Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 19 yıl geçer geçer buda geçer bir an gelir lafım geçer kolay değil canın çeker kimi seversen sev benim adım geçer..... KUTSİ-GEÇER
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 19 yıl kaşları kara gözel derdime çare gözel senden artık vazgeçmem çekseler dara güzel...
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 19 yıl ciglik atsam sesiz sussam yine cagresiz golgeler icindeyimmmmmm sen imkansizsin sensizlik imkansiz ask imkansizzzzzz
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 19 yıl ben sanaaa ölürüm sana ölüüüürümmmmm sana değer bunu bilirimmm offffffff
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Sen meleğimm!!! Hiç durmadan ağlardın niye ? Gitme demedim, bağlanmaktan korkarsın diye... Can yeleğim . Karışmasın kimseler bize.. Gör beni. Körelmesin kalbin uzaklarda! Hiç düşünme, mühür vurdum dudaklarıma. Dayan,Üzülme.!!!(GRİPİN)
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl THE REASON I'm not a perfect person as many things I wish I didn't do but I continue learning I never meant to do those things to you and so I have to say before I go that I just want you to know I've found a reason for me to change who I used to be a reason to start over new and the reason is you I'm sorry that I hurt you it's something I must live with everyday and all the pain I put you through I wish that I could take it all away and be the one who catches all your tears that's why I need you to hear I've found a resaon for me to change who I used to be a reason to start over new and the reason is you
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl bir küçücük aslancık varmış bir küçücük aslancık varmış kırlarda koşup koşup oynarmış............ ya bu nerden takıldı dilime beeee
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl Saclarima vurdu ayrilik aylari bir seni cok sevdim birde baharlari bir seni özledim
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl cemberin en disinda en cikmaz sokaktayim ciglik atsam sesiz sussam yine caresiz golgeler icindeyim sen imkansiz sensizlik imkansiz ask imkansizzz
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl benim için napardın ayaz da mı yatardın sırtında mı taşırdın hamallık mı yapardın amman ne bileyim ben yap ta bi göreyimmm been
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl bu yalnızlar treni ne bitmeyen senfoni git ama git unut beni.... benim için kolay unuturum gider kalbim affetmez seni.... sibel can.....
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl senin için naptım? ağlamadım, çünkü yeminliyim sevdiğimi söylemedim, çünkü dedirtmedin.. şiir yazdım, kızdım okumadan yırttım mektup yazdım, 20 yıl sonraya tarih attım.. geldim, ama sen görmedin.. : sevdim ama söylemedim....
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl oooooooooooooo mastika mastika.... ooooooooooo sigarası malbora.....
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl sonuna kadar geldim aşkın..kavuşamadım ben sana yetişemedim ben sana anlatamadım derdimi ağla gönlüm ağla...
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 19 yıl karbeyazdır ölüm ellerinden gülüm yineyoksun.........................
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 19 yıl aşık oluyor eywahhhh yerimde duramıyorum bile bile yanıyorum eywahhhhh kendimi tutamıyorum....... eyyywaaaaaahhhhh
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.