Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

b-67842-dostluk.jpg

:wub:

• Cevaplar 186
  • Görüntü 15,1b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Iyi hoş hepsi güzel de :) gelir de yemişsiniz icmişsiniz..bir el ile vermiş diğerin le bitirmişsiniz, bana ne bıraktınız diye

sorar ise.. Ne diyeceksiniz :) düşündünüz mü..

Gönderi tarihi:

Birce dur bakalım, bu akşam sofra senden bekleniyor :D

Gönderi tarihi:

merhaba :)

Gönderi tarihi:

Ben gelene kadar masa ustunde ne var ne yok hepsi silip supurulmus .. :( hic hem bana ozel yemekler yapilmis sozde hemde copten baska birsey kalmamis ustune ustelik birde bulasiklari bana yuklemisler ... :) Hic kusura bakmayin ama ben o bulasiklari yikarsam iflaz edersiniz en iyisi kaynanam yikasin .. :D

mb447_152786_r1.jpg

Okadar bulasiktan sonra herhalde birileri bir nestcafe ikramda bulunur ..:)

Gönderi tarihi:

buyrun paşam kendi ellerimle yaptım

nescafe.JPG

Gönderi tarihi:

Tesekkurler Gloria ellerinize saglik..

Gönderi tarihi:
Ben gelene kadar masa ustunde ne var ne yok hepsi silip supurulmus .. :( hic hem bana ozel yemekler yapilmis sozde hemde copten baska birsey kalmamis ustune ustelik birde bulasiklari bana yuklemisler ... :) Hic kusura bakmayin ama ben o bulasiklari yikarsam iflaz edersiniz en iyisi kaynanam yikasin .. :D

mb447_152786_r1.jpg

Okadar bulasiktan sonra herhalde birileri bir nestcafe ikramda bulunur ..:)

-_- çok geç geldin :P suç senin :P

kahve mi bende -_-

Gönderi tarihi:
Tesekkurler Gloria ellerinize saglik..

Birisi de bana yapsa da ben teşekkür etsem -_-

Gönderi tarihi:
-_- çok geç geldin :P suç senin :P

kahve mi bende -_-

Senmi kahve yapacaksin yapmasini bilirmisinki :) .. Hem sagolsun Gloria ikram etti kahve..

Gönderi tarihi:
Senmi kahve yapacaksin yapmasini bilirmisinki :) .. Hem sagolsun Gloria ikram etti kahve..

ben yapmıyorum ki -_-

istiyorum B)

Gönderi tarihi:

Ben turk kahvesini bilmem.. icmemde nestcafe sadece .. :) istersen hazir su kaynamisken bir fincan doldurayim istemezsen artik kendin yapacaksin.. :)

Gönderi tarihi:

ahh şikerim istediğin kahve olsun buyur kahveni :)

vili_nescafe.jpg

digerleri bi zahmettttttt şurdan devam etsin;

24_nescafe.jpg

Gönderi tarihi:

Aynen gloria hem pratik ustelik cok ekonomik... :)

Gönderi tarihi:
Ben turk kahvesini bilmem.. icmemde nestcafe sadece .. istersen hazir su kaynamisken bir fincan doldurayim istemezsen artik kendin yapacaksin..

-_- sen karar verene kadar -_- sabah olacak :P

zaten kıskaniyordum gündüzden beri seni :P tüm makarnalar senin için yapıldı diye ( hoş ben sen yokken yedim :B) + sana yapılan kahveleri de içtim B) )

şimdi kahve bile yapmadın artık buzullar oluştu aramızda :P :P

Gönderi tarihi:
ahh şikerim istediğin kahve olsun buyur kahveni :)

vili_nescafe.jpg

digerleri bi zahmettttttt şurdan devam etsin;

24_nescafe.jpg

şekercimm tşkler :hug:

tembel ve kararsız birisi de az örnek alsın seni :P:islik:

Gönderi tarihi:
:yuvarlan: himm simdi burada benim tavir yapmam gerekirken sen tavir yapiyorsun bana yapilan yemekleri silip supur yapilan kahveleri ic .. ustune ustelik birde bulasiklari bana yikat birde benden kahve iste sonrada aramizda buzullar olustu dee -_-:lol: Yedigin yemekleri hadi gectim insan bir kahve yaninda birde tatli ikram eder.. :)
Gönderi tarihi:
:yuvarlan: himm simdi burada benim tavir yapmam gerekirken sen tavir yapiyorsun bana yapilan yemekleri silip supur yapilan kahveleri ic .. ustune ustelik birde bulasiklari bana yikat birde benden kahve iste sonrada aramizda buzullar olustu dee -_-:lol: Yedigin yemekleri hadi gectim insan bir kahve yaninda birde tatli ikram eder.. :)

Triplerimi kimseye bırakamam -_-

İtiraf ediyorum çok lezzetliydi herşey :P

hihh sanki sen yıkadın bulaşıkları da yoruldun :P

hem senin güzle kahve yaptığını bildiğim için kahve işini sana bıraktım B)

tatlı hmm... tamam artık o kadar da düşüncesiz değilim ya B)

340-3_big.jpg

Gönderi tarihi:

Ne o oyle dilenciye sadaka gibi yuzumuze atsaydin .. :yuvarlan: Buyur tatli boyle olur.. :)

226783_makureseptiresepti.jpg

Gönderi tarihi:
Ne o oyle dilenciye sadaka gibi yuzumuze atsaydin .. :yuvarlan: Buyur tatli boyle olur.. :)

Wienerbrød%20fat1.jpg

Tatlı işte -_- beğendiremiyoruz sana da -_- insan tşkler senin kadar güzel der B)

ayrıca tatlın o kadar güzel ki -_- çıkmamış resmi :P

Gönderi tarihi:

Cikmis bir daha bak Deniz kizi .. Ayrica tesekkur ederim Halley icin hic yememistim daha once.. :)

Gönderi tarihi:
Cikmis bir daha bak Deniz kizi .. Ayrica tesekkur ederim Halley icin hic yememistim daha once.. :)

Halleysiz hayat mı olur -_- hemde sen ne gaddarsın halleyi kahveden ayırıyorsun :angry: inanamıyorum sana :P

kötüsün kararsız olduğun kadar :P

çıkmış B) gördüm ama benim halleyim daha güzel bir kere -_-

Gönderi tarihi:

Herkesin bir damak tadi var.. :) Hem benim kahvem halleyi degil tatliyi tercih ediyor cok uyumlu bir cift.. :)

Gönderi tarihi:
Herkesin bir damak tadi var.. :) Hem benim kahvem halleyi degil tatliyi tercih ediyor cok uyumlu bir cift.. :)

Senin kahven zevksiz :P ( iltifatlar ediyorum bu gece :P )

halley ve kahveyi dene bence muhteşem ikiliyi keşfetmelisin ;)B)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.