Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2008 Sana öyle hasretim ki Bir çabam yok bir çabam yok varam diye Yandım amma susuzluktan İçmiyorum içmiyorum haram diye......... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Ister gelirim ister giderim herkese uymam kendimi bilirim hem egoistim hem humanistim yani cok ozelim :-) Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 dünyalara degisemem sandığım bahçelerden çiçekleri çaldığım onun için ateşlere yandığım bir zalimin ihanetiyle yandım,bir zalimin ihanetiyle yandım dağlar,dağlar geceleri benim için kim ağlar ben bu gece ölmezsem ölmem ölmem hiçbir vakit dağ gibi bir yiğide kıydı geçti sanki vakit nedemeli şu zalime kal bu gece kal yada git azrailim şu canımı al bu gece al yada git Alıntı
Φ MeRVe58 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2008 Blå Blå, himmels blå, dina ögon är så blå, Du ser på mig, Jag ser på dig Du är den jag väntat på. mavi mavi masmavi gosleri boncuk mavi Alıntı
Φ La_RisaCca Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2008 sevgilim inanmadın aşka beni de hayata gec bıraktın yasayan bir ölüyüm şimdi beni anınca iiçim sızlamaz mı cennetlik duygularla cehennem oldum kaldım yandım.. Alıntı
Φ MeRVe58 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2008 I dont wanna feel the way that i do I just wanna be right here with you I dont wanna see , see us apart I just wanna tell you straight from my heart I miss you Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Üzgünüm acı sözlerim için Üzgünüm seni kırdığım için Haklısın bana darılsan bile Beni terketsen bile Ne yapayım ben böyleyim Üzgünüm bütün olanlar için Üzgünüm mutlu yıllarım için Aşkımız şüphesiz olmalıydı Lekesiz olmalıydı Affedemem ben böyleyim İster vur ister okşa İster tut ister yolla İster sev ister zorla Ben böyleyim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Önce düşler terk etti bu kenti Sonra anılar birer birer Fırtınada gemim Aldanmışım Kırılgan, çaresiz çocuklarmışım Fırtınada gemim Aldanmışım Yıkılıp, savrulan dünyalarmışım Önce kuşlar terk etti bu kenti Sonra insanlar birer birer Fırtınada gemim Aldanmışım Kırılgan, çaresiz çocoklarmışım Fırtınada gemim Aldanmışım Yıkılıp, savrulan dünyalarmışım......sabahtandır dilimde... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2008 Gerci sarkinin sozlerinde biraz deformasyonlar oldu ama bu haliyle bakalim nasil bulacaksiniz .. Illede bakan olsun Hortumculugu severler Birbirini cekemezler Bakanlar boyledirler Calmadan duramazlar olurler Illede bakan olsun Ister AKP, MHP CHP,DTP’den olsun Oda makam kurbanidir Her kim Ikditadar olursa olsun Fakir, yetim, oksuz demezler Makam arabasiz gezmezler Bakanlar boyledirler Calmadan duramazlar olurler Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Kimi yükseklerden uçuyor Kimi kimi yükseklerden Kimi gerçeklerden kaçiyor Kimi kimi gerçeklerden Kimine bir haller oluyor kimi hep bir seylere takiyor Kim kimi densiz kimi den'li Açiyor gülleri birinin Açiyor gülleri Çaliyor zilleri birinin Çaliyor zilleri Etekleri Ayni nakarat Hep ayni ayni Yarisi bayat Hep ayni ayni Yarisi hayat Ayni nakarat Anlat anlat Kiminin öfkesi yangin Kiminin tövbesi Kiminin gözleri baygin Kiminin sözleri Kimi hep muzir islere bayilir Kimi her gün bunalim takilir Kimi kimi tel'siz kimi telli Tantana var is yok Gürültü var ses yok Sureti var ask yok Görüntü var renk yok Tantan var is yok Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2008 sira bana gelsin hemen gelsin safagim cok olsada ikimizde asker bi tek farkla benim ki senden biras fazla sabah tras olurken ust devremle birlikte besteledik Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 Eski yara eski yara Sizliyor eski yara Yenisinden fayda yok Varip gidem eski yara Eski yardan eski yardan Gecilmez eski yardan Yenisiyle gonul eyleme Yare kalsin eski yardan Eski yare eski yara Kapanmaz eski yara Sinesine surermi Geri donsem eski yara Eski yardan eski yardan Gercek sozler eski yardan Ben yareyim sen derman Kes umudu eski yardan Eski yare Eski yara Kalbimde eski yara Yuzlerce guzel varda Hasretim ben eski yara Eski yardan eski yardan Ne kaldi eski yardan Dal kirildi vuruldu Aska veda eski yardan Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2008 gökyüzüne çizilmiş resimlere benzerdik rüzgarın peşine takılan bir nefes gibiydik kırdı dallarımızı fırtınalar boranlar kaldı bahar çiçekleri üzerinde sevgimiz gözlerimiz sevgiyi yüreğimiz sevdayı ellerimiz emeği anlatırdı usanmadan kırdı dallarımızı fırtınalar boranlar kaldı bahar çiçekleri üzerinde sevdamız uzak dağ başlarında yanan ateşlerdeydik kentin sokaklarında dalga dalga özgürlük direndik teslim olmadık binlerce kardelendik kaldı çocuk gülüşleri ışığında kavgamız ''Kızılırmak-Gidenlerin Ardından'' Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2008 Eski yara eski yaraSizliyor eski yara Yenisinden fayda yok Varip gidem eski yara Eski yardan eski yardan Gecilmez eski yardan Yenisiyle gonul eyleme Yare kalsin eski yardan Eski yare eski yara Kapanmaz eski yara Sinesine surermi Geri donsem eski yara Eski yardan eski yardan Gercek sozler eski yardan Ben yareyim sen derman Kes umudu eski yardan Eski yare Eski yara Kalbimde eski yara Yuzlerce guzel varda Hasretim ben eski yara Eski yardan eski yardan Ne kaldi eski yardan Dal kirildi vuruldu Aska veda eski yardan Aman Allah'ım,Nurettin Rençber yav ben bayılıyom o sese neyse eminim Yakışıklı bugün de o şarkıya takmıştır;eski yar 34 oliy de Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2008 ) yok yok bugun dinlermiyim hic o sarkiyi bugun bak sunu dinliyorum oleyy oleey oleeyyy oleeyy oleyy oleyy yaa oleyy oley oley oley bugece benim gecem eglenecem ben gulecem oyarimden ayrildim ben onu gecmise gomecem hatirlatmayin onu siz bana benim gibi sevenler hazirmiyizzzz simdii atla ziplaa beni gorup eglensinler oleyyy oleyy oleyyy oleyyy oleeyyy oley yaa )) Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2008 Bir kuru soyle gonul ablana Bir kuzu bagla sicimle beline Gitti gidiyor alalim kuregi Gitti gidiyor kafasindan tut Komidin gozleri cokmu derin Abicim bu oda pek bi serin Ben sana paltonu giymi dedim Beni hunili deliye donderme Ah anam lahanam Kamilin mor halisina Yer yokmus odasinda Sevda aliyor Guzel sapkaymis ama Yakismamis Orhana Bana satiyor .... ......... Devami haftaya Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2008 ) yok yok bugun dinlermiyim hic o sarkiyi bugun bak sunu dinliyorum oleyy oleey oleeyyy oleeyy oleyy oleyy yaa oleyy oley oley oley bugece benim gecem eglenecem ben gulecem oyarimden ayrildim ben onu gecmise gomecem hatirlatmayin onu siz bana benim gibi sevenler hazirmiyizzzz simdii atla ziplaa beni gorup eglensinler oleyyy oleyy oleyyy oleyyy oleeyyy oley yaa )) vay vay hele baken şu işe ama ben kesin eski yara demiştim Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2008 )) eski yarayi dinlemeyeli cok oluyor onemli olan her muzikte neselenmektir ben eski yaradada neselenirim yeni yaradada Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2008 )) eski yarayi dinlemeyeli cok oluyor onemli olan her muzikte neselenmektir ben eski yaradada neselenirim yeni yaradada eski yara'da neşelenmek mi?Anladım sen çok farklısın ya bunu nasıl başarıyosun,vaaaaaaav be Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2008 az bucuk deli oldugumdan gidene bay bay gelene hay hay diyeceksin yoksa birseyin ustesinden gelmen zor pozitif dusuneceksin pozitif enerji alacaksin yani bir bakima Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 az bucuk deli oldugumdan gidene bay bay gelene hay hay diyeceksin yoksa birseyin ustesinden gelmen zor pozitif dusuneceksin pozitif enerji alacaksin yani bir bakima Deli misiniz ah ah çok üzüldüm,Bakırköye alalım şaka şaka hayata gülerek bakmak çok güzel bir zamanlar ben de öyleydim Beni bu hale getiren Diyarbakır'lı dostlar sağolsun batsın bu dünya,bitsin bu rüya... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 azicik sizin icin durduralim dunyayi ineceksiniz sanirim Diyarbakirdan uzaktamisinizki gorusursunuz ustelik teknoloji bir hayli ilerlemis telekominikasyon falan filan uzaklari yakin yapan nokia var Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 azicik sizin icin durduralim dunyayi ineceksiniz sanirim Diyarbakirdan uzaktamisinizki gorusursunuz ustelik teknoloji bir hayli ilerlemis telekominikasyon falan filan uzaklari yakin yapan nokia var Tahtalı köyden yakışıklıya...tahtalı köyden yakışıklıya...kaç gel bak sana yer ayırdım hemde yakıt,kira felen yok olmadı mı;dediğin gibi nokialar sağolsun...ha bi de bedava smsler Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 Tahtali koymu??? Daha once bir komsuma sormam lazim o izin vermez ) cokmu ugrastiniz kac ormani yok ettiniz tahtali koy icin almayim ben ya konforu iyi olsun kirasi yakit parasi neyse veririz Hem ben Adile teyzeyle Kemal sunala komsu olacagim .. Ooo Beles smsler hadi yine iyisiniz demekki neseni kaybetmen icin bu bir neden degilmis bahane yaratiyorsunuz Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 he tahtalı köy...valla gidenleri sayısına bakarsanız,ooooooooooo bi sürü ormanı yok ettik alla alla,komşunuzdan mı izin alıyorsunuz olmaz sa ben birgün hayalet edasıyla gelip izin koparırım valla para mara istemem,insanlık namına vay brjuvayız ha,yakıt,kira önemli değil Bi kerem Kemal Sunal'ın komşusu benim gibi bir melek olur Sana Brad'in yanında bir tahtalı köy,en bedavasından müstakil tahtalar bedava demi ama,bayılıyom bu işlere Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.