Φ ruLet Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 SİmSiyah bir GöKyüzü bir Gök yüzü HayaLimmm Ve Sen o KaranLık GökYüzümde Bana ve Tüm DünyaMa İşık Saçan Tek ParıLtı yıLdızım Nefesim MeLeğim YokLuğunda KaranLıkLardayım DaraLMakda AğLaMakLıyım Hadi geL ıŞığım oL Nefesim bedenim oLL Zaman Geç değil Biliyorum ayrıLaLı daha Çok olmadı Yeşertirsin bu bedeni UmutLandırırsın bu Bu yüreği Hadi geL Sensiz KAranlıklarda seni BekLiyorumm.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 e kaynana kaynana kara kazanda kayna yabir bak suratına al eline bir ayna alacağum kızını bildiğin gibi oyna... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Günümü bu günümü gelecegimi çaldın Bak yine de kızamıyorum Canın sağ olsun canın sağ olsun Bu can feda olsun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 aldum pazardan tarak saçımi tarayirum kızlar beni sorarsa kuş foli arayurum kuşl koli koma foli doli yağayi doli bir sevdaluk yüzünden hepten şaşırdım yoli.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 hasta ettın sen benı hasta ben de edeceğim senı kakaolu pasta yenı dıyetıme senı yazmadı doktor mıdeyı bozar yeme onu dıyor asla Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 dünümü bugünümü geleceğimi çaldın bak yine de kızamıyorum canın sağolsun... bu can feda olsun... gülşen Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gamzedeyim deva bulmam garibim bir yuva kurmam Kaderimdir hep çektiğim inlerim hiç reva bulmam Elem beni terk etmiyor hiçte fasıla vermiyor Nihayetsiz müteakiben doğrusu ömür yetmiyor.....barış manço Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 sabahlar uzak... bu sevda tuzak bana kaç zaman geçti sabrım yok yarınlara bu kaçıncı hasret kaçıncı yalnızlığım sigaramın ucunda..... yanar hasretin... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 üzülme sevdiceğum ben hep böyle ağlarum... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 dertliyim kederliyim de her nedense ağlarum... yazma ile tükenmez ha bu benum dertlerum... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 ben özlemedim ki seni kedi özledi çağır onu gelsin diye bana kedi söyledi... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 eğer bir masal perisi girerse rüyalarına öldü dersin gül güzeli tılsımını kaybetti... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 sonsuzun benimle bir savaşı var seni gördüğüm o ilk andan beri... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Bir aslan MİYAAAAV dedi.. Minik fare kükredi.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 kızılağaç fidanı göğemi vuracasun kız babanun evine daha mı duracasun... Alıntı
Φ PLaCeBo Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 sana boynumuzu eğeriz sanma hakkımızı gelir alırız zorla saklayacak yüzün yok rüyanda görsen inanma =Duman= Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 sende açsamda gözümü yoktu bu aşkın çözümü zaman avutur gönlümü hasretine alışırım... Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Ne "kal" diyebilecek kadar Gururum, Ne de "Git" diyecbilecek kadar gücüm var ... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 sanki o putmuş gibi hayat sırf buymuş gibi ben ona resmen aşığım... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 atem tutem ben seni sekere katem men seni aksama buban gelende onune atam ben seni. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 meğer ne boş heceslere kapılmışım sen neymişsin ben kendimi ne sanmışım... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Hala benim ezberimsin Deliler gibi seni özlüyorum Gözlerim sende kaldı sevdalım Hiç kimseleri görmüyorum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler Şimdi bana seninle bir ömür vaad etseler Şimdi bana yeniden ister misin deseler Tek bir söz bile söylemeye hakkım yok Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 bu akşam ölürüm beni kimse tutamazzzzz Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Sensiz olamam, yaşayamam ki Bir gece dargın kalsak uyuyamam ki Bakma kızınca sana gurur yaptığıma Aşk dolanır seni görünce ayaklarıma Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.