Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 çiçekli yaz bahar bahar olsa banane .... ban gül diyıorlar nasıl güleyim dost ağlayıp düşman güldükten sonra .... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Kapına köleyim desen inanırmıyım Yalvarırken görsem seni inanırmıyım Yeni aşk hayatında mutluluk dilerim Dönme sakın geri çok gülerim Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 aynur doğan-dar heji roke.....ya günlerdir dünliyorum anlamıyorum sözlerini ama çok dokunaklı bir parça bence... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Denizde k'ararti var bu gelen k'ayik midur Ben ozledum yarumi ağlasam ayip midur Oy dumanlar dumanlar hep dağlari sardunuz Yureğumun derdini bilsenuz ağlardunuz K'arardi K'aradeniz taşti bu yana taşti Haber verun yarume gyozlerum doldi taşti Gemi mil ilen olur sevda dil ilen olur Guzeller çok var ama meyil birine olur Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 ooo bana da lololo yaparsıın artık havandan tafrandan geçilmez ne yazık kapının önüne koyarsan yandık sana da bir şey sorulmaz artık Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 ... madem soysuz bende göynün yok idi niye doğru yoldan şaşırttın beni ...... Alıntı
Φ alfa+beta Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 susmalıyım! yoksa içimdeki intihar bozuntusu yakar seni..! Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 bende bu cehennem gıbı yurek olmasa ferhatın dagları delen sabrı olmasa bırde cana can katan o sevdan olmasa Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 zamanlar geçmekte sen olmadan özlemler hep içimde unutma sevdiğim yanında olmasamda, hep seninleyim yüreğinde...... emix Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 elif dedim be dedim,kız ben sana ne dedim,kuş kanadı kalem olsa yazılmaz yine benim derdim,elifim noktalandı,az derdim çokçalandı,yetiş anam yetiş ah mezarım tahtalandı................... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Ne senin yüzün güldü Ne benim içime sindi Olmayınca olmuyor Payıma yalnızlık düştü Kader beni çizdi Gülmeyince gülmüyor Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Geceyi düşleriz gündüzken, Geceyken de gündüzü, Yitirebileceklerimiz yitiktir Onlardan uzaktayken ama Özleriz, döneriz yeniden Yitirmeden Yitirebileceklerimizi Yitiremediklerimize. Yitirebilirdik, deriz; Ama yalnızca bir fiil çekimi bu Tutsaklıklara bağlamışız özgürlüğümüzü. Gündüz yarasalarıyız biz. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 ölüm her aklına geldıgınde ah edıp vah edıp ınleme bu halınle tanrıyı ıncıtmıs olacaksın ecel kapını caldıgı zaman evı telasa verme o geldıgı zaman sen gıtmıs olacaksın Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 mapushane benim karım ay geceler geceler kimse duymaz ahu zarım ay geceler geceler vay elin eşi dostu gelir ay geceler geceler niçin gelmez benim yarim ay geceler vay geceler vay .............. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 sen kalbime giren bir sevda kurşunusun ya seni orda bırakacaklar yada çıkarırken canımı alacaklar Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 malatya malatya bulunmaz esin gonuleri costurur ayla gunesin aneyy aneyy malatyaya gelmeye yeminlimisennnnn Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 agliyorum agliyorum o gunlere yaniyorum o tertemiz savgimize askimiza agliyorum ne gitigin umurumda ne donmeni bekliyorum el diline dusurdugun askimiza agliyorum doyamadan bitti diye yalan olup gitti diye ben ne sana ne kendime askimiza agliyorum agliyorumm o gunlere yaniyorum o tertemiz sevdamiza askimiza agliyorumm Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 aglama deymez hayat bu goz yaslarına Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 bin derdime bin dert koyan o yar beni pareyleyen birazda bana gul kader yerden yere vurdun yeterr Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar En az sizin kadar yalnızım Bir yalnız şarkısı söyler sazım Ben yalnızım ben yalnızım Yalnızım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 çekmediğim dertler, çile kalmadı feryatsız gündüzüm gecem olmadı ağlamadık sokak, köşe kalmadı yalnızım dostlarım , yalnızım yalnız Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 oy benim taş yüreğim ateşlere siper göğsüm bir deli ırmağım ben yatağında kaybolmuş ......... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gecenin en siyahında Umudun bittiği yerdeyim Gecenin en siyahında Umudun bittiği yerdeyim Köşeyi dönsem ölüm Düz gitsem hayat Gölgeler içindeyim Köşeyi dönsem ölüm Düz gitsem hayat Gölgeler içindeyim Sen imkansızsın Sensizlik imkansız Aşk imkansız Sen imkansızsın Sensizlik imkansız Aşk imkansız Çemberin en dışında En çıkmaz sokaktayım Çemberin en dışında En çıkmaz sokaktayım Çığlık atsam sessiz Sussam yine çaresiz Gölgeler içindeyim Çığlık atsam sessiz Sussam yine çaresiz Gölgeler içindeyim Sen imkansızsın Sensizlik imkansız Aşk imkansız Sen imkansızsın Sensizlik imkansız Aşk imkansız Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Kankim hayırdır üstelik çift dikiş yapmışsın Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 efkarlıyım basım duman sıtemım var ey koca cınar zor gunumde nıcesını andım muhabbet yetmezmıs bılmedım dun bugun dedım gonlum avuttum yarın yetmezmıs bılmedım dert bır yandan sevda bır yandan derman yetmezmıs bılmedım sıtem ne care su dunyanın halıne kandım ben yalnızmısım bılmedım gonul ıcın ıcın yanarda sabır yetmezmıs bılmedım sıtem ne care Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.