Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Sona ermekte gün yine seninle Akşamlar böyledir hep sessiz Eşyalar bir yerde sen bir yerde Gölgen dolaşır gibi sanki içimde Işıkları yakın nedir bu his Yokluğunda sen ne varsa sen bu evde.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 ne kadar çok sevgim vardı bir o kadarda çok endişem ben aslında o gördüğün o cool kadın değildim kırdılar kalbimi... defalarca kırdılar bu yüzden oldum hayattan bu yüzden kaybettim aşktan bu yüzden Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 ayrılmam sarılırım hayallere ayrılmam sevişirim özleminlee Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 yine yeşerdi fındık dalları yemyeşil oldu fındık dalları zaten hep yeşildi fındık dalları Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 ne kadar çok sevgim vardı bir o kadarda çok endişem ben aslında o gördüğün o cool kadın değildim kırdılar kalbimi... defalarca kırdılar bu yüzden oldum hayattan bu yüzden kaybettim aşktan bu yüzden kırılan kalpler tamir edilir hayattan olma hiç bir zaman aşkı kaybetsen bile sevgiyi kaybetme çünki ebedi olan sevgidir sevgisiz yaşamaz ama aşksız yaşanır hiç birşey üzülmeye deymez hayatta çünki sevgisiz hayat anlamsız bunuda ben yazdım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 artos arkadaşım saol ya, gene duygulandım ağlayacam gene onlar yanlış biliyor kimsenin suçu değil bu onun suçu değil bu, bu benim suçum... Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 artos arkadaşım saol ya, gene duygulandım ağlayacam gene onlar yanlış biliyor kimsenin suçu değil bu onun suçu değil bu, bu benim suçum... kader oyunu buuu senin suçun değil buuuu Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 artos bak kendime geldim gene merak etme... Gel-git meselesi ben senin olmadığın heryerde yeşillenirim yeterki düş yakamdan kutupta bile güneşlenirim bugün benim günüm gönlümce gezer eğlenirim değerimi bilen ellerde elmas gibi işlenirim Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 sen zaten elmasın ve degerli eşinde elmasın kıymetini biliyordur ve daha fazla işleyecekti Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 sen zaten elmasın ve degerli eşinde elmasın kıymetini biliyordur ve daha fazla işleyecekti Senin de öyledir eminim... kıymet bilenlerden ol arkadaşım emi? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 saçın yüzüne perde yüreğim düştü derde ayak üstü duramam seni gördüğüm yerde nesine yar nesine ölürüm ben sesine bir daha vursa idi nefesim nefesine Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 gidiyom gidemiyoım da az doldur içemiyommmmm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 bazen daha fazladır herşey eşikten atlar insan yüzüne bakmak istemez yaşamın o kadar azalmıştır anlar o zaman git hemen radyoyu aç bir şarkı tut ya da bir kitap oku mutlaka iyi geliyor ya da balkona çık bağır bağıra bildiğin kadar zehiri dışarı atmadan yürek yıkanmıyor ama fazla da üzülme hayat bitiyor bir gün ayrılıktan kaçılmıyor hem çok zor hemde çok kısa bir macera ömür ömür imtihanla geçiyor ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir acının insana kattığı değeri bilirim küsemem acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir bir şiirden bir sözden bir melodiden bir filmden geçirip güzelleştirmeden can dayanmıyor yıldızların o ışıltılı pırıltısı azıcık değmeden bu şahane hüzün tablosu tamamlanmıyor Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 seni düşünürüm..gecemi aydınlatan gözlerini birde.. seni düşünürüm..gecemi aydınlatan gözlerini birde.. sat beni zindan gecelere daha çok aydınlanayım ... sat beni zindan gecelere daha çok aydınlanayım ... yarım kalmış çığlıklar.. aşkın beni yağmalar..aşkın beni yağmalar.. saklamadım sevgimi bitermi.. yaşadığım acılar dinermi.. beklediğim geceler gelirmi.. sende olmadan.. (funda arar/seni düşünürüm) Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 YOKSUN Herşey var sen hariç Sevgilim ,seninle yitirdiklerim daha değerli Kalabalıkta yalnız kaldım Sahipsizliğe adım attım. Senli hayatı karşılaştırırken Senin kıymetini anladım. Aşkım! Galiba özledim seni Galiba özledim kendimi Kendimden uzak kalınca bu yerde. Bir şey eksik!!! Bütün herşey ama herşey var, Sen dışında. Sen daha değerlisin, Hepsinin yanında. Artık neşemi yitirdim. Daha az gülüyorum. Özlem şarkıları söyleyip, Seni özlüyorum. Düşünceler diyarındayım. Kendimi sorguluyorum Savcı, İstanbul; suçlu ben, Hakim yine ben. Yüzümün rengi attı Seni düşünürken..... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Bir ilkbahar sabahı güneşle uyandınmı hiç ? Çılgın gibi koşarak kırlara uzandın mı hiç ? Geçen günlere yazık etmişsin gönül sen Öyleyse hiç sevmemiş sevilmemişsin gönül sen Nerden geldi bu şarkı aklıma yahu Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 ben ağlarım sen yak resimleri ben unutmam hayatım sevdiğim o gözleri bu şehir beni yine sana hapsetti çaresiz beklerim her seven gibi Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Ağla yüreğum ağla bende ağlayacağum Arkadaşlarım sizden nasıl ayrılacağum... patronum nereye didiyorsun? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Hani Allah Biliyor Ha Çizdim Ha Çizicem Eninde Sonunda Kafayı Huniyi Başıma Geçirip Çıkıcam Ortaya Deliyim Diycem Kurtarıcam Paçayı Denen O Ki Kız Gelerekten Dünyaya Başından Yemişim Zokayı Sıkıysa Baş Kaldır Gösterirler Abanın Altından Sopayı Ben Taklidini İstemem Aşkın Duydun Mu Be Hey Şaşkın Doldum Doldum Da Taştım Kapalıyız Evde Yokuz Şablon Şablon Klişe Klişe Uyduruk Uyduruk Diklenmeler Baş Kaldırıyor Görünüp Sürüye Yandan Eklenmeler Ya Asap Bozucu Beylik Laflar Ya Da Laftan İbaret Haklar Acı Patlıcanı Aşk Paklar Son Nefesime Kadar Deniycem Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Aşk ikidir sevgi bir; Aşk yalan,sevgi gerçektir. Aşk sudur,sevgi susuzluk. Bu yüzden sevgi hasrettir, Özlemektir,beklemektir. Asıl maharet: Susuzken suyu içmek değil Karşısına geçip seyretmektir. Aşk haykırmaktır,sevgi ağlamak; Aşk açmaktır,sevgi katlamak. Sevgi saklamaktır Yüreğini,gözlerini Ve de ellerini saklamak Bahar geldiğinde… Bir çiçeğe,yeşile,çimene Aşık olamazsın ama seversin. Arkadaşına aşık olamazsın Ama seversin. Toprağa fidanı aşkla değil Sevgiyle dikersin. Sevgi için ölünür,aşk öldürür. Aşk kıskançtır,nankördür Sevgiyi öldürür. Aşk Kabil’dir,sevgi Habil. Aşkla sevgi aslında kardeştir Babaları insandır,Adem’dir Aşk için şiirler yazarsın, Şarkılar yaparsın; Sevgiyi anlatamazsın. Çünkü yüreğine sığdıramazsın. Kalbini aşka kapatabilirsin Ama sevgiye kapatamazsın Sevgi gizli,aşk aşikardır. Yüz vermeyince unutursun Sen aşığım diye daha kendini kandır. Dedim ya sevgi gerçek,aşk yalandır. Dahası da var: Aşkın gözü kördür, Fazla naz aşık usandırır; Aşk oyun,aşık oyuncaktır. Sevgi ise yaşamdır,hakikattir. Aşk aceledir, Sevgi usul usul sabırlıdır. Acele işe hem şeytan karışır. Aşk ateşlidir Çünkü hastalıklıdır. Sevgi ılıktır Çünkü sağlıklıdır. Velhasıl bu iki kardeşin hikayesidir Aşka ve sevgiye dair… Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 abuuuuuu hadı gel koyumuze gerı donelım fadımenın dugunude halay cekelım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 bazen şeytan diyorki git yanaş şuna,anlat içinden geçenleri,tut yüreğinden sıkıca ak hayatına,ama nerde bende o yüzsüz yürek,bizde varsa yoksa gururdan yelek... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 biliyorum çok hatalıydım.. sana bu yanlışı , baştan yaptım beni sevdin ,değerini bilemedim aslında ben seni hiç haketmadim... ne olur bir söz söyle yüzüme bakma öyle suskunluğun yakar beni karşımda durma öyle hiç sevmedim de,kırılmadım de sensizde hayatı yaşarım de hiç ağlamam de, şaşırmadım de seni şimdi ben bile unuttum de.............Soner Rüveyda Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 unutuldum unutuldum kurutulmuş güller gibi yosun tutmuş duvarlara yazılmış günler gibi ne kavgam bitti ne sevdam ömür geçer gönül geçmez her ayrılık bir vurgun değmeyin yaşlarıma benden selam söyleyin bütün aşklarıma çiçeklerim dökülür her mevsim sonra yeniden açar ümidimin boynu bükülür sonra deniz bin defa taşar Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 biliyorum çok hatalıydım.. sana bu yanlışı , baştan yaptım beni sevdin ,değerini bilemedim aslında ben seni hiç haketmadim... ne olur bir söz söyle yüzüme bakma öyle suskunluğun yakar beni karşımda durma öyle hiç sevmedim de,kırılmadım de sensizde hayatı yaşarım de hiç ağlamam de, şaşırmadım de seni şimdi ben bile unuttum de.............Soner Rüveyda inanki bunu yazcaktım.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.