Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Sevgilim Yeşil eriğim benim Ben içine hapsolmuş çekirdeğinim senin Hapiste günler ağır geçer diyorlar Olsun be, ben vazgeçtim hürriyetimdenYeter ki yetim bir çocuk gibi bırakma yüreğimi,Zira sensiz bu can bir yüktür yüreğime,Kaldır öpülesi alnını ve bak bana Gördün mü gülüm bir tek gözlerim değişmedi yine Bir tek gözlerim.... Açılır açılır gözleri gülümün İçlerinde yeşil çam ağaçları Uyanışların en tazeleri Odamızdan geçer gülüm seninle Feriğim fidanım feryadım Hey benim zizil parmak Memleket gözlüm Feriğim fidanım feryadım Hey benim zizil parmak Memleket gözlüm Geceleri hep peşinden koşar Göğsüme takıp yönümü bulduğum Kalp verdin onur verdin Yetmezmi deli fişeğim Feriğim fidanım feryadım Hey benim zizil parmak Memleket gözlüm Feriğim fidanım feryadım Hey benim zizil parmak Memleket gözlüm Benim en büyük kudretim,Senin sahiden şehrimde olduğunu bilmek,Hatta şu an ıslak şehrimde geceliğinle balkondasın,Bende dokunmaya çalışıyorum ince parmaklı ellerine,Kaldır öpülesi alnını ve bak bana göz değil kararan, Yüzümde ışığından ayrılmanın kederi Birazda işte geldik gidiyoruzun hüznü var Ama gördün mü gülüm Bir tek gözlerim değişmedi yine bir tek gözlerim.... benımse en buyuk acım senin sahıden şehrımde olduğunu bilmek işte Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Biri saksımızı çiğneyip gitti Biri duvarları yıktı Camları kırdı Fırtına gelip aramıza serildi Biri milyon kere çoğaltıp hüzünleri Her şeyi kötüledi Bizi yaraladı Biri şarabımızı döktü Soğanımızı çaldı Biri hiç yoktan vurdu kafeste kuşumuzu Ciğerim yanıyor, yüreğim kanıyor Olmasaydı... Olmasaydı sonumuz böyle.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Geldiğin vapurla hasretim döner, Geldiğin yağmurla yangınım söner, Ağrıma gidiyor sensiz geçen günler, Yüreğime kazınmış O güzel gözler, Gittiğin yağmurla gel, Küskünüm yağmurlara, Gittiğin yağmurla gel, Böylesi daha güzel, Bugünlerde içim sıkıldıkça düşüyorum yollara, Bugünlerde seni düşünüyorum sık sık, neden? Bugünlerde pek konuşmuyorum ben kimseyle, Ortaköy'ü bilirsin. aynı kahvedeyim çok zamandır, ( Kordon'u bilirsin.aynı sahildeyim çok zamandır..aynı köşe... ) Herkes aynı, herşey aynı, Bir tek, bir tek sen yoksun... .....yağmurlarımı almasaydın bari...şimdi gözyaşlarımı nereye saklıcam?.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 sacın yuzune perde yuregım dustu derde ayak ustu duramam senı gordugum yerde Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Söyle kaç yaşındasın dertlerin başındasın İstinasız her an geçmişi özlüyorsan Bilmem kaç yaşındasın gözlerin yaşlardasın İstisnasız her an yarını düşlüyorsan Yolculuk nereye neler uğruna ölmeye Dört yalnızlıkla bir doğruyu götürmeye Hadi durma ağla ağla yaşlar kurur zamanla ağla Böyle kahpedir dünya son bulur kollarımda Hadi durma ağla ağla yüzünü ıslatmasanda ağla Belki hepsi bir ruya son bulur kollarımda. Söyle kaç yaşındasın herkes kadar yalnızmısın İnce ince titremen soğuktan mı sanırsın Bilmem kaç yaşındasın herşeyin farkındasın Acılar biriktirip damla damla harcarsın Yolculuk nereye kimler uğruna ölmeye Dört yalnızlıkla bir doğruyu götürmeye Hadi durma ağla ağla yaşlar kurur zamanla ağla Böyle kahpedir dünya son bulur kollarımda Hadi durma ağla ağla yüzünü ıslatmasanda ağla Belki hepsi bir ruya son bulur kollarımda Hadi durma ağla ağla böyle kahpedir dünya Söyle kaç yaşındasın dertlerin başındasın İstisnasız her an geçmişi özlüyorsan Hadi durma ağla ağla yaşlar kurur zamanla ağla Böyle kahpedir dünya... (özlüyorum seni neden öldün, gelecem bende bekle orda ) Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 ağlattı kader, ağlattı kader gülmek istedikçe ağlattı kader Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 sakınırım kıskanırım yağan kardan esen yelden sakınırım kıskanırım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 son bir sigara içelim, öyle git gideceksen Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Sigarayı bırakmaya çalışan biri için mükemmel bi şarkı demi kankim Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce, Güzel yüzün,yanakların ıslanır. Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce, Hüzün keder yüreğime yaslanır. Sen Ağlama! Bir damla gözyaşın yeter. Sen üzülme,gülüm… Gece gökyüzünden bir damla yaş düşünce, Bahar gelir tüm çiçekler ıslanır. Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce, Hüzün keder yüreğime yaslanır… Sen Ağlama! Bir damla gözyaşın yeter… Sen üzülme gülüm, Gamzende güllerin biter… Yollarıma taş koysalar, döneceğim Gözlerinden yaşlarını sileceğim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Birde şu vardı demi Sigaramın dumanı sen ateşi ben olayım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Efem Bak bide şu vardı kankim Ben sigara dumanın altında,yana yana en sonunda kül oldum,sen kibritin hiç yanmayan Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Hadi ordan pabucumun ökkeşi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 ne diyiiiii buu kimkiii buuuu gerryyyy Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Kankim seni kınıyorum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 kıniyimiiiiişşşş kasulet Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 trende biletsiz sevdalar vardı vagonlar kaçaklara göz yumarlardı aksada yüreklere kar pınarları sevdanın arkası var ardı bahardı istanbul ağlıyor sen ağlıyorsun hadi git git artık (sevdiğin bekliyor) ne duruyorsun yolcular hep kaçak bizse tutuklu gözler ağlıyor tutkulu çocuksu yıldız avlarım göğün mavisinde her dem bakışlarını gözlerinin deryasında pusu duran ellerimi sana tuzaklarım her tetik düşürdüğünde gözlerin ölüme az kalır yanlız gördüya gelir bende kalır yanlızlık uzar geceler istanbul'a yağmur yağar karla karışık karı ayıklar yağmur kokularını alırım koynuma ot koyarım göz ucuma anlarım yine yangın yine hasret yıkanan istanbul'dan düşen payıma bide yüzünün giderken ki ıslaklığı gül damlası düşmüş ateş yurduydu dağlara dil uzatan narlı kuyuydu yağsada gönüllere gam geceleri ceren yarasında aşk(dert)büyütürdü istanbul ağlıyor ben ağlıyorum hadi kalk gel artık dayanamayıyorum yolcular geldiler sen yoksun içinde yüreğim can veriyor acılar içinde Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Hiç sevmedim kimseyi senin kadar Yüregim yanmadi hiç bu kadar Çok yalnızım Seninle bir yarım bir yarım Yok, söylemeden olmaz Ben sana aşığım, ben sana aşığım Eger elindeyse ne olur çal kapımı Eger yüregindeysem ne olur sil göz yasımı Sen bilmezsin alirim haberini, Yollara küsmüşsün hissettinmi gittigimi? Buralar cehennem oldu inan bana.. Yanip kavrulsamda seninle güzel Ankara Günesimiz bu ask yakar yüregimizi Perde olmus gözlerimize göremeyiz hiç birseyi.. Benim karahaberim senindir. Eger Leyla'n ölmüs derseler gelme sakin istanbul'a. Bulamazsin ki beni buralarda. Bir bulut ol git Ankara'ya. Yag istedigin kadar topragima. Ben bizim bahçede olacagim. Tam siyah kordonlu saatin yaninda. O zaman bensiz dünyaya istedigin kadar bagirabilirsin. Sensiz bu dünyayi sevmiyorum, sevmiyorum, sevmiyorum.. Ama simdi ne olursun gel.. Leyla'n hayatta ve istanbul da. Nefes almakta zor gelecek miydi bir gün bana? Tek hayalim hissettigim su son nefeslerimi seninle alip vermek şu son nefeslerimi.. Ben Sana Asigim.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 sana seni anlatamam isyan edersin aşkı tekrar istemem ziyan edersin seninle hep yandım seninle soldum bir varlığım yokki,muradım olsun..... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 bu şarkıyı kım söyluyor Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 sana seni anlatamam isyan edersin aşkı tekrar istemem ziyan edersin seninle hep yandım seninle soldum bir varlığım yokki,muradım olsun..... Aaa kedicim.. Hiç olmaz mı.Ben varım,Murti vaar.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 trende biletsiz sevdalar vardıvagonlar kaçaklara göz yumarlardı aksada yüreklere kar pınarları sevdanın arkası var ardı bahardı istanbul ağlıyor sen ağlıyorsun hadi git git artık (sevdiğin bekliyor) ne duruyorsun yolcular hep kaçak bizse tutuklu gözler ağlıyor tutkulu çocuksu yıldız avlarım göğün mavisinde her dem bakışlarını gözlerinin deryasında pusu duran ellerimi sana tuzaklarım her tetik düşürdüğünde gözlerin ölüme az kalır yanlız gördüya gelir bende kalır yanlızlık uzar geceler istanbul'a yağmur yağar karla karışık karı ayıklar yağmur kokularını alırım koynuma ot koyarım göz ucuma anlarım yine yangın yine hasret yıkanan istanbul'dan düşen payıma bide yüzünün giderken ki ıslaklığı gül damlası düşmüş ateş yurduydu dağlara dil uzatan narlı kuyuydu yağsada gönüllere gam geceleri ceren yarasında aşk(dert)büyütürdü istanbul ağlıyor ben ağlıyorum hadi kalk gel artık dayanamayıyorum yolcular geldiler sen yoksun içinde yüreğim can veriyor acılar içinde cok guzelmiş Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Öyle ağırımki kendime Sen benden gittin gideli Tenim küs olmuş tenime Sen benden gittin gideli.... Öyle bıkmışımki kendimden Kurudum düştüm dalımdan Sanki ruhum çıktı canımdan Sen benden gittin gideli.... Bir cefam var idi bin oldu Aktı gözüm gözüm yaşı sel oldu Yaz baharım döndü kış oldu Sen benden gittin gideli.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.