Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Yar terki diyar yollarında şimdi kalbim Tuzla buz oldum; incindim,örselendim Elimde tek kalan darmadağın ümitlerim Başardın en sonunda oldu bak istediğin Yaralı hayallerim... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 ağlıyormusun yoksa ağlıyormusun? kendin ettin kendin buldun bilmiyormusun? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 penceresi önünde kranfil saksı,oturmuş yazar yarim birine yazı,kimi sever bilinmez dumanlı başı,zalim olma sevgilim taştan değilim,döndür başını bir bak haram değilim....... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 penceresi önünde kranfil saksı,oturmuş yazar yarim birine yazı,kimi sever bilinmez dumanlı başı,zalim olma sevgilim taştan değilim,döndür başını bir bak haram değilim....... +1 Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Kıraç Yıllar Sonra Yıllar sonra da bir hazan sabahında Sessizce uyanırsam yüreğimde olacaksın İşte o an nerelerden duyacaksın Vakit çok geç bitmiş olacak Beni nerden bulacaksın Bir defa kaybedersem Belki bir daha bulamam Seni şimdi istiyorum Yıllar sonra duyamam Nerdesin sen sabahım En yürekten dualarım Biliyorum doğacaksın Umudusun sen bahtımın Ortasında kalbimin Bir yer açtım senin için İstersen sonsuza kadar Gelme yine ben beklerim Yıllar geçti, yollar geçti Herşey geçti ömrümden Bir sen geçmedin Bir senden geçemedim Ve bugün hala tepiniyorsa Şuranda yüreciğin Daha da yolun var demektir Koş yeni yıllara, yeni yollara Ben seni hep beklerim Kadınım Nice yıllara... Ve yıllar sonra da uyanırsam Bir hazan sabahında Bir şarkı daha yazacağım sana.. Sadece nakarat gözüme az gözüktü.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 bu bir veda bu bir ölüm uykusu, bu bir aşkın yarım kalan türküsü... gözlerimde bir intihar korkusu ben bir deli ben bir gözü karayım. bu yarayı ateşlemi sarayım? bir geçmişi alnından mı vurayım? başıma bir bela sardı geri dönmedi ömrüme bir mühür vurdu geri dönmedi... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 mutlu aşk yoktur sevenler ateşe yürür bilebile bir dilek tut bari benim için sadece HUZUR dile Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Günün Birinde Bu devran hep böyle sürüp gitmez ki Sende solacaksın günün birinde Aklına gelecek ayrılığımız pişman olacaksın Günün birinde senin de saçına karlar yağacak Senin de gözüne yaşlar dolacak Elbette kalbini biri yakacak Beni anacaksın günün birinde Ne geri dönecek yolun olacak Ne de tutunacak dalın kalacak Korkarım pişmanlık sonun olacak Yalnız kalacaksın günün birinde Senin de saçına karlar yağacak Senin de gözüne yaşlar dolacak Elbette kalbini biri yakacak Beni anacaksın günün birinde Göksel Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönlümü teslim aldı hüzün İçimde senden kalan cam kırıkları Aynada sensiz yüzüm Sensiz...Hiçkimse dindiremedi bu hıçkırıkları Bir gece yarısı ansızın pencerenden dışarı bak Göreceksin köşe başında Nöbet tutuyordur gözlerim Öyle kolay değildir beni unutmak Hala hala sokaklarındadır ayak izlerim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Yalın'dan Keşke oyunlar oynamasaydık Üzülmeseydi şarkılar Hala sana yazılıyorlar Hala buram buram sen kokuyorlar Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Ben senin ne yarin ne de canın Ben senin ne sevdiğin ne baharın Ben senin belki umurunda değilim ama Sen benim sen benim Nefesimsin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 yok mu? senin insafın yok mu? bir güler yüzün çok mu? dağ mısın, taş mısın? uzak mı, bu eda bu hal tuzak mı? hak mısın bana yasak mı? dost musun, düşman mısın? iki gözüm seneler geçiyor gönül ektiğini biçiyor bir selam lutfet bu ne çok hasret GEL KAVUŞALIM ARTIK... illaki SEZEN... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gözümde hasretin dinmez yağmuru Kadere el açıp seni dilendim Bitirdin bendeki bütün gururu Yüz kızartıp senden seni dilendim Bekledim rüzgarlar esip geçtikçe Seni bana geri getirmedikçe Açıp ellerimi böyle her gece Doğmayan güneşten seni dilendim Bir ümit görmüştüm önce sende beni Severek mutluluk bekledim senden Sensizlik sarhoşu oldum bilmeden İçtiğim kadehten seni dilendim Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 uzakta kaldı sanki ateşler her yer buz soğuk bugün dilimde var bir şarkı adı oldu yalnızlık Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Elimi buza değsem buzlar erir İçimdeki yangının hiç sönmedi Felek beni yerden yere vurdu da Kör olası bahtım bana gülmedi Gülmedi... Dost Çalışmasam bana bu müjde haktır Çok çabaladımda almadım takdir Kader her çileyi sırtıma verir Kör olası bahtım huzur vermedi Vermedi... Dost Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 için için kor gibi kaplar bütün benliğini bir galib olursun bunun ardından bazı bir rüzgar gibi eser ayrılık yeri giden sevgilinin ardından Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 sana sarı laleler aldım çiçek pazarından Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Kadehi şişeyi kırarım bugün.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 sana sarı laleler aldım çiçek pazarından Güzel bir şarkı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Benim için napardın ? Ayazda mı yatardın? Sırtında mı taşırdın ? Hammalık mı yapardın? Ammaan ne bileyim ben Yaptaa bi göreyim Ben olsaydım napardım Ayazda da yatardım Sırtımda da taşırdım Hammalık ta yapardım Amaaan ne bileyim ben Beklee bekle de gör sen Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Sen ağlama! Bir damla gözyaşın yeter. Sen üzülme gülüm Gamzende güllerin biter. Yollarıma, Taş koysalar da döneceğim Gözlerinden, Yaşlarını sileceğim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 amnnn amann amnnn heyyy dağlar dumann hava sıcakk kaldık evde mıllet antalyada bungolada yatıcakk aman aman heyy amann talıhsız başım hangi tatıl koyune gıdemm aman aman nereye yeterkı maaşım hey dunya gönul ağlar heyyy Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 herşey var birşey yok aslında aynı yüzler aynı hayat hersabah karşımda değişen ben mı yüzümdeki çizgiler mi aynada herşey var bişey yok aslında sedelina Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 oy benum sevdiceğum da olmaz böyle keder of sürmene yaylası onbeş doktora bedel,araklı yomradan gel gidelum pazara,ben pazarda durarmam oy beni rizeye ara.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 gülümse hadi gülümse bulutlar gitsin yoksa ben nasıl yenilenirim hadi gülümse... dağlarım vardı, ırmaklarım vardı çakıl taşlarım vardı benim ama sen başkasın anlıyormusun başkasın... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.