Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 seninle yandım seninle söndum bir varlığım yok ki muradım olsun sana seni anlatamam ısyan edersin aşkı tekrar istemem ziyan edersin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Artık demir alma günü gelmişse zamandan, Meçhûle giden bir gemi kalkar bu limandan. Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol; Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol. Rıhtımda kalanlar bu seyâhatten elemli, Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli, Bîçare gönüller! Ne giden son gemidir bu! Hicranlı hayâtın ne de son mâtemidir bu! Dünyâda sevilmiş ve seven nâfile bekler; Bilmez ki giden sevgililer dönmiyecekler. Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden, Bir çok seneler geçti; dönen yok seferinden. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Nice yıllara nice yıllara Sensiz kadehimi kaldırıyorum Nice yıllara nice yıllara Sana gönülden şans diliyorum Yanımdaymış gibi karşımdaymış gibi Sana kalbimden mutlu ol diyorum Nice yıllara nice yıllara Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gözlerim uykuyla barıştı sanma,sen gittin gideli dargın sayılır,bende bir zamanlar sevildim ama,seninki düpedüz vurgun sayılır,yalan mı söyledin göz göre göre,ne zaman dolacak verdiğin süre,gönülden gördüğüm takvime göre,aldığım her nefes bir gün sayılır,Armağan ettiğin kutsal mendile Akarken içimi dağlayan çile,manavgat denilen çağlayan bile,benim gözyaşımdan durgun sayılır,ne kadar zulmetsen ah etmem sana,her iki cihanda gül kana kana,seninle cehennem ödüldür bana,sensiz cennet bile sürgün sayılır........ Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Ölüyorum kederimden El içine çıkmaya yüzüm kalmadı Ömrüm hiç gibi geçti Derdin ne diye soran olmadı Ah, ömrüm hiç gibi geçti Derdin ne diye soran olmadı Çaresizlik içindeyim Karanlık dünyama ışık tutan olmadı Ah, ömrüm hiç gibi geçti Derdin ne diye soran olmadı Ah, ömrüm hiç gibi geçti Derdin ne diye soran olmadı Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Canlanıyor gözlerimde Yaşananlar ecel gibi Büyüdükçe aşkın bende Yığılır çığ misali Avutmuyor bir tek resim Bitirmiyor hasretini Uykular haramdır bana Duymadan nefesini Doğmuyor sensiz güneşim Sabahlarım hep karanlık Anlıyorum geç de olsa Dönmeyeceksin artık Ateşlerde yanacağım Sensiz deli olacağım Koydun beni bir başıma Nasıl yaşayacağım Kurşun aşkın silahında Vurdun beni en sonunda Kuruyan topraklar gibi Susadım sana Çıldırırım bir anda Aklım başımdan gidiyor Zindanlarda şu yüreğim Senden kurtulamıyor Öyle kolay unutulmak Gönlüme çok zor geliyor Kahretmek istiyorum Bir an dilim susuyor Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Aşk Değil Aşk Değil Beni Böyle Kahreden Senin Cefan Aşk Değil Of Ey Sevgilim Ettiğin Bir Değil Bin Değil Az Değil Aşkın Yolu Diye Beni Uçuruma İtiyorsun Ölmek Birşey Değil Amma Beni Sensiz Ediyorsun Beni Senden Ediyorsun Sen Aşkınla Benle Doğan Benden Daha Büyük Bir Çilesin Ariyorum Sen Bul Beni Ben Nerdeyim Şimdi Sen Neredesin Bahtının Gölgesine Sığınıpta Kalmişim Bir Dİlenci Misali El Açipm Yalvarmışım Off Offf Offf Offf Offf Aman Off Offf Off Sen Aşkınla Benle Doğan Benden Daha Büyük Çilesin Ariyorum Şimdi Seni Ben Nerdeyim Şimdi Sen Nerdesin Bahtının Gölgesine Sığınıpta Kalmişim Bir Dilenci Misali El Açip Yalvarmışım..... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 sür beni gül yüzüne ki sende kalsın sızım ağlıyormusun anne gidiyor hayırsızın ah dagılsam dizine uyusam doymaksızın sabah olmasa gece,kacmasam dermansızım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Aşk İki Kişiliktir Değişir yönü rüzgarın Solar ansızın yapraklar; Şaşırır yolunu denizde gemi Boşuna bir liman arar; Gülüşü bir yabancının Çalmıştır senden sevdiğini; İçinde biriken zehir Sadece kendini öldürecektir; Ölümdür yaşanan tek başına, Aşk, iki kişiliktir. Bir anı bile kalmamıştır Geceler boyu sevişmelerden Binlerce yıl uzaktadır Binlerce kez dokunduğun ten; Yazabileceğin şiirler Çoktan yazılıp bitmiştir; Ölümdür yaşanan tek başına. Aşk, iki kişiliktir Avutmaz olur artık Seni bildiğin şarkılar; Boşanır keder zincirlerinden Sular tersin tersin akar; Bir hançer gibi çeksen de sevgini Onu ancak öldürmeye yarar: Uçarı kuşu sevdanın Alıp başını gitmiştir; Ölümdür yaşanan tek başına. Aşk, iki kişiliktir. Yitik bir ezgisin sadece Tüketilmiş ve düşmüş gözden; Düşlerinde bir çocuk hıçkırır Gece camlara sürtünürken; Çünkü hiç bir kelebek Tek başına yaşamaz sevdasını, Severken hiç bir böcek Hiç bir kuş yalnız değildir; Ölümdür yaşanan tek başına, Aşk, iki kişiliktir. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Ne karşımda duran olur Ne peşimde yoran olur Ne halimi soran olur Kapım hasret vurulmaya Gönül artık son gişede Ne fatma’da ne ayşe’de Unutuldum bir köşede Sorulmaya sorulmaya Yalnızım yapa yalnız Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Ne karşımda duran olurNe peşimde yoran olur Ne halimi soran olur Kapım hasret vurulmaya Gönül artık son gişede Ne fatmada ne ayşede Unutuldum bir köşede Sorulmaya sorulmaya Yalnızım yapa yalnız ben varım ya kankim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Allah senden razı olsun kankim Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 canımın içi bende varım istediğin her zaman Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 evet bende varım,mıneu ben ve güzelyaz olduk 4 kişi,hanı güzelyaz ıkı kişi sayılırda xxl olaraktan Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 canımın içi bende varım istediğin her zaman Saol güselyasım benim evet bende varım,mıneu ben ve güzelyaz olduk 4 kişi,hanı güzelyaz ıkı kişi sayılırda xxl olaraktan Allah seni napsın emi Canımsın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Allah senden razı olsun kankim senden de razı olsun kankim evet bende varım,mıneu ben ve güzelyaz olduk 4 kişi,hanı güzelyaz ıkı kişi sayılırda xxl olaraktan Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 evet bende varım,mıneu ben ve güzelyaz olduk 4 kişi,hanı güzelyaz ıkı kişi sayılırda xxl olaraktan kıss sen beni katilmi etcen hıı gören duyanda gerçek sancak anacım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 kıss sen beni katilmi etcen hıı gören duyanda gerçek sancak anacım yuk kıss sinirlenme sen bis biliyorus ya senin ne kadar zarif, ince ve zayıf bir bayan olduğunu Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 artık gücüm kalmadı,sensiz olmaya.. cesaretim yoook,bir daha yanmaya.. yandı yüreğim,gördü acıyı.. herşeyimdin,herşeyimi aldın.. beklerim...birgün ararda benden halimi sorarsın diye.. işte o gün yeniden doğarım seninle aşkımmm.. yorgun yüreğime bir kor düşmüş haberini sen sor.. yalan unuttum seni... sevdan bitmedi bitmez gözüm hiçkimseyi görmez.. yalan unuttum seni... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 yuk kıss sinirlenme sen bis biliyorus ya senin ne kadar zarif, ince ve zayıf bir bayan olduğunu ayy canım benim biliyonus dimi kıss,çok inceyimdir ayrıcanada zayıf Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 kalmışım kendi kendime, ben harabe... aklım başıma geldi, birdaha tövbe... en çook üzüldüğüm konu gözünden düştüm... sana rezil olmak inan bitirdi beni... görmezlıkten gelince çook üzdün beni... yabancı bir adam hissettim kendimi... sanki o ben değildim seninle ağlayan seninle sevişip aşka doyan... bazen şeytan diyor ki git yanaş şuna... anlat için geçenleri... tut yüreğinden sıkıca,ak hayatına... ama nerde bende o yüzsüz yürek... bizde olsa olsa gururdan yelek... Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Zamanı var sevgilim Kalpte vefanın aşkta hatanın zamanı var Çırpınmakla olmuyor Yazık, bu aşkta vedadan başka yol kalmıyor Korkum yok, korkum yok Zamanla alışır kalbim Korkum yok, korkum yok Hayatla savaşır kalbim Zamanı şu an sevgilim Böyle vedasız, son hatırasız gitmenin Gözyaşımı saklayan, başımı dik tutan Belki daha da az ağlatacak kalan zaman Zamanı var sevgilim Çok sevmenin de nefretin de zamanı var Çırpınmakla olmuyor Kavuşmanın da ayrılmanın da zamanı var Zamanla alışır kalbim... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Türkiye de bu dâvâyı görmemiş Köy kaldı mı hangi köye girmemiş? Bir vilâyet varmı şehit vermemiş? Anadolu adlı bahçeye varsan. Şehit çıkar şehit toprağı yarsan. Şehit kanı damlar bir yaprak kırsan, Değiş-tokuş olur bir gün külâhlar! Önünde eğilir bütün silâhlar. Senin gardaş senin nurlu sabahlar... Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 nasıl başlamıştı bak nasıl bitti.. en güzel duygular silindi gitti nasılda sevmiştim bilirsin seni ayrıldık sevgilim doymadım sana... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Ben gamlı hazan, sense bahâr, dinle de vazgeç Sen kendine kendin gibi bir tâze bahâr seç Olmaz meleğim böyle bir aşk, bende vakit geç Sen kendine kendin gibi bir tâze bahâr seç Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.