Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 uyy sendami trabzonlusun yoksa... habu volkan konağın şarkıları eldiriy beni yav... sevgilim...yeşil eriğim benim...ben içine hapsolmuş çekirdeğinim senin...hapiste günler ağar geçer diyorlar olsun bee...ben vazgeçtim hürriyetimden yeter ki yetim bir çocuk gibi bırakma yüreğimi,zira sensiz bu can bir yüktür yüreğime...kaldır öpülesi alnını ve bak bana gördün mü gülüm birtek gözlerim değişmedi yine bir tek gözlerim... açılır açılır gözleri gülümün içlerinde yeşil çam ağaçları uyanışların en tazeleri odamızdan geçer gülüm seninle feriğim,fidanım,feryadım ey benim zizil parmak memleket gözlüm geceler hep peşimden koşar göğsüme takıp yönümü bulduğum kalp verdim onur verdim yetmez mi deli fişeğim... benim en büyük kudretim senin sahiden şehrimde olduğunu bilmek,hatta şu an ıslak şehrimde geceliğinle balkondasın,bende dokunmaya çalışıyorum ince parmaklı ellerine,kaldır öpülesi alnını bak bana,göz değil kararan,yüzümde ışığından ayrılmanın kederi birazda işte geldik gidiyoruzun hüznü var,ama gördün mü gülüm bir tek gözlerim değişmedi yine bir tek gözlerim..................................... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 bozuyorum aşk orucumu yıllar sonra seninle aşığım hayranım her bir zerrene bakmaya kıyamadım bir kez yüzüne nazar deymesin eğilsin alem dizine. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Yar terk-i diyar yar yollarında Şimdi kalbim tuzla buz oldu İncindim örselendim Elimde tek kalan darmadağın ümitlerim Başardın en sonunda oldu bak istediğin Yaralı hayallerim..!! Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Küstürdü yar benim kırdı kalbimi Düğün olsa bayram olsa barışmam Bilemedi kıymetimi kadrimi Ağlasa sararsa dostlar solsa barışmam Bina yapılır mı viran üstüne Yemin etmedim ya kur'an üstüne Gayrı bunda sonra dostlar Ölse barışmam... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 beni özlüyormuşsun öyle diyorlar kıs kıs gülüyormuş tuzak kuranlar sense besleyerek yalnızlığını kabul ediyormuşsun aldattığını beni soracak olursan,hayli kırgınım kırgınlık bir yana ,birde şaşkınım tek tek anlayarak hatalarımı sevmeye çalışıyorum yalnızlığımı... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Çekilmez bir adam oldum yine Uykusuz, aksi, lanet Yine her seferki gibi haksızım Sebep yok olması da imkansız Bu yaptığım iş ayıp rezalet Fakat elimde değil Seni kıskanıyorum Beni affet Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 lale devri çocuklarıyız biz zamanımız geçmiş aşk şarabından en son kimbilir kimler içmiş .... çok geç kalmışız canım vakit bu vakit değil eski radyolar gibi , çatı yazda kalmış aşk öle sanmışız canım artık ölümsüz değil leyla ile mecnun gibi değil çoktan masal olmuş aşk ben derim utanma iftahar et sevmeyenler utansın aşksızlığa mahkum edilmişse bu dünya yansınn.... offf beee Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 yalancı şahidimdir ay benim her gece denize vurur yakamoz ben aşkı senle yaşayamassam varsın olmasııınnnnn Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Buralardan gitme Buralar gitsin Sen gitme... Gitmek çözecekse Biri gidecekse Buralar gitsin Sen gitme... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Kışla yaz gibiydik. Sen kar tanesi ben güneş. Çözmek zor bu buzları yalvarsam ne farkeder Çocukça kavgalar bunlar mazeretler sebebimiz olmuş yalancı gözler. Bir küçük yağmur damlası kadar değerim yok mu sende Güz ayrıldığımız gündür kim bilir kaçı bitmiş gözyaşı yok bende.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 aysumcuğum,sınıf arkadaşım hoşgeldin iyisindir inşallah. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 90-60-90 vücudum var Doya doya bitmez tadım var Kendime arkadaş arıyorum Aradığım bana uyacak dediğimi yapacaak Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 çokmu kolay bu son demesi,vermiyorum ki son nefesi,ellerin eskisi gibi beyazmı bana bunları o ellerlemi yazdın,ahh yeniden başlamalı dersen,zaman daha yavaşlamalı dersen beklemek eskisi kadar kolaymı zaman geçmiyor zaman yalan mı..... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Bir okyanus sevdim, piril piril masmavi, Bir bulut sevdim rengi bembeyaz pamuk helva sanki, Bir gulu sevdim burcu burcu katmer katmer, Bir kar tanesi sevdim kucuk sirin mukemmel, Bir ay parcasi sevdim doyulmaz bakmaga, Bir yagmur damlasi sevdim hayat veren topraga. Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Hasretinle yandı gönlüm Yandı yandı söndü gönlüm Evvel yükseklerden uçtu Düze indi şimdi gönlüm Aramızda karlı dağlar Hasretin bağrımda kışlar Başa geldi olmaz işler Yokluğundan öldü gönlüm Gözlerimde kanlı yaşlar Hasretin bağrı kışlar Başa geldi olmaz işler Yokluğundan öldü gönlüm Gelecektin gelmez oldun Halimi hiç sormaz oldun Yaralarımı sarmaz oldun Yokluğundan öldü gönlüm Aramızda karlı dağlar Hasretin bağrımda kışlar Başa geldi olmaz işler Yokluğundan öldü gönlüm Gözlerimde kanlı yaşlar Hasretin bağrımda kışlar Başa geldi olmaz işler Yokluğundan öldü gönlüm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Sabır sabır ya sabır Sabır sabır ya sabır Belkide akıllanır Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Aşk iki, sevgi bir'dir .. Aşk ateştir yakar, hastalıklıdır, sevgi ılıktır, çünkü sağlıklıdır. Aşk susuzluktur, sevgi susuzken koca bir şelalenin karşına geçip izlemektir. Aşk yalan, sevgi gerçektir ... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Kaderimle arkadaş dost olamadım Beni candan sevecek yar bulamadım Ah ile vah ile geçti bu ömrüm Yaşadım mı öldüm mü anlayamadım Neler ettin sen bana söz tutamadım Kötü kader peşinde hep adım adım Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gözüm yolda gönlüm darda Ya kendin gel ya da haber yolla Duyarım yazmışsın iki satır mektup Vermişsin trene halini unutup Kara tren gecikir belki hiç gelmez Dağlarda salınırda derdimi bilmez Dumanın savurur halimi görmez Kan dolar yüreğim gözyaşım dinmez Yara bende derman sende Ya kendin gel yada bana gel de Duyarım yazmışsın iki satır mektup Vermişsin trene halini unutup Kara tren gecikir belki hiç gelmez Dağlarda salınırda derdimi bilmez Dumanın savurur halimi görmez Kan dolar yüreğim gözyaşım dinmez Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Look in to my eyes You will see What you mean to me Search your heart Search your soul I mean the fine me there you search no more ... Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Sen gülünce güller açar gülpembe Bülbüller seni söyler Biz dinlerdik gülpembe Sen gelince bahar gelir gülpembe Dereler seni çağlar,sevinirdik gülpembe Güz yağmurlarıyla bir gün göçtün gittin İnanamadık gülpembe Bizim iller sessiz, bizim iller sensiz Olamadı gülpembe Dudağımda son bir türkü gülpembe Hala hep seni söyler Seni çağırır gülpembe Güz yağmurlarıyla bir gün göçtün gittin İnanamadık gülpembe Bizim iller sessiz, bizim iller sensiz Olamadı gülpembe Gözlerimde son bir umut Hala hep seni arar seni bekler Gülpembe Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Sanki gece çağırdı beni Sanki rüzgar fısılıdıyor seni Sanki kaybolan aşkımız Yeniden yaşar gibi Kalpler beraber Gözler beraber El ele seninle Güzeldi geceler Sevdalılar Kumrular gibi Kuytularda Kaybolduk şimdi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 gittin sen bana gitmek için gelmiştin geride yavaş yavaş eriyen bir kurşun bıraktın bıraktıgın şekilden çok daha başkasına bürünen ve asla eskisi gibi olamayacak bir kurşun gerçekten bir daha hiçbişey eskisi gibi olmadı kısa bir hüzünden sonra geldim geri döndüm sana seviştinmi? değiştinmi? yeni yeni bir umutla kimbilir kimler aklını çeldi gördüğüne sevinmedin mi beni? kimbilir kimler aklını çeldi gördüğüne sevinmedin sen beni üç günlük ayrılıkta neler neden değişti? unutulmuş muydum alışıyor muydun yavaş yavaş yokluguma beklenmiyormuydum kalbinimi yordum bunca iş güç arasında birgün beni nasıl bir paslı makasla nasıl derinden budayıp gittiğini farkettim yeni bir filiz veremiyecek kadar derindi kesip attıkların sensizlikle oluşmuş hastalıgıma senin bile çare olmayacağın benim için artık çok gecikildiğini anladım söyle bari son söz olsun kızmam bundan snr sana dostuz artık geçmiş olsun anlat saklama ne varsa Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Bu ilk sonbaharda buluşacaktık Bahar geldi geçti sen gelmez oldun Taşlara mı döndü kalbin gelmedin Aylar geldi geçti sen gelmez oldun Sen gelmez oldun Gözlerim yolda Beklerim amma Sen gelmez oldun Demiştin kapına gelirim diye Kulağım kapıda ses vermez oldun Boş yere mi yemin ettik ikimiz Kuşlar yuva kurdu sen gelmez oldun Sen gelmez oldun Gözlerim yolda Beklerim hala Sen gelmez oldun Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 aşk haketmeyenleree gül delii dikenlere can çekip gidenlere maahhkkuumm sonlar hep hüzünlereee çaresiz bitişlereee günahlar ateşlereee mahkuummm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.