Φ LilaC Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 çok üzüldüm bak şimdi.. Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 ağlıcam şimdi... Yalansız tek seni, tek seni sevdim Ben yanmayım söyle, kimler yansın Şu yalan dünyada gerçeğim sendin Bu vedaya kalbim nasıl dayansın Çoktan kaybettiğim yarınlarımsın Yazık, yazık Hem sana, hem bana, sevdamıza yazık Can yoldaşım, can yoldaşım Nerdesin, nerdesin, nerde Şimdi sensizim, şimdi bomboş Senden kalanlarla başım dertte Can yoldaşım, can yoldaşım Nerdesin, nerdesin, nerde Şimdi sensizim, şimdi bomboş Senden kalanlarla başım, başım, başım dertte Gidişin en acı hatıra bana Yıkıldı bu dünyam, kaldım altında Bu acıyla bilmem nasıl yaşarım Ağlamam ardından, susar bakarım Dert etme sen beni, ne varsa yakarım Yazık ah yazık Doğmamış günahsız canımıza yazık Can yoldaşım, can yoldaşım Buz kesti yüreğim sen yoksun diye Odamda öylesine tek başına Dolanırım dururum gecelerce Elimde senin resmin Hani şu çerçevesiyle getirdiğin Ve bir anı gözlerimde Ιslanırken akan damlaların altında Sıkıca sarılmıştın bana Kulağına fısıldamıştım, hatırla Sana benden, bana senden başka Herkes yabancı, herkes el Birgün ne olursa olsun Ne yaşarsak yaşayalım Asla birbirimizi bırakmak yok Terketmek yok asla! Ama şimdi bilmiyorum Nerdesin, nerde Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Buz kesti yüreğim sen yoksun diye Odamda öylesine tek başına Dolanırım dururum gecelerce Elimde senin resmin Hani şu çerçevesiyle getirdiğin Ve bir anı gözlerimde Ιslanırken akan damlaların altında Sıkıca sarılmıştın bana Kulağına fısıldamıştım, hatırla Sana benden, bana senden başka Herkes yabancı, herkes el Birgün ne olursa olsun Ne yaşarsak yaşayalım Asla birbirimizi bırakmak yok Terketmek yok asla! Ama şimdi bilmiyorum Nerdesin, nerde şu sondaki şiir mükemmel ya... ya sen çok duygusallaştın bu kadar yetsin istersen..? Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 çok duygusalımdır zaten.. birazda sulugöz :crying: Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 çok duygusalımdır zaten.. birazda sulugöz :crying: ben de öle ama bu özelliğimi pek sevmiyorum Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 kim severki??? güçlü olmak en iyisi..ağlamak güçsüzlüktür bence..... bende çok mu güçsüzüm ne?? Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 belki de biraz yüreğine söz geçirememek... Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 evet haklısın..... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Kalbin taş mı oldu yoksa? Senin için sevmekte zorsa Yalnız kal akıllan artık Bak dünya dönüyor... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Sonbahar Bakışlarım kitlendi gözlerine Kor ateşin yanıyordu yüreğimde Dokunamadım sana Sarılamadım boynuna Haykıramadım sesimi sana Seviyorum diyemedim Hani yağmurlar yağacaktı üstümüze Hani kaybolup gidiyorduk gökyüzünde Boğazımda bir düğüm gözümde damlalar Neden ayırdın bizi sonbahar Söz-Müzik : Özkan Turgay Not: Sibel CAN'ın yorumuyla bu şarkı tüm forum arkadaşlarıma gelsin... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 yeminler etsen allah biliyor desen içini görüyorum sana güvenmiyorum yagmur yagar diner gücenen varsa gider sebebim ayrı sana güvenmiyorum........ Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Sonbahar Bakışlarım kitlendi gözlerine Kor ateşin yanıyordu yüreğimde Dokunamadım sana Sarılamadım boynuna Haykıramadım sesimi sana Seviyorum diyemedim Hani yağmurlar yağacaktı üstümüze Hani kaybolup gidiyorduk gökyüzünde Boğazımda bir düğüm gözümde damlalar Neden ayırdın bizi sonbahar Söz-Müzik : Özkan Turgay Not: Sibel CAN'ın yorumuyla bu şarkı tüm forum arkadaşlarıma gelsin... indirdim ve dinledim.. güzelmiş..ama duygu dolu bi şarkı.. Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 aman doktor canım kuzum doktor derdime bir çare çaresiz dertlere düştüm doktor bana bi çare mendilimin yeşili ben kaybettim eşimi al bu mendil sende dursun sil gözünün yaşını Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Güzelliğin on par'etmez Bu bendeki aşk olmasa Eğlenecek yer bulaman Gönlümdeki köşk olmasa Tabirin sığmaz kaleme Derdin dermandır yareme İsmin yayılmaz aleme Aşıklarda meşk olmasa Kim okurdu kim yazardı Bu düğümü kim çözerdi Koyun kurt ile gezerdi Fikir başka başk'olmasa Güzel yüzün görülmezdi Bu aşk bende dirilmezdi Güle kıymet verilmezdi Aşık ve maşuk olmasa Senden aldım bu feryadı Bu imiş dünyanın tadı Anılmazdı VEYSEL adı O sana aşık olmasa. Aşık Veysel Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 tanırım kendimi hiddetim taşar benim dalga dalga hırçın hırçın tokat gibi wurur sözlerim yıpratır bedenini bilirim seni hüzün etrafı sarmışken sessiz kalırsın belli elirsiz ben bilirim seni acı bir tebessüm belli belirsiz bir tebessüm hayranım sana sabrına sakince karşımda durup meydan okuyan o tawrına warlığına korkmuyorum ruhumdaki fırtınada boğulmaktan karanlıkta yollarımı kaybetmekten biliyorum kurtarırsın beni sen ışığım deniz fenerim biliyorum kurtarırsın beni sen ışığım SANA AŞIĞIM............. Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 sarp dağların eteğinde uçan bir güvercin olsam, türkü olsam dillerde ayrılığı anlatsam, gönlümdeki özlemi karlı dağlara yazsam, anca diner hasretim, sürme gözlümün baktığı yere konsam SÜRMEGÖZLÜM'e yazdığım ufak bişilerrr Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 yaaaar yaaaaar benim için ağlama bana o koyar, gezdiğimiz yerler gördüğümüz günler yakama yapışırda hesap sorar..... Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 yüreğinden yaralıı bizim hikayemiz..kaderimden kalanı silsemde gitmiyor..iki sohbet aralık bütün mesafemiz.. sewdim anlamıyorrr Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Bu ayrılık gelir geçer Gün gelir ansızın kavuşur gözler Her nerdeysen her ne haldeysen Gün gelir yollar yine sana döner Hep kalanlara gidenleri kattım Bir gün yerine geçemediler O kalanlara gidenleri kattım Yine bir tane sen etmediler Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 gel sen ne çektiğimi bır de bana sor sensız nasıl yaşarım gel de bana sor evlerın ışıkları bırbır yanarken bendeki karanlığı gelde bana sor Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 henüz 3 yaşında bir kardeşim var seni ondan bile kıskanıyorum kıskanıyorum kıskanıyorum kıskanıyorum Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 bir sewgili uğruna sende benim gibi yanma arkadaş o yaşlı gözlerine o yalan sözlerine kanma arkadaş giden gelirmi sandın aldandın boşa yandın bırakıp gitti seni niçin ismini andın anma arkadaş yanma arkadaş kanma arkadaş bir gün geri gelecek senden af dileyecek sanma arkadaş yırt at gitsin resmini unut artık ismini anma arkadaş giden gelirmi sandın aldandın boşa yandın bırakıp gitti seni niçin ismini andın anma arkadaş anla arkadaş........... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 gül senin tenin bende güller içinde kafesteyim... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 ben anlamam toptan tüfekten ben anlamam akıntıya kürekten..... bunları boşver ne haber aşktan? Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 buralardan hemen gidesim war yeniden başlamak hewesim war ne warsa attığım içime cart diye bölesim war katlanıyoruz herkes gibi malum açıklarımız kaçıklatrımız war ama hem kel hem fodul takımını hart diye yiyesim war çat die çatlamak üzereyim neresinden tutupda düzeleyim ortağı olmuşum düzeneğin kendimi boğasım war aman hadi kalk kaynaşalım kız çakkıdı çakkıdı oynaşalım kız azıcık alttan azıcık üstten hoppidi hoppidi hoplatım kız bunlar benim fikrimmi kısa metraj filmimmi irfanım mı ilmim mi yuh die söwesim war zihinin oyunlarımı resmi duyumlarımmı koyun oyunlarımı kahkah gülesim war...... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.