Gönderi tarihi: 28 Mart , 2009 16 yıl Admin Gloria (1980) 1980 çevrilmiş ve daha yeni seyrettim. Bana bir çok filmin bu filmin konusu üzerine kurulduğu imajı verdi (oldukça çok sahnesi kopyalanmış imajı). Bir kadının kendi içinden geldiği mafyaya bir küçük çocuk yüzünden kafa tutuş öyküsünü anlatıyor. Aynı eski Türk filmlerinde olduğu gibi nereye giderse mafya o anda karşısında bitiyor. Soru sormadan izlerseniz zevk alırsınız nasıl mı (Bu adamlar nasıl biliyorlardı gloria'nın orada olacağını gibi). Gelelim küçük çocuk rolünü oynayan John Adames'e bu ilk ve tek filmi. İnanılmaz bir rol oynamış kendinden büyük konuşmaları ve bilgiç yapısıyla filme başka bir zevk katmış. Nasıl bu ilk ve tek filmi olmuş ona şaştım kaldım... Mutlaka izleyin sınıflamasına giren bir film ayrıca bu küçük çocuk bana Ömercik filmlerini hatırlattı... Kaçırmayın... Tabiki her film gibi bununda 1999 versiyonu var piyasalarda ama bu eski versiyonu bence en güzeli... Yönetmen: John Cassavetes Oyuncular: Gena Rowlands, John Adames, Buck Henry, Julie Carmen, Lupe Garnica, Jessica Castillo, Tom Noonan, Ronald Maccone, Tony Knesich, William E. Rice, Gregory Cleghorne, George Yudzevich, Gary Howard Klar, Frank Belgiorno This John Cassavetes thriller stars Gena Rowlands as Gloria, a tough-talking New York dame with a past she'd rather forget. When a neighboring family is killed by the mob, Gloria must call on her experience to protect the only survivor, a young boy (John Adames). She expects trouble, but what she never sees coming is the mother-son bond that develops between her and the boy. Rowlands's portrayal earned her a Best Actress Oscar nomination. Director: John Cassavetes Cast: Gena Rowlands, John Adames, Buck Henry, Julie Carmen, Lupe Garnica, Jessica Castillo, Tom Noonan, Ronald Maccone, Tony Knesich, William E. Rice, Gregory Cleghorne, George Yudzevich, Gary Howard Klar, Frank Belgiorno
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl Ehhhh izleriz artık O kadar adımıza film yapılmış dimi ama Admincim
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl Yazar Admin Ehhhh izleriz artık O kadar adımıza film yapılmış dimi ama Admincim Ohhhh hiç aklıma gelmemiş ti doğruya.... Hadi bu kıyağımıda unutma artık... Filmin bile farmış diyecekler artık.... Ama aşığına dikkat çok küçük ve çekici bir çocuk... he he he
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl bulması biraz sorun olabilir ama yarın deneyeceğim ve ilk iş onu izleyeceğim... ayrıca aşığım konusundaki önerine de çok dikkat edeceğim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.