Misafir kleo Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Senin yüzünden canıma Damarımdaki kanıma Kuranıma Kitabıma Küstüm... Daha seninle konuşmam Küstüm Küstüm.. Ne yaparsan yap barışmam Küstüm Küstüm.. Artık sana hiç karışmam Küstüm Küstüm.. Küstüm Oy... Ekmeğimin tuzu olsan Küstüm Küstüm.. Kaderimde yazı olsan Küstüm Küstüm.. Padişahın kızı olsan Küstüm Küstüm.. Küstüm Oy... Bitsin bu sevdamız bitsin Nereye giderse gitsin Konuşursam dilim kopsun Küstüm... Küstüm kara gözlerine Küstüm Küstüm.. Küstüm acı sözlerine Küstüm Küstüm.. Gölgesine izlerine Küstüm Küstüm.. Küstüm Oy... Ekmeğimin tuzu olsan Küstüm Küstüm.. Kaderimde yazı olsan Küstüm Küstüm.. Padişahın kızı olsan Küstüm Küstüm.. Küstüm Oy... Küstüm kara gözlerine Küstüm Küstüm acı sözlerine Küstüm Gölgesine izlerine Küstüm Daha seninle konuşmam Ne yaparsan yap barışmam Artik sana hiç karışmam Küstüm.. Küstüm.. Küstüm... Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 hüzün kovan kuşu gelmiş gecenin yanına konu vermiş ay tenli aşık şarkıma karşılık vermiş...(sallamasana cevatcım) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 alçaklara kar yağıyor üşümedinmi sen bu işin sonunu düşünmedinmi Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Sana seni anlatamam isyan edersin, Aşkı tekrar istemem ziyan edersin, Seninle hep yandım,seninle soldum, Bir varlığım yokki muradım olsun.... Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Senden uzaklarda herkes bir alem Anlaşılmaz işler bunlar birtanem Ne derse desin bizim alem Ben hür yaşarım güler coşarım Bıktım senden billahi seni boşarım Psi psikopatım billah yaparım Sensiz olamam der senden kaçarım Psi psikopatım billah yaparım Seni seviyorum der senden kaçarım Az biraz gül yüzüme buz gibi bakma Canayakın ol biraz suratını asma Tatlı tatlı konuş sen bilirsin de Ya güzel bir söz söyle sevdir kendini Bıktım senden billahi boşarım sen Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 bukadar temızlıkten sonra içimden balerına cif şarkısı çalıyor Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Takıl Bana Hayatın Renklensin Fazla Takılma Gökkuşağı!na Dönersin Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Nescafe bile 3!ü Bir Arada Ben Hala Yanlızım Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Seninde Aşkın Yalanmış Ben Yalanmamışını İstiyorum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 aştın bakıyorum kendini ama burası nakarat bölümü özlü sözler topiği değil canım Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Benim içimdeki nakarat bu ister özlü anla ister özsüz herkesin nakaratı kendine benimki böle canem Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Seninde Aşkın Yalanmış Ben Yalanmamışını İstiyorum bu ne ya Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 haha ne biliyim ya işte içimdeki nakarat Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 pekbi duygusal gördüm seni Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Ooo bak o konuda üstüme tanımam Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 ay döner bana uykum kosar sana ağlarım ölür diye gece kana Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Bu Gece Son - Levent Yüksel Bu gece son biraz sonra Bu kapıdan son kez çıkıp yine kendimi Vuracağım yollara Kimbilir kaç kere ıslanacak yüzüm Elimi tut düşman olma Ne olur parça parça olmasın içimiz Mutlu ol iyi bak kendine Ne olur gözüm arkada kalmasın Uzun uzun seneler var önünde Gün gelir sevgilim Acıya alışırsın alışırsın Bu gece son biraz sonra Bu kapıdan son kez çıkıp yine kendimi Vuracağım yollara Kimbilir kaç kere ıslanacak yüzüm Elimi tut düşman olma Ne olur parça parça olmasın içimiz Mutlu ol iyi bak kendine Ne olur gözüm arkada kalmasın Uzun uzun seneler var önünde Gün gelir sevgilim Acıya alışırsın alışırsın Bu gece son Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 güllerin içinden canım koşarak koşarak gel bana gellll o güzel gözlerini canım süzerek süzerek gel bana gelll Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Ben bu dünyadan Dosttan, düşmandan Aldım payımı gidiyorum Günahlarımla, sevaplarımla Aldım başımı gidiyorum Gitgide yüreğime, ince bir sızı girse Gizli bir ateş beni yaksa da gidiyorum Ben bu hayattan, Aşktan, sevdadan Aldım payımı gidiyorum Günahlarımla, sevaplarımla Aldım başımı gidiyorum Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 NE KADAR SÖYLESEMDE İNANMAYIN BEN ONU ÇOK SEVDİM AĞLASAMDA GÜLSEMDE YALANDAYIM BELLİ ETMEDİM.... YARALI YÜREK BANA SENİN AŞKIN GEREK ŞİMDİ ONUNLA MUTLUSUN DEMEK GEL GEL GEL ELLERİ CENNET KOKAN YARİM HİÇ GEÇMEDİ SENİ SEVEN BU HALİM SENİ ÇALAN ŞİMDİ MUTLU ŞİMDİ ZALİM ÇOK ÖZLEDİM SENİ ESMER YARİM.... Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Kiminde az muhabbet kiminde naz sende ne var bende birazzz Ne bileyim bennnn Ah ne bileyim benn İnsan olmak yetmez yetmiyor zaten Süpermen Süpermen olmak lazım bazenn Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gelsin hayat bildiği gibi gelsin, işimiz bu yaşamak unuttum bildiğimi doğarken, umudum ölmeden hatırlamak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.