Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 bu ne güzel bi şarkı degil mi? okurken içimden söyledim de çok hoşuma gitti arkadaşım, paylaştığın için teşekkür ederim ayrıca allah inşallah sevdiginle seni ayrı tutmaz bir an once kavusturur, sen iyisin iyilikler de seni bulsun sormaa ya... ben de okurkenn bi hoş oluyorum..hoşuna gittiyse ne güzel.... ve duan için Amin...teşekkür ederim.... bi şarkı daha ister misin.... ? bu da çok hoş... hoş yanında söz kalır....annelere gelsin... Hani eski zaman masalları anlatır Hüznümü huzura dolarsın Kaşım gözümden çok içim bir parçan Annem sen benim yanıma kalansın Hani bir biblon vardı kırdığım Üstüne ne kırgınlıklar yaşadın Ama bil ki ben de parçalandım Annem ben senin yanına kalanım Annem annem Sen üzülme Sözlerin hep yüreğimde Annem annem Gel üzülme Ben hala senin Dizlerinde Uzayan sohbet gecelerinde Rolleri unutup dost oluruz Bizi bağlayan bu kan değil yalnız Annem biz birbirimize kalanız Ben kararlı uçarken yolumda Sen çatık kaşlarının altında Her yeni güne sevgiyle başlarsın Annem sen benim yanıma kalansın annemm annem...... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Yedi tepeli şehrimde bıraktım gonca gülümü Ne ölümden korkmak ayıp ne de düşünmek ölümü Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 http://www.youtube.com/watch?v=YRCT1nuhU_Q :clover: :clover: Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Mirkelam - Unutulmaz ( Youtube ii akıl etmişsin hocam ) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Musa EROĞLU__Unutursun mihribanım boşuna hoca olmadık çekirge... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu kader gibi istemeden, bu kalp seni unutur mu bir hasretlik yüzün vardı, içinde bir hüzün vardı söyleyecek sözün vardı, bu kalp seni unutur mu bu kalp seni unutur mu, kalbim seni unutur mu anlamı yok tüm sözlerin, sensiz geçen gecelerin yaşanacak senelerin, bu kalp seni unutur mu bambaşka bir halin vardı, farketmeden beni sardı benliğimi benden aldı, bu kalp seni unutur mu bu kalp seni unutur mu, kalbim seni unutur mu bana aşkı veren sendin, sonra alıp giden sendin yollarımız ayrı derdin, bu kalp seni unutur mu oysa düşlerim başkaydı, birdenbire yarım kaldı yaşanacak çok şey vardı, bu kalp seni unutur mu bu kalp seni unutur mu, bu kalp seni unutur mu her gün akşam yastığımda, üşüyorum yokluğunda yaşıyorum boşluğunda, bu kalp seni unutur mu bambaşka bir halin vardı, farketmeden beni sardı benliğimi benden aldı, bu kalp seni unutur mu bu kalp seni unutur mu, bu kalp seni unutur mu Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 GİDELİM BURALARDAN Söyleyin yarime Baharlari beklesin Söğüdün dalları Bugün eğilmesin Beni geçirmeye Kardeşim gelmesin Annesinin birtanesini Kimseler üzmesin Gidelim buralardan Dayanamıyorum Gidelim buralardan Unutamıyorum Yükleyin ne varsa Gönlüme demlensin Ayrılığın üstüne Hasretim eklensin Beni geçirmeye Yalnızlığım gelsin Ya dönülür ya dönülmez Kimse üzülmesin Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 HAYALLER BOŞ KALP KAPALI ÇEKTİM KENARIYA PARK HALİNDEYİM BELKİDE MEZARLIKTAYIM SONSUZA KADAR PARK HALİNDEYİM.. KALBİM YARALI YÜREĞİM YARALI .... KAAN_BEBETO Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Bu gönlümü sana değil ılgıt ılgıt esen yele verseydim... Bu gönlümü sana değil boz bulanık sele verseydim... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 ölürüm hasretinle Gördün mü bak bizden öteside varmış. Yaşananların hepsi meğer birer yalanmış. Kaderimde bu da mı vardı? Sevdiğimi başkalarıyla, Göreceksem eğer kör olsun bu gözler, Görmeyeyim bir daha.. Yar ellerin nerde? Ya benide götür,ya da gitme. Bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki Ölürüm hasretinle. Geceler uykusuz geçer oldu ömrümde. Anılar birer birer batırır hançeri kalbime. Kaderimde bu da mı vardı? Sevdiğimi başkalarıyla, Göreceksem eğer kör olsun bu gözler, Görmeyeyim bir daha. Yar ellerin nerde? Ya beni de götür,ya da gitme. Bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki Ölürüm hasretinle... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Saclarıma ruzgar degdi, elin gibi elin gibi O rüzgarı tanırım dag kokulu tenin gibi Sagım yalan solum yalan, giden yalan dönen yalan Gördüm baktım dünya yalan, senin gibi senin gibi Bu yol gidip dönülmezmiş, bu his tarif edilmezmiş Varmı yokmu sezilmezmiş benim gibi benim gibi Sagım yalan solum yalan, giden yalan dönen yalan Gördüm baktım dünya yalan senin gibi senin gibi......... :wub: :wub: :wub: Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Kolay değil artık seni unutmak Baktığım, gördüğüm, duyduğum sensin Senin hayalinle yaşarım heran Baktığım,gördüğüm, sevdiğim sensin.. Martılar ismini gelir fısıldar Sahilde sessizlik benimle ağlar Her tarafta senden bir hatıra var Baktığım, gördüğüm, duyduğum sensin Şimdi ben acılar ülkesindeyim Yolcusuz yolları beklemekteyim Çaresizce seni özlemekteyim Baktığım, gördüğüm, duyduğum sensin Martılar ismini gelir fısıldar Sahilde sessizlik benimle ağlar Her tarafta senden bir hatıra var Baktığım, gördüğüm, duyduğum sensin Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Saclarıma ruzgar degdi, elin gibi elin gibiO rüzgarı tanırım dag kokulu tenin gibi Sagım yalan solum yalan, giden yalan dönen yalan Gördüm baktım dünya yalan, senin gibi senin gibi Bu yol gidip dönülmezmiş, bu his tarif edilmezmiş Varmı yokmu sezilmezmiş benim gibi benim gibi Sagım yalan solum yalan, giden yalan dönen yalan Gördüm baktım dünya yalan senin gibi senin gibi......... :wub: :wub: :wub: off ALLAH'ım yaa dinlerken kalbim ağrıyo.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 erbay yedin bitirdin kendini ya yazık kardeşim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 bilirsin abi insanın elinde değil bazı şeyler... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 kardeşime bak sen hayat kısa boşver Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 du du hast du hast mich güneşte demlerim senin çayını yüreğimden süzer öyle veririrm... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 öğretmenim canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 bring me to lifeeeee save meeeee şarkı bulamadım öğrencili ya Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 olsun bunu bulamayan var bunada şükür hocam :P Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 saol be yavrum yaşlılık işte nerde zamanımızdaki nightwishler, rammsteinlar, iron maidenler ah ah Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 hala burdalar öğretmenim hala Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Alışırım zannettiğim yokluğunda acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımla Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön Ne olur geri dön Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön Ah olur da bir gün sen de özlersen Olur da bir gün gözlerimle buluşmayı istersen Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön Her şey bana seni hatırlatır unutmak isterken Utanırım hep o acılı şarkılarla ağlarken Bazen bir dost ya da bir çiçekle evime gelirsin Her şey seni hatırlatır da yeniden Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.