Φ xprensesx Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 ı'm sorry ı can't be perfect... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 gurbet içimde bir ok herşey bana yabancı hayat öyle bir hangi acı içimde hancı Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2008 yürü yüreğim gidelim buralardan aşk bizimle değil sana buralarda bişey olsa kimsenin umrunda değil anıları acıları bir araya topla yak dağıt külleri bizede güler bu hayat nasıl olsa hiç umrumda değil... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 leyli leyli leyli yar yardan ayrı benim gönlüm hergün sonbahar Alıntı
Φ GiZemLii Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 tutunacak dalım kalmadı savunacak gücüm kalmadı senden ötesi yokkkk kalbim anladı senden başka sevdam olmadı Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2008 acayip hayvanlar İncinsen de sözün düzünü diyciğem İncinsen de sözün düzünü diyciğem Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen Men senin bu emellerine nice dözüm Men ne diyim daha sana yoktur sözüm Sır sıfatından su içmeyir gözüm Cinlere şeytanlara benziyirsen Cinlere şeytanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen A bu ne kafiyedir açıp gelmişsen Gözlerin gene od saçıp gelmişsen Sanki cehennemden kaçıp gelmişsen Devlere hortlaklara benziyirsen Devlere hortlaklara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Senin başın bedende işkencedir Kenerdan bakanlara eğlencedir Boynun büyükse bedenin incedir Armudu iskanlara benziyirsen Armudu iskanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen İncinsen de sözün düzünü diyciğem İncinsen de sözün düzünü diyciğem Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Günde bir okka bir iş göremirsen Her gün içirsen sarhoşluk edirsen Gece de eve sürüne sürüne gidiyirsen Kara solucanlara benziyirsen Kara solucanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Seninde kabuldür oruç namazın Hıçkırırsan tutulmuyor boğazın Mikrofonsuzda gür çıkar avazın Klorak satanlara benziyirsen Klorak satanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Senin görünüşün güya yahşımıdır Alacalı yüzünde şah matmıdır Bir özüne bak başın yuvarlakmıdır 51 ekranlara benziyirsen 51 ekranlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen İncinsen de sözün düzünü diyciğem İncinsen de sözün düzünü diyciğem Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Yüz kiloya yakın parazlaşmışsan Kartlaşmışsan çok yaramazlaşmışsan Saç kalmayıp başında dazlaşmışsan Kapaksız kazanlara benziyirsen Kapaksız kazanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Keyifte yiyip şişirmişsen karnını Köfte yiyip şişirmişsen karnını Beleş yiyip şişirmişsen karnını Esnemiş hayvanlara benziyirsen Tavlanmış hayvanlara benyizirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Ne var sen üstüme mırıldıyisen Sanki paslanmışsın cırıldıyisen Sesinde çıkmıyir hırıldıyisen Benzinsiz çakmaklara benziyirsen Benzinsiz çakmaklara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen bu nasıl bir şarkı yaw Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Sensiz saadet neymiş tatmadım bilemem ki Alnımın yazısıydın ne yapsam silemem ki Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli Alıştım hasretine gel desen gelemem ki Alıntı
Φ edda__1 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Bir tek SENİ SEVDİM GERİSİ YALAAAN.... Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 küsmüş de solmuş bir zakkumda sözlerin... yorguuuuuuuuun yaşlarla dolmuş bir kadehdi gözlerin... sarhooooooooooooooooş Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 Kadere Rest Çektim İsyanlardayım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2008 bu gece barda yarinda barda bundan sonra her gece barda hobaaaaa izne cikacamda Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2008 Ben ağlarken gülüyorsun neden? Gözyaşımı silmiyorsun neden? Köşe bucak kaçıyorsun neden? Neden yoksun yanımda? Neden yoksun kanımda Neden yoksun canımda neden? Nedensin isyanıma .. Nedensin feryadıma.. Nedensin gözyaşıma neden... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Yalnizca bir kırıntıydın, icime ilk dustugunde Vakitsiz bir anda... Bilmedigim bir neden beni alip goturdugunde o yerlere Keder ve budalaliktan baska yasamin bir anlami varmıydı Aradıgım aski bulduysam, sendedir ya bu benim icimde dolasanda kimdir Ya bu benim icimde mekan tutanda kimdir Adem evvelinden beri bir yanımiz noksandır neylersin... Beni bu alemde divane gibi gezdiren sen degilmisin Geriye kalan yalnızca tanımadigim bu tendir Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2008 bir sen varsın ve biri istiyor seni karanlıkmışsın onun uçları kırık saçları gibi kanın aktıkça korkusu gözlerinde büyür.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2008 biri bana gelsin o da sensin beni kirmis olsanda ikimizde asik bi tek farkla benimki senden biras fazla sabahtan beri agzimda bu sarki Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2008 Yalnizca bir kırıntıydın, icime ilk dustugundeVakitsiz bir anda... Bilmedigim bir neden beni alip goturdugunde o yerlere Keder ve budalaliktan baska yasamin bir anlami varmıydı Aradıgım aski bulduysam, sendedir ya bu benim icimde dolasanda kimdir Ya bu benim icimde mekan tutanda kimdir Adem evvelinden beri bir yanımiz noksandır neylersin... Beni bu alemde divane gibi gezdiren sen degilmisin Geriye kalan yalnızca tanımadigim bu tendir Ya ama bu benim şarkım muhteşem!!! Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Irmaklar denizlerde Denizler sahillerde durdular Arayanlar hiçbir yerde İnananlar dualarda buldular Kimbilir sen Benim halimde Sakinliğimde Ne buldun? Bense yorgundum Kendi kendime sokuldum Uyuya kaldım Aklımın iplerini saldım O giderken bir an durup peşinden baktım Ne dersin? Umarım beni affedersin Ne dersin? Belki de terk edip gidersin Gider misin? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Irmaklar denizlerdeDenizler sahillerde durdular Arayanlar hiçbir yerde İnananlar dualarda buldular Kimbilir sen Benim halimde Sakinliğimde Ne buldun? Bense yorgundum Kendi kendime sokuldum Uyuya kaldım Aklımın iplerini saldım O giderken bir an durup peşinden baktım Ne dersin? Umarım beni affedersin Ne dersin? Belki de terk edip gidersin Gider misin? Oy oy çok güzel.Dinlemek isteyenlere bir tık uzakta http://www.imeem.com/people/ACk5Ui0/music/...iplerini_saldm/ Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 ah babam sağ olsaydı Yine efkarlandı gönlüm sen gelince aklıma Ne zaman dara düşsem sen gelirdin yanıma Sağıken bilemedik varamadım farkına Ah babam sağolsaydı, köşede otursaydı Karlı bir dağ gibiydi, başımızda dursaydı Günden düne çoğalıyor çekilmiyor derin acım Hayat belimizi büktü gönlünce yaşatmadım Yokluğunu çok aradım nasihatına muhtacım Ah babam sağolsaydı, köşede otursaydı Karlı bir dağ gibiydi, başımızda dursaydı Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2008 ''Hey hey ben deli oldum deli narino .... Hey hey tutun bağlayın beni narino'' ... gecenin bir yarısı horona ne dersiniz?İyi gelir günün yorgunluğuna...devam o zaman içimde ki nakarata... ''Hey bu dere yılan olsa narino ... Hey hey derdimi bilen olsa narino ... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 ''Uyur idik uyandırdılar'' sabahtandır kendi kendime söyleniyorum.İnanmıyorum saat 15 e geliyor.Hemen kaçmalıyım... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 bugece barda yarın da barda bundan sonra here gece barda hobaaaaaaaaaaa Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Batsın bu dünya, Bitsin bu rüya... Yahu forum arkadaşlarım beni anlamayınca daha da bağırarak söyleyesim geliyor. Neden acaba? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.