Φ yesilsu Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 sus pus oldu sazendeler bu gece hazırlan fırtına kopöak üzere kalbime tünemiş kuşlar uçuştu cam kırığı gibi doldun içime eski bir madende göçük gibiyim toprağın altında kalabilirim kim vurduya gitmesin aşkıma ses ver uçarı değilim kadir bilirim yaban inciri yalı çapkını ört bas etme aşkları çoban ağlatan çit sarmaşığım sar bana kollarını Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Kararlıyım bu defa ben Dürüstçe oynamaya Hatam olursa vur yüzüme Çekinme korkma güzel Kararlıyım bu defa ben Dürüstçe oynamaya Yalanım varsa vur yüzüme Anla beni be güzel Dostmuşuz biz ne fark eder Yada dostluk nereye kadar gider Sevgiye saygıya lafım olmaz Evlilik aşkı öldürüyor güzelim Kiminle gittiysen onunla kal Bunaldım hatta hep onla kal Bırak kalsın bir zamanı var Zorlama güzelim Ah neredeysen orda kal Bunaldım hatta hep orda kal Unut gitsin bir zamanı var Zorlama güzelim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 şu an sardunyamla telefonda görüşüyom fonda çalan ve şu aralar gıcığımın içinde olan nakaratı yazayım dedim.. Günler oldu göremedim o kadar ihmale gelemedim seni bana düşkün bilirdim duygusal krizdeyim şaşıyorum bu ben miyim kaderimi seveyim gel o güzel günleri getir bana dünleri yakarız bugünleri gel çay demledim gel içelim evdekileri sepetledim oltaya gelebilirim ağına düşebilirim idare edebilirim sensiz çuvallarım ruh gibi dolaşırım yataklara yapışırım gel.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 our 666 has gone away..... dark secret love Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 ben sende yaşadım seninle tattım böyle bir aşkı al hatıram olsun armağan olsun sana bu şarkı çal benim için çal bizim bu şarkı Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Seni tanımadan önce tatlı bir yabancıydın Keşke tanımasaydım da öyle kalsaydın Eğer diğerlerinden farklı olsaydın Ee o zaman seni terketmek zorunda kalmazdım Sayende yola geldi kalbim yanlışı doğruyu ayırıyor Sen eksileli hayatımdan yüzümde güller açıyor Acilen toparlanmalıyım Üstümden koca bir aşk geçti Bir kaç gün tatile çıkmalıyım Aklıma gelirsen sana yazarım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 yaşamak içimden gelmiyor artık öylesine dertli öyle üzgünüm bu dünya hiçbir tat vermiyor artık aldığım nefese cana küskünüm Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 utanır insan böyle güzel olunurmu onlar nası dudaklar utanır insan böyle güzel olunurmu onlar nasıl gözler vaayyyyyy vayyyyyyyyy aşk beni bekler Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Ellerine sağlık, hadi durma kutla bu zafer senin Yüreğine sağlık, yalan dünyanda tek safirin Onu kaybetme, onu kirletme, hırsınla süsleme Ellerine sağlık, hadi durma kutla bu zafer senin Yüreğine sağlık, yalan dünyanda tek safirin Onu kaybetme, onu kirletme, hırsınla süsleme Hadi seni sevdim diyelim bir daha, Gözümü karartıp yeniden taptığımda Değişecek misin söyle, değişebilecek misin zalim? Değişecek misin söyle, değişebilecek misin zalim? Zalim oyun bozan, sen de bu büyü de yalan gelip de bir tanem olmaya ne hakkın var? Zalim oyun bozan, sen de bu büyü de yalan gelip de bu canda hükmetmeye ne hakkın var? Gelip de birtanem olmaya ne hakkın var? Ellerine sağlık, hadi durma kutla bu zafer senin Yüreğine sağlık, yalan dünyanda tek safirin Onu kaybetme, onu kirletme, hırsınla süsleme Hadi seni sevdim diyelim bir daha Gözümü karartıp yeniden taptığımda Değişecek misin söyle, değişebilecek misin zalim? Değişecek misin söyle, değişebilecek misin zalim? Zalim oyun bozan, sen de bu büyü de yalan gelip de bir tanem olmaya ne hakkın var? Zalim oyun bozan, sen de bu büyü de yalan gelip de bu canda hükmetmeye ne hakkın var? Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz Sen bile tutamazsın yıldızlar tutamaz Bir uçurum gibi düşerim gözlerinden Gözlerin beni tutamaz Düşlerinde büyürüm kabusun olur ölürüm Bir şiir yazarım bir türkü söylerim Bir sen olurum bir ben ölürüm Bu akşam ölürüm sırf senin için Beni ölüm bile anlamaz Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 tutmayın kleo' yu Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 kıvırır aş her dakka kıvırır zorlasanda kırılırrr Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 gözlerim yaşlarla doldu, doldu boşaldı benim yandı şu kalbim yandı yandı söndü sevginle hayal kurdu ağlayıp durdu senin kaderim çile çekmek oldu benim ne günahım var seni sevmekten başka söyle ne şuçum var benim... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Divane aşuk gibi da dolanirum yollarda Yar senin sebebune yar senin sebebune Kaldım istanbullarda kadım istanbulbul Baban beni babamdan birkerecuk istesun Allahın emru ile allahın emru ile Gelinum olsun desin gelinim olsun al şalum yeşil şalım da dünyayı dolaşalum sen yağmur ol ben bulut sen yağmur ol ben bulut Maçkada buluşalum maçkada bulu...... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 seni benim gibi seven bulamazsın tanrım bu rüyadan hiç uyandırmasın ömrün vefası yok korkum aşkım çok gönlüm sensiz korkulu rüyam gülen bahtımsın sen benim sen benim sen benim dünyamsın... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Beni böyle sev seveceksen Olduğum gibi göreceksen Girme gönlüme girme ömrüme Ne dertliymiş bu diyeceksen Sen dert nedir ne bilirsin Sen gönlümde Kâbe sen meleksin Sen herşeysin Sen ümitlerimin tek kaynağı Sen aşkın bence taa kendisisin Sevme diyemem sev de diyemem Sen de dertli ol diyemem Beni böyle sev seveceksen Kalbim senin gir gireceksen Girme gönlüme girme ömrüme Ne dertliymiş bu diyeceksen Görmedin mi gözlerimde Bir mahkumun en son arzusunu hasretini Görmedin mi gözlerimde Seni çılgın gibi sevdiğimi İster sevgi ol istersen kin İsterdim benim ol benim Beni böyle sev seveceksen Kalbim senin gir gireceksen Girme ömrüme girme gönlüme Ne dertliymiş bu diyeceksen Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Pir Dîxwazim Tu Yamîn Bi Şahiya Vi Dilimin Bi Heru Ber Her Bimin Biji Hevala Jiyana Mîn Bi Tu Gυli Ez Bulbuli Temme Tu Zini Ez Memê Temme Hata Saxbîm Lî Dînyayê Tu yamîni Ez Yêteme ......................... Ey Bana Ne Yapiyorsun - Agzimin Önünde Söylüyorsun Yüregimin Yarasini Aciyorsun - Kalan Ömrümü Talan Ediyorsun Sen Gülsün Ben Bülbülün - Sen zin sin ben memedinim Dünyada Ne Kadar Yasarsam -Sen Benimsin Bende Seninim Sana Dedim Ben Asiginim - O Gözlerine Ben Hayranim Yar Senden Önce Yaram Yoktu - Senden Sonra Yaram Kanar Cok Istiyorum Benim Olasin - Yüregimin Sahi olasin Her Anim Yerimde Yasayasin - Arkadasim Atesim Olasin Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Saçların mı ıslak yoksa ıslak mı yaşamak dedim Senin için rüzgarda hep yağmur mu var Gözlerin mi daldı yoksa sıkıldın mı sorulardan? Hiç geçmez mi gözlerinden bu sonbahar? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 alışmışım bir kere senin tenine dokunmak istiyorum yine eline aşk değil sevgi değil başka bir şey bu hiçbirşey koyamam ki senin yerine... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Yine o gitmeler sonrasını ben bilirim Ne yarın ne de dünler acımı eskitmediler Bir canım var al senin olsun Bin ahım var yüreğin duysun Allah şahit yandım aşkına Allah şahit yıllarıma Yüreği sürmelim sürmelim sana Ağlasam inlesem ne fayda Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 sarkıslaya dusurmesın halkın sevdıgı kulunu gemerekte cevırmısler denız gezmısın yolunu olayıdım olayıdım okur yazar olayıdım denız mahkemeye dusmus avukatı ben olayıdım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 sarkıslaya dusurmesın halkın sevdıgı kulunu gemerekte cevırmısler denız gezmısın yolunu olayıdım olayıdım okur yazar olayıdım denız mahkemeye dusmus avukatı ben olayıdım +1 Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 şu an sardunyamla telefonda görüşüyom fonda çalan ve şu aralar gıcığımın içinde olan nakaratı yazayım dedim.. Günler oldu göremedim o kadar ihmale gelemedim seni bana düşkün bilirdim duygusal krizdeyim şaşıyorum bu ben miyim kaderimi seveyim gel o güzel günleri getir bana dünleri yakarız bugünleri gel çay demledim gel içelim evdekileri sepetledim oltaya gelebilirim ağına düşebilirim idare edebilirim sensiz çuvallarım ruh gibi dolaşırım yataklara yapışırım gel.. Aman Yarabbiiiiiiim Senle konuşurken içimden geçen nakarat bu muymuş? kendimden tiksindim yaww Bak içimden geçen nakarat bu.... hatta şuan mp3'ümden geçende ... Aykırı Çiçek bu şehrin sokaklarında taşlarında eskidi gençliğim kaldırımlar arasında aykırı açan çiçektim... geçtim bazen hüzzam makamında geçtim dokuz sekiz ağır roman şimdi sade kahve kıvamında herşey eksik, herşey tamam kim bilebilir, kimin halini dil söylemez yüreğin harbini hiç hisseder hakikat sırrını ağırdan al yargını yar aman... sesimi suya bıraktım nefesimi semaya içine herşeyi kattım şarkılar benzer duaya... (sana benzemiyor hiç, benzetmeye çalışma... ya olduğun gibi sev ya küs bidahada barışma) Sibel Can Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 benim yazdığım daha güzeldi gıcığım.. sanırsam sen yakında benide tanımazsın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.