Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Sacini basini yolsan kustum kuru yaprak gibi solsan kustum kimselere guvenim kalmadi melek olsan huri olsan kustum Yildirim Yildizdogan Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 ne çıkar bahtımıza ayrılık varsa yarın sanmaki, hikayesi şu titreyen dalların düşen yaprakla biter.... böyle bir kara sevda kara toprakla biter... ağlama olma mahsun gülerek bak yarına sanmaki güzelliğin o ipek saçlarına dökülen akla biter... böyle bir kara sevda kara toprakla biter... nilgül... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Yürüyorum hasretin acının üstüne Sığmıyorum dünyaya dar geliyor Geceler mi uzadı bu karanlık ne Gönlümün bayramları, şenliği söndü Seni kimler aldı kimler öpüyor seni Dudağında dilinde Ellerin izi var Deli gözlerin gelir aklıma Gülüşün, öpüşün, iç çekişin gelir Seni kimler aldı kimler öpüyor seni Dudağında dilinde Ellerin izi var Sezen Aksu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Dışarda Deli Dalgalar , Gelip Duvarları Yalar, Beni Bu Sesler Oyalar, Aldırma Gönül Aldırma... Görecek Günler Var Daha.... Aldırma Gönül Aldırma... Gönül Aldırma.... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gözümden yaş geldi Içimden ağlamak Yüzümden düşen bin parca Konuşmak lazim Konuşmak Gözlerim dolmuş boşalmış bir kere Sütten keşilmiş bebek gibiyim Soruyormusun bakalım Nasılsın diye Ne biliyorsun belki iyi değilim bu gece Anlamadan dinlemeden Son sözümü söylemeden Nereye böyle... Belki ben yatak doşek Duygularım parça parça Her günümü her gecemi Yaşıyorum iki kişilik Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 İçinden geleni söyle, kalırsa yazık olur Hayata küsüverirsin, hüzünler seni bulur Bi'şeyler yapabilirsem güzel gözlerin için Başından geçeni anlat, masaldır benim için Hele bi gel, uzaklar sana gelir Sen hele bi gel, bütün dertler bitiverir Hep seni bulur, uzun zor sıkıcı günler Yazık olur, hadi gel kurtar bizi :wub: Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 du du hast du hast mich güneşte demlerim senin çayını yüreğimden süzer öyle veririrm... vay vay bring me to lifeeeeesave meeeee şarkı bulamadım öğrencili ya saol be yavrum yaşlılık işte nerde zamanımızdaki nightwishler, rammsteinlar, iron maidenler ah ah puhahahahah yaşlı moruk seni fantastik mannaks sorunun mu var şarkılarla ilgili Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Hani bir nefeste çekersin ya Beni de öyle çek hasretim Aşk kokan yıldızlara Hani bakar dalarsın ya gruba Bana da öyle bak kulun olayım Denizleri aşta gel kurbanın olam Kurtar beni buralardan ne olur. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Aşkımın göz yaşları tek ümidim hala Döktüğüm kanlı yaş, yalnızlık ne bela Mahserde seninim senin leyla.. Ölmek bir son değil bize, seven ölümsüzdür Leyla Dünya durdukça biz varız sevdikçe leyla Bir efsane olduk dertle çilede Hep sordular mecnun leylan nerede Dedim ki leylam benim feryadımda Kaderimde kederimde son nefesimde (Orhan abimizdendi bu şarkı.. damara devam, bu gece yine kopuyorum galiba) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Damara devam.. AYRILIK NİKAHI Seni bilmem ama ben kararlıyım Şu garip sevdadan cayalım gitsin Bu aşkta senden çok ben zararlıyım Bir kumar oynadık diyelim gitsin İçimde bir his var benden pes diyor Olmayan duadan ümit kes diyor Madem ki bahtımız böyle istiyor Kaderin emrine uyalım gitsin Seninle burcumuz tutsaydı keske Aslanlar bir başka yengeç bir başka Yarını olmayan hayırsız aşka Ayrılık nikahı kıyalım gitsin Farzet ki bir rüya gördük ikimiz Gercekte bu hissi tanımadık biz Böyle bir masalı yaşamadık biz Bir varmış bir yokmuş sayalım gitsin Marifet feleğin elinden çikmış Dünyada başka bir terzisi yokmuş Keremi Aslıyı narına yakmış Ateşten gömleği giyelim gitsin Tiryaki gönlümde olmasın kuşkun Tek sana müptela tek sana düşkün Ardından bir ağit yakalım aşkın Adını elveda koyalım gitsin Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Sessizim nekadar üzsende beni Ağzımı açmaya gözüm kesmiyor Vurduğun zincirden çözsende beni Bırakıp kaçmaya gözüm kesmiyor Ne olur git deme kabimi kırda Meleyen gonlümü kaptırma kurta Sıratı geçecek imanım varda Aşkımdan geçmeye gözüm kesmiyor Ne çıkar sararıp solsada yüzüm, Gönlümde baharsın gelse gözün Çekilmez olsa da sitemin lazım Başka yar seçmeye gözüm kesmiyor Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 SEVMEKTEN GİDİNCE Sen beni sevmekten gidince ben bana borçlu kaldım Ya sen bana fazla geldin ya ben sana az kaldım Gitme bir adım öteye gülüm bir adımda gurbet olur Gitme bir nefes öteye gülüm her nefes hasret olur Aşk yasaklandı artık halka açık yerlerde El tutmak yol açıyor diye hesapsız Susmalara kaldırdık tüm tutuşmaları Yasak kelime oyunu yapmak Yalan söylemek mecburi ve serbest ayyuka çıkmak Artık yağmur sonraları toprak kokmak yok Tomurcuklanmak günah Ve bir insan gözü yüzünden yüz gün art arda uyumamak Kimse ölmesin diye Kimsenin aklında her sevdalı verdiği sözü geri alacak Güneşi ayı ve hatta hiç bir tabiat olayı Şahit gösterilmeyecek hiç bir sevdaya Ne deniyorsa onu atacak kalp Ve süresi 24 saate çıkarılacak meskun mahallerde ağlamanın Sen sesini alıp gidince ben burda dilsiz kaldım Ya sen bana fazla geldin Ya ben sana az kaldım Gitme bir adım öteye gülüm bir adımda gurbet olur Gitme bir nefes öteye gülüm her nefes hasret olur Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Aldanma çocuksu mahsun yüzüne Mutlaka terkedip gidecek birgün Kanma sever gibi göründüğüne Seni sevmiyorum diyecek birgün Sevmek çok güzelşey aldanmak acı Ruhunu saracak bır derin sancı O durmayan yolcu sen garip hancı Hesabı vermeden gidecek bir gün Uğruna herşeyini adayacaksın Aşkını ömrünle bir tutacaksın Ne yazık sonunda ağlayacaksın Gururunu yere atacak bir gün Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Dünyaya Bir Daha Gelsem Sevgilim, Arar Bulurum Yine Seni Severim, Cenneti Değişmem Saçının Teline, Ömrümün Yettiği Kadar Seni Severim... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Dünyaya Bir Daha Gelsem Sevgilim,Arar Bulurum Yine Seni Severim, Cenneti Değişmem Saçının Teline, Ömrümün Yettiği Kadar Seni Severim... Bunu yazcaktım bende.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 KENDİME SARILIR DONARIM* Belki de günahlarını yıkayacak akıttığın damla yaşlar Ya da yağmur olup üzerine yağacak haramlar,sil-başlar Sahip olamadıklarının peşine kaç kez takıldı düşüncen Tahminimce aklın bilinmez kişiler tarafından kiralık Şarkılarım sen ve benim hayatımdaki sen etkisiyle ilişkili Varlığımı tanımlamak adına yeni sıfatlar yaratabilmeliyim Kurumuş yaralarımın kabuklarını söküp arşivinize katmakla Elde ettiğiniz hazza anlam veremedim. ben cahilim Beni sevmek için programlanma, devrelerini yakarım Şu an deli misal aşığım, bir kişi hariç herkese şaşıyım Unutma kurşun her gülümsediğinde bir kalp ağlatır Korkusuzluk sahipleri neden kemer arkasında silah taşır Telefon çaldı, ne yazık ki iyi niyetlerini meşgule verdim Çığlık atan bu duvarlar tarafından asıl rahatsız edildim Bildiklerimi şarkılarımda yüksek sesle dile getirdim Kaprislerimin tadını çıkarıp kinlerimi boğar durumdayım Gün batımına ekilen tohumların haddi, hesabı yok Bana benden başka bir dost varsa bilmem lazım Aşkım güven ödülüme en yakın adayım Son doğum günümde kendime yeni bir ben aldım Umarım kaderin bitiş çizgisinden uzağım tanrım umarım..... ******************************** Bu cinayet Günahın en has hali ihanet Hakkımı ver gideyim adalet Son kozum olsun zorda sükunet Kendime sarılır donarım *************************************** Fonksiyonlarını kaybeden işçiler görevlerinden tekme tokat Safdışı, birdenbire Karanlık beklentiler üzerine stresten eklentiler Deli balta boynu alır alta, ayaklarınızın altı marazlı ne İş bu falaka Herkesin umudu bir çıkara yem, fukara vicdan bilmez gem Gaffa afsa secerem, bulmalısın kanayan yaraya merhem Rahatça sarfedilen yalanlara güvense problem Alınabilecek en basit önlem paranoyak bir denklem Kırılır omurilik, eklem.denge bozumu dengelen Tırnak ayrı-gayrı olmaz etten Resimlerinizi çeker haldeyim, kurduğum çitin önünden Sizleri deşmekle körelen bıçaklara bir bakın dengelen Çıkar KIZ maskeni göster bana gerçek yüzünü anlatılanlar göreceklerimin somut ipucu, çözdüğümü Bile bile lades, hile mimik, güvene şantaj Kimlik kayıplarınızı gazete ilanı yapın, somutlaşın Kaybettiklerimin hesabını kalbimden çekin Bildiğim kadarıyla limitsizim, depremsiyonlardayım Gözyaşlarımla boğulacaksın, farkmazlardasın Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım İfadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından Yabana atılmaktayım Selametle SAGOPA KAJMER... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 ah çeker bu yürek ah canım sen bilmezsen kim bilir zor zamanlar gördüm ah canım söyleyemem dert benimdir su gibidir berraktır bu gönül kana kana iç iyi gelir kor alevler yaktı bu gönül söndürmeye kim gelir ateşini gördüm yandım yanında kor ettin yalanını bildim bak en sonunda öğrendim çok sevmeyi isterdim ah canım yol vermedin ben neyleyim tuz basmadan yarama ah canım görünmeden ben gideyim ateşini gördüm yandım yanında kor ettin yalanını bildim bak en sonunda öğrendim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 ah oropa si ncgiri ndğdaşi (ah sevgılı sen ıyı gunlerımde guri muöo domixaşi (yuregımı nasıl dagıttın seri iri şeni serinen do (gece herkese gece de üuüumela naüu ndğaşi (ben gunlerce uykusuzum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Güzel bir gün görmesem Yakanda olur elim Eğer beni dinlersen Üstüme düşme benim Gençliğine güvenme Yıllar alıp gidecek Dünyada ikimize Hatıralar yetecek Bir gün bıkar gidersen Yakanda olur elim Eğer beni dinlersen (Allahını Seversen) Üstüme düşme benim Kalbinde yer edersem Derdin olurum senin Allahını seversen Üstüme düşme benim Çekemezsin Kahrımı Yükün olurum senin Tanrı yazmış bahtımı Üstüme düşme benim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 yok öğretmenim çok hoş bir parça Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 :( ... xx canem yumotem neyin var inşallah sen ağlatmadın yumotemi egzorsist Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 bilmem ki ben kıyamam zaten ona galiba şarkı dokundu Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 ya frozenimmm egzorsistim, linke baksanıza yaw içim parçalandı daldım gittim be dostlar ah ah nerde öle sevda nerdeeeeee içimde nakarat bilem kalmadı ya valla bunalım takılıyorum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 yaaa benim her zamanki halim bişey olmuyo ben kendimden biliyorum yumotecim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.