kaçmadı kraliçe ben değilim anlamadı başına taç etti kırmızı halıları hak etmiyorum bu tacı geri al mükemmel değilim ne de bir çiçek ben incinmem korkma hepsi bitecek nazar boncuklarını al bi' ölücem afrodit ben değilim bu bi' gerçek tahtı istemedim geri yolla bi' zahmet ben hep geç kalırım bekle bi' müddet ellerim bile çirkin benim ben en iyisi değilim bunu hazmet! o beni prenses peri sanıyor ne hata yapsam geri sarıyor mitolojiden biri sanıyor bendeki de saç o taç görüyor o beni prenses peri sanıyor ne hata yapsam geri sarıyor mitolojiden biri sanıyor bendeki de saç o taç görüyor sihirli bi' güzelliğim yok o beni peri sanıyo hangi hatayı yapsam silip yine geri sarıyo kalbini kırsam da beni kusursuz biri sanıyo bendeki de saç o taç görüyo ne esprilerim komik, ne doğru dediklerim bu şarkıyı yazdım ya dahi miyim neyim? Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Kekik kokusu duydum Kekik kokusu koynunda huysuz gecenin Uyandım birdenbire Haydi dedim yüreğim gidelim bu şehirden Bu şehir koparmak istiyor beni özlemlerimden Yorgunum; Çünkü yorgunluğumun yaşamak gibi bir anlamı var Yine de yaşamaktan duyduğum mutluluğun tadına Düşmanlarım ulaşamazlar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.