Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Hayat acı ama gerçektir Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Nefes almak yaşamak değil Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 peheheh bu sözü bir yerden hatırlıyorum kıssss sen kimsin bakiyim ? kusursuz olsaydık baskalarının kusurlarını bulup cıkarmaya bu kadar meraklı olmazdık... Ben Kleopatra mısır kraliçesi mezarımdan çıktım geldim.........! Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 kusursuz olsaydık baskalarının kusurlarını bulup cıkarmaya bu kadar meraklı olmazdık... Ben Kleopatra mısır kraliçesi mezarımdan çıktım geldim.........! yok bee kusurum oldugu yok zaten.. arkadaşım msn adresindee hep bu sözü kullanır da o yüzden sordun o da buraya üye oldu acap dedim senmisin. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 NAYIR...... NOLAMAZ ......Ben değilim. Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 yaşamak güzel şey Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Birgün herşeyin biteceğinin bilincinde olmak,bununla yaşamak,bunu yaşamak.. TAURUS.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 NAYIR...... NOLAMAZ ......Ben değilim. nie terledin kısss deli kalopatra Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 sevgi anlayisla baslar... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 nie terledin kısss deli kalopatra oradan öylemi gözüküyor.............gözün bozulmuş olmalı ... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 - Demek piranha dedikleri şey bu. Hiho, bak Hulusi abi bıyıkları ile oynuyom bi şey olmuyo. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 oradan öylemi gözüküyor.............gözün bozulmuş olmalı ... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 yeteneklerini geliştirmeyenler ye-teneke olurlarmış.az önce okan bayülgen söledi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 içinde sevgi barınan için bütün dünya bir aileymiş... Guatama Buddha sevgi teleskoptan bakar kıskançlık ise mikroskoptan... josh billings Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Kadınlar, gururlarını kurtaran yalanlardan hoşlanırlar. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Erkeklerse gururunun okşanmasından hoşlanırlar Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 hayattaki en mantıksız şey. aşk.................... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Kadınlar, gururlarını kurtaran yalanlardan hoşlanırlar. Erkeklerse gururunun okşanmasından hoşlanırlar peheheh kıssşşş klopatra 07 kıskandınmı kadınlar la. ilgili yazdım diye hııı Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 estafurullah ben öylemi yapmışım.... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 estafurullah ben öylemi yapmışım.... şaka yaaa tamam demedin öle bişey ...kısssma aaaaaaaa Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Ata Sözlerimiz.. .............Binilmeyecek eşeğe torba takılmaz................. ............Bilmediğin işe karışma, bilmediğin yola gitme!............. ............Az düşünen, çok konuşur.............................. .............Atın ardında, kadının önünde gitme...................... ............At ölür meydan kalır, yiğit ölür şan kalır....................... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Hayatta kimse için ağlamaya değmez, Ağlamaya değenler zaten ağlatmaz, Birgün ağlaman gerekirse başını dik tut ki; Gözyaşların seni ağlatan kişi kadar alçalmasın ... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Güzelliğin on par'etmez , Bu bendeki aşk olmasa.. ! Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Guzel olan sevgili degildir.Sevgili olan guzeldir. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.