Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 su daglarda kar olsaydim olsaydim bir asi ruzgar olsaydim olsaydim arar bulurmuydun beni beni sahipsiz bir mezar olsaydim olsaydim su yanginda har olsaydim olsaydim aglayip bizar olsaydim olsaydim belki yaslanirdin bana bana mahpusta duvar olsaydim olsaydim su bozkirda han olsaydim olsaydim yikik perisan olsaydim olsaydim yine severmiydin beni beni simsiyahduman olsaydim olsaydim su yarada kan olsaydim olsaydim dokulup ziyan olsaydim olsaydim bu dunyada yerim yokmus yokmus keske bir yalan olsaydim olsaydim Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 dün akşam yine benim yollarıma bakmışsın gelmeyince üzülüp perdeyi kapatmışsın... kalbindeki derdine derman olmaya geldim sakın artık üzülme sende kalmaya geldim yıllar varki hasretim o gül yüzüne kararlıyım bu gece senin olmaya geldim.. benim için ağlayıp hep gözyaşı dökmüşsün yollarıma bakıpta hep boynunu bükmüşsün kalbindeki derdine derman olmaya geldim sakın artık üzülme sende kalmaya geldim yıllar varki hasretim o gül yüzüne kararlıyım bu gece sende kalmaya geldim kararlıyım bu gece senin olmaya geldim... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Sonunda bitti galiba Görüyorum İçimde can çekişlerini Duyuyorum Sözlerin çok acıtıyor Ölüyorum Keşke baştan söyleseydin Gidiyorum Nasılsa koymaz sana Biliyorum Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman... Sanane ki ağlıyorsam Deli gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Sanane anlamıyorsan... Yalanmış demek herşeyin Bilemedim Saklamışsın nefretini Göremedim Olmayınca olmuyor Sen sevemedin Yazılmış kadere ayrılık Silemedim Alıştım zor olsa da Kabullendim Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman... Sanane ki ağlıyorsam Deli gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Sanane anlamıyorsan... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Hayallerim nerede sen neredesin Senin derdin başka benimki başka Her hür görüyor bir ay tutulması El ele tutunup anlar mı yok be Aşığım gönül bu nasıl çeker mi zor be Kalanları zamanla unut çare yok Bilmem kalanı var mı merak içindeyim Her hür bir vurgun bilir geçmişte Vurulan yerde güller biter mi yok be Aşığım gönül bu nasıl çeker mi zor be Çok güvendiğin bir gün gelir ve sallar ellerini Nihayet.... Yazılmışsa kader bundan ibaret Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Yakmam resimlerini odama ışık yaparım emin ol Bu hayat biterken de aklımda hep sen olcaksın...... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 İşte gidiyorum; Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden GİDİYORUM! Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır herbir adımda Ayak izim kalmadan GİDİYORUM! Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı Bana kimse sen gibi sarılmadı Işığımız sönmeden GİDİYORUM! Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Seni Unuturum Söyleseydin hazır olurdum Sebebin yok şimdi zor durum Elimin gücümün yettiği kadar Seni seni seni unuturum Söyleseydin hazır olurdum Sebebin yok şimdi zor durum Elimin gücümün yettiği kadar Seni seni unuturum Konuşursak olur mu çare Hiç gerek yok böyle vebale Ecele ölüme yakın dururum Seni seni unuturum Kimin hakkıysan onla kal Senden önce bir allahım var Her günüm ömrümün bittiği kadar Beni bizi unuturum Zaten artık tükendik Aşkım İşte sana büyük yalanım Elimin gücümün yettiği kadar Seni seni unuturum Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Seni Unuturum Söyleseydin hazır olurdum Sebebin yok şimdi zor durum Elimin gücümün yettiği kadar Seni seni seni unuturum Söyleseydin hazır olurdum Sebebin yok şimdi zor durum Elimin gücümün yettiği kadar Seni seni unuturum Konuşursak olur mu çare Hiç gerek yok böyle vebale Ecele ölüme yakın dururum Seni seni unuturum Kimin hakkıysan onla kal Senden önce bir allahım var Her günüm ömrümün bittiği kadar Beni bizi unuturum Zaten artık tükendik Aşkım İşte sana büyük yalanım Elimin gücümün yettiği kadar Seni seni unuturum Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Hatırlarım bugün gibi sessiz geçen son geceyi Başın öne eğik bir suçlu gibi bana verdiğin hediyeyi İki küçük kol düğmesi bütün bir aşk hikayesi İki düğme iki ayrı kolda bizim gibi ayrı yolda Akşam olunca sustururum herkesi her her şeyi Gelir kol düğmelerimin birleşme saati Usul usul çıkarır koyarım kutuya yan yana Bitsin bu işkence kalsınlar bir arada Heyhat sabah gün ışıldar yalnız gece buluşanlar Yaşlı gözlerle ayrılırlar düğmeler gibi Bizim gibi bizim gibi ayrılırlar bizim gibi ayrılırlar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 ruhum kelle şekeri vehımlerse karınca kömurden kara rengım,onlar beni sarınca n.f.kısakurek Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 gülü susuz seni aşk sız bırakmam Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Çok güvendiğin bir gün gelir ve sallar ellerini, Nihayet, Yazılmışsa kader bundan ibaret... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 bir kara kaşın bir kara gözün değer dünyaaa malınaaa... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 koyun evlerı karanlık gokte yıldız pır pır eder ben bır asker kacagıyım gelın bana bır tas su ver neyleyım kusura kalma ellerı kınasız gelın calar asker kacakları kapıları geceleyın Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Yuregimdeki firtina dinmedi hala Titrerdim, isterdim seni hep kollarimda Yine bana gel Yana yana yine beni sev Hadi beni yine sev Beni deli deli sev Beni yine yine, yeni yeni, yine yeni yeniden sev Ben yandikca bagrimda sonmez ates Gece yildiz tenimde, gunduz gunes......... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gülmüyor yüzüm Hayat zor oldu Güller susuz Kurudu soldu Tövbe ettim Gene bozuldu Yüreğim yanar Mazeretim var Asabiyim ben Mazeretim var Asabiyim ben Eskidim belki Gönül yoruldu Aşık oldum Soru soruldu Affet beni Kırdım istemeden Yüreğim yanar Mazeretim var Asabiyim ben Mazeretim var Asabiyim ben Boş laf bunlar Hepsi bahane Halim ne kötü Ne şahane Nedir bu böyle Aynı hikaye Suç kimde Neden böyle Üzdün yeter üstüme varma Soru sorma biliyorsun Mazeretim var Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben Mazeretim var Asabiyim ben Mazeretim var Asabiyim ben Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Artik hayatimdan çiksan diyorum Bu ikili delilik sona erse Ikimiz için de en hayirlisini diliyorum Hiç olmamis gibi davranabilmeyi Bu yok ediciligi anlayabilmeyi Bir bilsen ne kadar yürekten istiyorum Lütfen Görmeyeyim seni Bir yerlerde karsima çikma Konusmayalim, bakismayalim Ne olursun Daha fazla tükenmeye takatim yok Sanki aski ögütmeye programli gibiyiz Aslinda bakarsan insan olarak iyiyiz Ama daha fazlasini isteme benden yalvaririm Ben bittim artik kalmadim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 aynada kendini görmelisin ah sen cinayet sebebisin neden tevazu gösteresin ah sen ihanet sebebisin... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 şimdi beni yere indir soğuk yüzüme çarpsın istiyorum süz kendini ki ayrıl biraz yalnızlık biraz aşksızlık biraz özgürlük biraz korkaklık beni ağlarken görme! şmdi beni yere indir soğuk yüzüme çarpsın istiyorum süz kendini ki ayrıl kendine bir beden seç sonra iyi de bir ruh Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Elimde yine kalemim Yazıyorum seni sayfalara Seneler seneler Kitap olmuş anılar Gizlesem hiç fayda etmez Söylesem de daha beter Sorma neden sorma neden En derinde en son arzum Şu halimde sana yakın Ölsem yeter sorma neden Neden geceler bu kadar sessiz Neden rüyalar bu kazar uzak Neden derler iyiler çok yaşamaz Al bu canım senin al senin olsun Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Düşlerde sevdim seni söyleyemedim Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim Sana ben şiirler sözler büyüttüm Sana ben baharlar yazlar büyüttüm Sana ben hummalı gizler büyüttüm Söyleyemedim Şarkılar yazdım sana okuyamadım Hep yanımdaydın oysa dokunamadım Sana ben hayaller düşler büyüttüm Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm Sana ben hummalı aşklar büyüttüm Söyleyemedim Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 düşmek zorundayız İki kırık kalple geçmez ömür Neden aşkın çıkmaz yolundayız Seven kalbi neden görmez gönül Hayaller kurduklarım bilmeden yorduklarım Üzülüp kırdıklarım madem küskün bana Söyleyin affetsinler bir şans daha versinler Karşılıksız sevsinler yeter bana... Topladın eşyaları iyi düşündün mü Canıma kastın neden acımı gördün mü Aşkta ibadet var kalpte ihanet var Söyle ne korkun var hayret üzüldün mü Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Uykusuz haram gecelerim Allahım nedir bu çektiğim Her gece bin defa diledim belki Dönecek misin bana yine Sorgusuz mahkum gecelerim Ey tanrım nedir bu çektiğim Belkide son defa denedim Ölmek istedim vaz geçerim diye Sevmeler yasak bana yüzün uzak bana Dünyam siyah yokluğunda Gel gülüm hatalarımla sev Günahlarımla sev Sevabı boynuma Kimseye söz etme sevgimden Ölürsem ardından üzülme canım Ellere söz etme Sessizce yitersem ardımdan Kahrolma bir tanem... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Sıcak çok sıcak dahada sıcak olacak bu geceee Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Çok aşığınn var diyorlar, Yalan de yeter bana. Bir sevda sözü fısılda, Hazırım inanmaya. Gönül hırsızı diyorlar, inkar et yeter bana. Gözlerindeki cevaba, Korkuyorum bakmaya. Geceler uzun ve yalnız, Yoksun sabaha kadar. Düşümde bile günahkarsın, Bunu kim hayra yorar. Ardımdan deli diyorlar, Belki de yalan değil. Yanımda bile uzaksın, Nasıl dayansın Gönül. Çok ahlar aldı diyorlar, inkar et yeter bana. Gözlerindeki cevaba, Korkuyorum bakmaya. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.