Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Kapını çalarsa mazinin eli Ne olur bir şişe aç benim için Ben hiç ayıkmadım gittin gideli Sende bir kaç kadeh iç benim için Bir gece veda et tatlı uykuna Girdiğim günahı sarhoşken kına Yarıda bırakma Allah aşkına Bu gece kendinden geç benim için Nasıl bir yanlışa ben adım attım Nasıl bu günahın zehrini tattım Sana nasıl kıydım, nasıl aldattım Anlatmak o kadar güç benim için Hoş görme af etme yaptıklarımı Kaldır yeryüzünden artıklarımı Tutuştur resmimi mektuplarrımı Savur küllerini saç benim için Tek ondan söz etme canımı dile Sorsan hatırlamam adını bile Değişmek olurmu dikeni güle O senin yanında hiç benim için Maziden eserse hasretin yeli Ne olur bir şişe aç benim için Ben hiç ayıkmadım gittin gideli Sende bir kaç kadeh iç benim için (Cemal Safi) Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Beni taa kalbimden vurdu gidişin Bütün umutlarım ağır yaralı Aklımdan çıkmıyor veda edişin Bütün duygularım ağır yaralı Dünyamı başıma yıkmışçasına Bağrıma kurşunlar sıkmışçısına Sanki bir savaştan çıkmışçasına Bütün duygularım ağır yaralı Bütün anılarım ağır yaralı Yaralı yaralı bütün umutlarım ağır yaralı Yaralı yaralı bütün duygularım ağır yaralı Aşkımız verirken en son nefesi Yıkıldı gönlümün sevda kalesi Sırtımda sanki bir bıçak darbesi Bütün duygularım ağır yaralı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 bu sensız akşamlarda arama beni bıraktığın yerde değilim artık Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Yıkılmaz sandılar şu bedenimi Taştanmı yarattın yaradan beni Kader düşman etti sevdiklerimi Ben böyle kaderle nasıl yıkılmam Her yüzüme gülen dost yalancıymış En yakınım bile bir yabancıymış Onlar hep misafir gönlüm hancıymış Ben böyle kaderle nasıl yıkılmam Vurup düşürdüler beni dertlere Kıydılar ömrüme inan boş yere Gül sanıp kanmışım ben dikenlere Ben böyle kaderle nasıl yıkılmam Her yüzüme gülen bir yalancıymış En yakınım bile bir yabancıymış Onlar hep misafir gönlüm hancıymış Ben böyle kaderle nasıl yıkılmam Ben böyle kaderle Nasıl yıkılmam nasıl yıkılmam nasıl yıkılmam... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 ELEDİM ELEDİM...(KLİP) :crying: Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Her günüm gamli geçer Bu gönlümün elinden Ne fayda vardir bilmeme Bana elin gülünden Gönlümün yarali bir kus Tutuldu bir güzele Kalbim titreyip durur Sanki dönmüs gazele Kirma garip gönlümü Dönmüsüm divaneye Sanki yikilmis gönlüm Benziyor viraneye Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Bir zamanlar sevdiğin, Aşkı bildiğin günler oldu mu? Bana güller verdiğin, Tatlı nameler gerçek oldu mu? Hiç yüzünden darılmak, Her güzel şeye alınmak, Bitik ve mutsuz anılmak, Alın yazımsa, sildim çoktan Peşimdem gelirsen, Aşk için direnirsen, Nerede yanlış bilirsen, Belki bir gün bulursun, Ama sen onu da unutursun, Boşver... Yüreğinden yaralı, bizim hikayemiz Kaderimden kalanı, silsem de gitmiyor İki sohbet aralı, bütün mesafemiz Geldim anlamıyor... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Dalda Muhabbette Kumrular Bana Ayriliği Sordular Dedim Afet,Yangin, Dedim Kar Dedim Adet Aşki Vururlar Dedim Adet Aşki Vururlar Uzak Diyarlarda Evli Barkli Mutluluk En Çok Onun Hakki Bu Yorgun Kirik Dökük Hikayenin De Adi Bende Sakli Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 İçime sığmıyor derdim kederim Özledim yemin ederim Bilsen nasıl çarpıyor Yüreğimde ellerin Sevgilim bitti bu aşk Hoşçakal diyorsun Dağ gibi çeker giderim Üzüntü yaratma Ömrümü verdim, yollarına serdim diye Hiç önemi yok rica ederim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 metrısın onunde durdum hasretım yerlere vurdum ben daglarda ucan kustum kanatlarımdan vuruldum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Daracık daracık sokaklar kıslar misket yuvarlar Kıslara koca vermiyor kocaman kocaman karılar Oy farfara farfara ateşde düştü şalvara a Ağsım dilim kurudu kıs sana yalavara yalavara Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 dünyaya bir daha gelsem sevgilim arar bulurum yine seni severim cenneti değişmem saçının teline ömrümün yettiği kadar seni severim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Sacin yuzune degse Tenini kiskanirim Birine soz soylesen Dilini kiskanirim Kiskanirim seni ben Kiskanirim kalbimden Bu nasil ask Allahim Olecegim derdimden.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Sanma ki ben bilmiyorum Oyunun kurallarını Ama tercih etmiyorum Denedim hiç tat almadım Olana kadar bekliyorum Gururdan sevgi ölür mü Yağmursuz çiçek büyür mü Bir kaç cümle son bir bakış Bilinmez maceralara Gidiyorsun can evimden Ağlat beni sana da bu yakışır İnsan bu elbet buna da alışır Bela oldun zaten başıma Git gidişin aslında benim kurtuluşumdur..... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 birrr gidene kal demem asla iikiii ezdirmem kendimi aşka üüüççç düşman olup ayrılmak yakışmaz sana son sözüm ii şanslar Alıntı
Φ hazırlıksız hacet Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 böylede yasanır ayrılıklar uzak diye biryer yok paylastıgımız gökyüzü kavusturuyor bizi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Bende ösledim bende Resmin var şuan elimde Sana koşmak isterdim Derman yok dislerimde Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Ben karagün dostu sanmiştim seni En aci günlerde terkettin beni Bir derdim üstüne bin derdi kattin Her zaman ağlattin şu gözlerimi Aşkimiz bitecek böyle giderse Bende hiç günah yok kabahat sende Sanma ki bu dünya sana kalacak Senin de gençliğin elbet solacak Herkesi kendine yar olur sanma Yine benim sana tek yar olacak Aşkimiz bitecek böyle giderse Bende hiç günah yok kabahat sende Ne seni görseydim ne de sevseydim Gönlümü vermezdim böyle bilseydim Ne bir gün güldürdün ne sevindirdin Seni sevmektense keşke ölseydim Aşkimiz bitecek böyle giderse Bende hiç günah yok kabahat sende Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 aşk bir hastalıkmış sanki seni bende hapsetti yüreğim kilitli ben odamda kokunla şimdi konuştum duvar sesizdi adın nefesimdi buralar şimdi yangın yeri yokluğun yangının alevi söyle gitmenin sebebi neydi gözlerimi kapatsam yüzünü görür müyüm gündüzleri uzatsam geceler bi kördüğüm kapıları kapatsam yalnız üşür müyüm bi kuş olupta uçsam üzerine süzülür müyüm Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 ağlayamam susarım yaralıyım ben söyleyemem yazarım kendim etttim beeeeeeeeeeennnnnnnnnnn Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Sen varken gücüm olurdu Zaman akmadan dururdu Hatırlasana Hani aşk seni yormuştu Yolun sonuna koymuştu Dokunma bana Şimdi eskiye döner mi? Dönse de buna değer mi? Cevaplasana.. İnsan aynı durur mu? Ayrılık kolay oyun mu? Dokunma bana Artık ben vazgeçtim Yalnızlığı seçtim Her şey bitti anlasana Dokunma bana, dokunma bana.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Çare aramadım zannetme Çıkmaz yolları zorladım Gittim olmadı Kaldım olmadı Bitti diyorsan laf değil Artık bu son veda üzgünüm Seninle olmazdı üzgünüm Az mı savaş verdim kendimle Elim kolum bağlı üzgünüm Baştan yanlış yaptık üzgünüm Nefret etme benden üzgünüm İster miydim hoşçakal demek Elim kolum bağlı üzgünüm........... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 gideceksen git,umrumda değil hiç, yoruldum artık yalan soylemekten ben zaten seni defalarca aldattım ben zaten seni günahlarımdan biri saydım gideceksen git bana sorma, bensiz ne olur halin bana sorma, kimler olacak yarin ama sana birtek sözüm var iyisimi ağla ağla yar benim yerime yakışır gülüm tut kaçan günü birazcıkta sen düşün..... bora öztoprak.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Unut dediğin kolay değil sorma Sanırım aldandım yıllar sonra Yalan ölürüm inanmam buna Bulurum dedin benden sonra Kaç yıl gerek bana dönmen için Kavruldu kalmadı yandı içim İnan bana canım sen de özleyeceksin Hoşçakal aşkların en güzeli Kavuşur elim sana günün birinde Sarılıverir beline dokunur tenim Sana yeniden Hangi gün taşınır dönerim Bilinmez boş kalacak yüreğim Söz verdim sana ölene kadar ayrılmam Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Hiç şansım yok düştüm eline Korkma zır deli olsam da, zararım kendime Bak dünya cennet kimine göre Bana aşkından öte köy yok, gitmem bi yere.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.