Φ günışığı Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 gitme birtanem biraz daha kal önce geldiğine inanayım konuşma zarar yok istemiyorsan gözlerin anlatsın avunayım...... gitmeeeeeeee daha vakti değil kaaaaaaaaalll birazzzzz çiçekler açılsıııınnn bahçelerimdeeeeeeeee gidersen geceler sabaha varmaaazzz YAŞAMAK GÜZELLLLL AMAAAA SENİNLEEEEEEEE..... Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Don't speak, I know just what you're saying So please stop explaining Don't tell me cause it hurts Don't speak I know what you're thinking I don't need your reasons Don't tell me cause it hurts Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 SENİ SEVDİM DİYE DELİ DEDİLER ALDIRMADIM SENİ SEVDİĞİM İÇİN BIRAKIRDA BİRGÜN GİDER DEDİLER KIRDIM DOSTLARIMI HEP SENİN İÇİN Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 bir gün dönüp bakınca düşler içmiş olursa yudum yudum yudum yılları ağla ağla firuze ağla anla bir zaman ne dayanılmaz güzellikte olduğunu kıskanır rengini baharda yeşiller sewda büyüsü gibisin sen firuze sen nazlı bir çiçek bir orman kuytusu hüzün buhusu gibisin sen firuze duru bir su gibi bazen wolkan gibi bazen bir deli rüzgar gibi gözlerinde telaş yıllar sence yawaş acelen ne bekle firuze.... Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 eğer ölürsem buralarda eğer benim için ağlayan biri warsa başucumda eğer ölürsem buralarda wasiyetimdir beni götürsünler doğduğum topraklara beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar başucumda biten yediwerenler ahh aşıklar koklasınlarrr.. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam düşündüm, kararlıyım; ben adam olamicam! Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 yüzyıllar geçti üstünden bilmiyorum sorma neden her zaman hiç değişmeyen gene sen gene sen gene sen ellerim ufukta gözlerim yolda şimdi çok uzaklarda ölüyüm bilsen zor mu gülüm bu kadar çok zor mu herşey ne kadar çok zor bana sor bana sor bana sor KIRAÇ Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 senin eşkin meni düşürdü dile neçe aşık olur bülbüller güle hasret çektim gönül werdim seni sewdiim meeenn öyle bir güzele eşkini tezele şiire gazele gönül werdim şiire gazele .................. Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Demek bana yine hüsran, Bana yine hasret var, Yine bana esmer günler düştü... Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 senden aldım yine ilhamı yüzünden aldım gözümden gitmiyor aşkım bekleme kendini göster benden aldın beni bitaanem götürdün amma uzaktan olmuyor aşkım bir haber kendini gönder EYLÜL'ün ortansında yak beni yağmur öncesi kırmızılar içinde güller kıskanır seni eyy aşk nihayet kalmadı yarama basmayan gül yerine diken kokladım çal kapıyı gel yar yine aşkına nihaven şarkılarda awundum sen yerine hüzünle doldum öyle ki sana wuruldum çalsın nihawent ellere inat dewam et öylece dokun öp beni yokluğu acıtan sewgiliiiiiimmm ......................... keremcem Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 ne oldu can? ne oldu onca yaşananlar? ne oldu can? şimdi nerdesin? kimlerlesin? ne oldu can? hani senin cananın bendim? Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 bir gün bir çılgınlık edip seni sevdiğimi söylesem alay edip güler misin? yoksa sende sever misin? cesaretin var mı aşka? çarpıyor kalbim bir başka sende böyle sevsen keşke desen bana yar konuşmadan gözlerinle beni sevdiğini söylesen yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem cesaretin var mı aşka? çarpıyor kalbim bir başka sende böyle sevsen keşke desen bana yar........ Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 yağmurdan çıkar gelirdi başımı öne eğerdim işsizdim biliyordum çaresizdim biliyordum yinede çok sewiyordum ya sonra benden selam söyleyin o nazlı sewgiliye tutsakmışta ne olmuş demiş birisine benden selam söyleyin o nazlı gözlerime unutamadım unutamadım acı tyatlı günlerimiz oldu elbette anlatırdım gülerdin gözlerimden öperdin bu günler geçecek derdin .................................... :'( Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Dayanamam inan Dayanamam buna Unutamam bir an Dokunamam sana Harcanırım uğruna Aldırmadan zamana Diyemem dilim varmaz Diyemem elveda...... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Kafile Bendeki bu ates sönmeden Mevsim yazdan hazana dönmeden Gözlerine uykular inmeden Gögsüne yatir beni, düslere götür beni Ask bu cana bedenden hak ise Can ne cami çeker ne kilise Ten sönmeden bitmez bu hadise Beni yanlis anlama, sikayetim yok ama Ben aski böyle bildim, gel merhem ol yarama Ben hem kalp hem bedenim Nefestir ruhum benim Ask sarabi içerim tez gelsede ecelim Ben hem kalp hem bedenim Atesten ruhum benim Ask sarabi içelim kendimizden geçelim Bir ömür böyle geçmez ah ile Aglasanda gülsende nafile Sen dursanda yürür bu kafile Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Dayanamam inan Dayanamam buna Unutamam bir an Dokunamam sana Harcanırım uğruna Aldırmadan zamana Diyemem dilim varmaz Diyemem elveda...... harika bi şarkıııı çooookk seweriiiimmmm Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Başka bir insan karşındaki Değişmez diyenlere müjde Çok seven böyle gider miydi Müjde Her şey bitti........ Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 harika bi şarkıııı çooookk seweriiiimmmm bende........ Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 You touched my heart you touched my soul. You changed my life and all my goals. And love is blind and that I knew when, My heart was blinded by you. I've kissed your lips and held your hand. Shared your dreams and shared your bed. I know you well, I know your smell. I've been addicted to you. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 hasretle bin pare olmuşum sen nerdesin? günümde gecemde her yerde benimlesin.. avuçların yanmazmı hiç başkasının elinde? dudakların kavrulmazmı başka biri öpünce.... Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 I am in love with you You set me free I can't do this thing called life without you here with me Cause I'm Dangerously In Love with you I'll never leave Just keep lovin' me The way I love you loving me Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 A hundred days had made me older since the last time that I've saw your pretty face A thousand lights had made me colder and I don’t think I can look at this the same But all the miles had separate They disappear now when I’m dreaming of your face I’m here without you baby but your still on my lonely mind I think about you baby and I dream about you all the time I’m here without you baby but your still with me in my dreams And tonight it’s only you and me.... Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 şu anda bu şarkıyı dinliodum Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 neyi 3 doors down deil di mi Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 sen gittin yastığımda kokun misafir kaldı... gözlerimden haylaz yağmurlar yağdı.. ayrılıkmı senmi yoksa sevdamı? hangisi sebebim olur? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.