Φ AÇA Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 fener alayı gibi şu mübarek aşk dünyamız duman altı yanan yanana ama pişen yok iki lafın arası aşk acısı :wub: Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 sende mi bırakıp gidiyorsun... sende mi beni acılarla... dinle bak senin için bu şarkı her duyduğunda içine girecek bu sancı.... ölüme beş kala bu şarkıyı yazdım sana sakın dinlersen ağlama ruhum artık yanında....uğur baş.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Sensiz sabah olmuyor Uyanıyorum ansızın Sensiz gün doğmuyor ah Yalnızım çok yalnızım.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 dert yine dert;bıktım senden git hadi git; koptuk zaten.. her sebebin bendim madem neden sustun neden olanlar oldu yakalındık fırtınadan yara aldık olanca sevda bir kalemde; silinip gitti... yıllarca aynı laf aynı perde yıllarca aynı hep aynı yerde sevdimde katlandım bunca derde ama çok yanlıştı adı yanlış aşktı ama suç hep bende...........................Taner Top Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 KENDİME SARILIR DONARIM* Belki de günahlarını yıkayacak akıttığın damla yaşlar Ya da yağmur olup üzerine yağacak haramlar,sil-başlar Sahip olamadıklarının peşine kaç kez takıldı düşüncen Tahminimce aklın bilinmez kişiler tarafından kiralık Şarkılarım sen ve benim hayatımdaki sen etkisiyle ilişkili Varlığımı tanımlamak adına yeni sıfatlar yaratabilmeliyim Kurumuş yaralarımın kabuklarını söküp arşivinize katmakla Elde ettiğiniz hazza anlam veremedim. ben cahilim Beni sevmek için programlanma, devrelerini yakarım Şu an deli misal aşığım, bir kişi hariç herkese şaşıyım Unutma kurşun her gülümsediğinde bir kalp ağlatır Korkusuzluk sahipleri neden kemer arkasında silah taşır Telefon çaldı, ne yazık ki iyi niyetlerini meşgule verdim Çığlık atan bu duvarlar tarafından asıl rahatsız edildim Bildiklerimi şarkılarımda yüksek sesle dile getirdim Kaprislerimin tadını çıkarıp kinlerimi boğar durumdayım Gün batımına ekilen tohumların haddi, hesabı yok Bana benden başka bir dost varsa bilmem lazım Aşkım güven ödülüme en yakın adayım Son doğum günümde kendime yeni bir ben aldım Umarım kaderin bitiş çizgisinden uzağım tanrım umarım..... ******************************** Bu cinayet Günahın en has hali ihanet Hakkımı ver gideyim adalet Son kozum olsun zorda sükunet Kendime sarılır donarım *************************************** Fonksiyonlarını kaybeden işçiler görevlerinden tekme tokat Safdışı, birdenbire Karanlık beklentiler üzerine stresten eklentiler Deli balta boynu alır alta, ayaklarınızın altı marazlı ne İş bu falaka Herkesin umudu bir çıkara yem, fukara vicdan bilmez gem Gaffa afsa secerem, bulmalısın kanayan yaraya merhem Rahatça sarfedilen yalanlara güvense problem Alınabilecek en basit önlem paranoyak bir denklem Kırılır omurilik, eklem.denge bozumu dengelen Tırnak ayrı-gayrı olmaz etten Resimlerinizi çeker haldeyim, kurduğum çitin önünden Sizleri deşmekle körelen bıçaklara bir bakın dengelen Çıkar KIZ maskeni göster bana gerçek yüzünü anlatılanlar göreceklerimin somut ipucu, çözdüğümü Bile bile lades, hile mimik, güvene şantaj Kimlik kayıplarınızı gazete ilanı yapın, somutlaşın Kaybettiklerimin hesabını kalbimden çekin Bildiğim kadarıyla limitsizim, depremsiyonlardayım Gözyaşlarımla boğulacaksın, farkmazlardasın Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım İfadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından Yabana atılmaktayım Selametle SAGOPA KAJMER... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Beni ta kalbimden vurdu gidişi Bütün umutlarım ağır yaralı Aklımdan gitmedi veda edişi Bütün duygularım ağır yaralı Dünyayı başıma yıkmışcasına Bağrıma kurşunlar sıkmışcasına Sanki bir savaştan çıkmışcasına Bütün duygularım ağır yaralı Yaralıı . yaralıı Bütün anılarım ağır yaralı Aşkımız verirken son nefesini Yıkıldı gönlümün sevda kalesi Sırtımda sanki bir bıçak darbesi Bütün duygularım ağır yaralı :clover: Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Karşıma çıkarır en olmazı yerde Gözümden yaşları akıtır aşkım Bir bıçak saplanır gördüğüm yerde Kalbimde yaramı kanatır aşkım Bir hüzün rüzgarı dağıtır beni Maziye zamansız götürür beni Bir anda aklımdan çıkarır beni Deliye çevirir o eski aşkım Benimle buluşup gezdiği yerde Koluna birini takmıştı aşkım Mutluluk yemini ettiği yerde Benimde kalbimi yakmıştı aşkım...... offf uleyn offf... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gitmem gerek bu şehirden Bir rüya oldun sevdamın gergefinde Neden çocuklar beni gösteriyor Yağmur yağsa güneşin yerine Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Sensizlikten olsa gerek Çekilmez oldu buralar Hep benle beraber bulamadıklarım Bak cesaretim yok artık Geç oldu yorgunum Yine deli oldum sayende Saçında rüzgar Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Ayrılıktan olsa gerek Gecikiyor sabahlar Hep benle beraber unuttuklarım Dönmüyor epeydir başım Denizler yalan Sevmek ateş olurmuş derler Yanmak yalan Şimdi öyle uzakki geldiğim yollar Yanlış bir öyküdeyim beni yeniden yaz Bir çocuktum sevmiştim Avuçlarımda aynalar Gayret et güzelim elini uzat Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 bir melek bir şehir bir dünya varmı bir insan bir güzel hala aşk var mı Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Geçmişten geleceğe yaratılmış ne varsa Unutma ki hepsinin bir sahibi var evlat Kul kaderini yaşar bahtında ne çıkarsa Düşmez kalkmaz bir allah Unutma sakın evlat Sev bütün insanları say bütün insanları Kin gütme unut gitsin geçmişte olanları Dürüst ol insancıl ol düşün öbür dünyayı Bir karıncayı bile incitme sakın evlat...... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Güneş her akşam batıp hergün doğuyorsa Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa En derin yaralar kapanıyorsa En büyük acılar unutuluyorsa Neden korkulur hayatta söyleyin bana Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Kalbime gömerim o zaman, unutupta silerim ozaman Alt tarafı aşk bu da işte, vazgeçilmes misin aman Sanane ki ağlıyorsam, deli gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam, sanane anlamıyorsan Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Haydeeee.... Seninle akraba gibi olduk uzaktan Elimi uzatsam tutar alırdım çoktan Seni sana benide bana vermiş veren Şaşırttım mı, Bunalttım mı? Çok afedersin üzgünüm!! Biiir çok sıkıldım İkii yerim çok dar OoOoO senden çok var Benimi buldun şimdi Çok işim var Biiir çok sıkıldım İkii yerim çok dar OoOoO senden çok var Benimi buldun şimdi Haydeee... Seni bir arkadaş bir dostum gibi sevdim Sen oturmuş bana aşktan dem vuruyorsun Bende sevdiğin çok şey var adı aşk değil Çağırdım mı, ayarttım mı? Kendin geldin ya şimdi dinle Biiir çok sıkıldım İkii yerim çok dar OoOoO senden çok var Benimi buldun şimdi Çok işim var Hadi çok işim var.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Dökülür yedi verenler teninden Rengarenk açarsın mevsimli mevsimsiz Bir tanem değişir kokun Isınır kanın beni yakarsın Vazgeçilir gibi değil bu medcezirler Tutuşur geceler yanar geceler söner Bedenim altüst sarhoş başım döner Karışır tenime karışır terinin tuzu Bir tanem Vazgeçilir gibi değil bu medcezirler Fırtınam felaketim hasretim Yetmiyor sevişmeler yetmiyor Şiddetin ne hoş ne güzel şefkatin Sevdikçe sevesim geliyor Ölene kadar peşindeyim bırakmam Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Seni düşündüm yine bu akşam üstü Gelmedin mor salkımlar sana küstü Umutsuz bekledim sabaha kadar O cok sevdiğin yağmurlar bile küstü Mor salkımlı o sokakta ellerimi tut Okşa yine saçımı dizinde uyut Ne çok severmişim gidince anladım Serseri gecelerde sana ağladım Bu akşamda sensizliği anılara sarıp içtim Kaybettikten sonra anlıyor insan Meğerse hiçkimseyi senin kadar sevmemişim Bi dönsen en güzel yerinde biten o rüya Yeniden yaşanır istesen Yıldızları sermezmiyim ayaklarına Geldiğin yollara toz olmazmıyım Yine şafak söküyor Uykuların unuttuğu gözlerim yine tavanda Ne vardı diyorum ah bi dönseydin son anda Şarjörüne hasret sürdüm sazımın Şimdi hüzün işgalinde yüreğim Ve ben hala mor salkımlı o sokakta bıraktığın yerdeyim....... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 mademki elveda diyorsun bana içimden aşkını silde öyle git, tahammül edemem bu ayrılığa ne olur sevgilim vurda öyle git vurda öyle git neylerim sensiz bu canı neylerim sensiz hayatı hasretini çekmektense seni elde görmektense al hançeri vur bağrıma veda edip gitmektense vurda öyle git vurda öyle git. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Parçalandım Ve her bir parçamı ayrı yere bıraktım Birini açık denizlerin en derin yerine attım Kürek çektim, uzaklaştım, dönüp arkama bakmadım bile Birini yüksek dağların zirvesine çıkardım Hiç kimse kurtarmasın, kurda kuşa yem olsun diye Birini hiç unutmadığım o küçük şehirde bıraktım Dönemedim, kimbilir, belki dönsem de bulamazdım Önce savruldum yok oldum Sonra dinlendim duruldum Ve her giden parçam yerine Yenisini doğurdum Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Üzülürüm yine Resmini görünce Maziye bakarak Vazgeçemem senden Bir ömür geçse böyle Ardından yalvararak Unuturum sandım Zamana bırakınca Seni nasıl sevdiğimi Ama bugün yine Söylüyorum hep aynı Hep aynı şeyi Dön bana yeniden ne olur Sev beni yeniden ne olur Al beni yanına ne olur Dön bana yeniden ne olur Ne olur... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Seri do ndğaşi arti mapu skani şaras ginocinepu Skani dudi midamiğuru şkvak kargi mokileku Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 her yeeeeeeeerrrrr karaaaannllllııııkkkkkkkkkk Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 her yeeeeeeeerrrrr karaaaannllllııııkkkkkkkkkk Gülümse biraz gülsün gözlerin Gülümse biraz bitsin kederin Unut dertleri kötü günleri Gülümse biraz gülümse biraz Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Yazilan kadarini yasar insan Ne eksik ne de fazla inan Bazen karisirda hayalle sevdan Yalansin oysa gecer zaman Yan kalbim yan Giden unutulur sen sana yan Sus kalbim sus Nasibin yok senin asktan Gorunen kadarini bilir insan Ne eksik ne de fazla inan Bazen karisirda hayalle sevdan Yalansin oysa gecer zaman Yan kalbim yan Giden unutulur sen sana yan Sus kalbim sus Nasibin yok senin asktan Alıntı
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 AMAN BENİ UNUTMA Bir işaretinle senin olur bu dünya Ve tabiki ben yanında Nerde olursan ol bir çağırman yeter Koşar gelirim o dakka Akşam sabah günün her saati Canım feda uğruna Bak işte yıldızları topladım sana Aman beni unutma Hasretimsin sen Herşeyimsin sen Kaderimsin sen Sahibimsin sen Sen baharsın sen Gül kokarsın sen Dallarımsın sen Sen hayatsın sen.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 beni özlüyormuşsun öyle diyorlar kıs kıs gülüyormuş tuzak kuranlar sense besleyerek yalnızlığını kabul ediyormuşsun aldattığını beni soracak olursan hayli kırgınım kırgınlık bir yana bir de şaşkınım tek tek anlayarak hatalarımı sevmeye çalışıyorum yalnızlığımı işte ben böyle bir hal içindeyim aslında derin keder içindeyim bazen bilmeyerek ne yaptığımı iyi kötü güzel çirkin her biçimdeyim bazen isyan edip yalnızlığıma sana karşı ince bir sitem içindeyim neden bu kadar uzaksın ki sanki....!! Alıntı
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 beni özlüyormuşsun öyle diyorlarkıs kıs gülüyormuş tuzak kuranlar sense besleyerek yalnızlığını kabul ediyormuşsun aldattığını beni soracak olursan hayli kırgınım kırgınlık bir yana bir de şaşkınım tek tek anlayarak hatalarımı sevmeye çalışıyorum yalnızlığımı işte ben böyle bir hal içindeyim aslında derin keder içindeyim bazen bilmeyerek ne yaptığımı iyi kötü güzel çirkin her biçimdeyim bazen isyan edip yalnızlığıma sana karşı ince bir sitem içindeyim neden bu kadar uzaksın ki sanki....!! bu ne güzel bi şarkı degil mi? okurken içimden söyledim de çok hoşuma gitti arkadaşım, paylaştığın için teşekkür ederim ayrıca allah inşallah sevdiginle seni ayrı tutmaz bir an once kavusturur, sen iyisin iyilikler de seni bulsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.