Φ mosyna Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 BURSA NUTKU " Türk genci, devrimlerin ve rejimin sahibi ve bekçisidir. Bunların lüzumuna, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır; rejimi ve devrimleri benimsemiştir. Bunları zayıf düşürecek en küçük veya en büyük bir kıpırtı ve bir hareket duydu mu, bu memleketin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adliyesi vardır demeyecektir. Hemen müdahale edecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla, nesi varsa onunla kendi eserini koruyacaktır. Polis gelecektir; asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, “polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir” diye düşünecek, fakat asla yalvarmayacaktır. Mahkeme onu mahkum edecektir. Yine düşünecek: “Demek adliyeyi de ıslah etmek, rejime göre düzenlemek lazım!” Onu hapse atacaklar. Kanun yolundan itirazlarını yapmakla beraber; bana, İsmet Paşa'ya, Meclis'e telgraflar yağdırıp haksız ve suçsuz olduğu için tahliyesine çalışılmasını kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, “Ben inan ve kanaatimin icabını yaptım. Müdahale ve hareketimde haklıyım. Eğer buraya haksız gelmişsem, bu haksızlığı meydana getiren sebep ve amilleri düzeltmek de benim vazifemdir!” İste benim anladığım Türk genci ve Türk gençliği!" M.Kemal ATATÜRK Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Hz. Ömer ölüm yatağında vasiyet eder: Beni mezarıma götürürken acele edin,oyalanmayın.. Neden ya Emir-ül Müminin? diye sorarlar.. Eğer Allah beni affettiyse,ona gitmekte,ona varmakta oyalanmak istemiyorum.. Yok affetmediyse,benim gibi bir günahkarı sırtınızda daha fazla taşımayın.. Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 dostu da severim düşmanı da....çünkü dost gücümü düşman ise ödevimi gösterir. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 "BU GÜN VE ŞU AN, BİZE VERİLMİŞ BİR HEDİYEDİR.AMAÇLARINA ODAKLANMAYA DEVAM ET. EVREN GERİ KALAN HER ŞEYİ HALLEDECEKTİR." Ferrarisini Satan Bilge.... Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 oyle anilar vardirki; anlatirken guzelligini kayberdersin....! Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Milletin irade ve emeline uymayanların talihi acıdır, yok olmaktır.!...M.Kemal Atatürk Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 FARABi: "Hiç bir şey kendi kendisinin nedeni olamaz. Çünkü, nedenin kendisi, oluşandan öncedir." Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Dünyada akla değer veren yok madem, Aklı az olanın parası çok madem, Getir şu şarabı, alın aklımızı: Belki böyle beğenir bizi el alem! Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Kötü huy kılavuzun oldukça mutlu olacağım sanma! Sen sabaha kadar gaflet uykusundasın, ömürse kısadır. Korkarım ki, sen bu uykudan uyanınca gündüz olur. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Muradım nasihat bunda söylemek Size lâyık olan onu dinlemek Sev seni seveni zây etme emek Sevenin sözünden geçici olma Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Elif okuduk ötürü Pazar eyledik götürü yaratılanı hoş gör Yaradandan ötürü Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Bu uçsuz bucaksız dünya içinde, bil ki, Mutlu yaşamak iki türlü insana vergi; Biri iyinin kötünün aslını bilir, Öteki ne dünyayı bilir, ne kendini. Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönül, seni, gönül ehlinin diyarına; ten, seni su ve çamur hapsine çeker. Hz.Mevlana Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Ya rab!Eger affedersen bu zaten senin sanindandir. Eger reddedersen buna da zaten,ben layikim.. Ibrahim Ethem hz. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Ya rab!Eger affedersen bu zaten senin sanindandir. Eger reddedersen buna da zaten,ben layikim.. Ibrahim Ethem hz. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 nankör insan herşeyin fiyatını bilen,hiçbirşeyin değerini bilmeyendir Alıntı
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Dün Bugün Yarındı Yarında Bugün Dün Olacak Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 "GEREKİRSE DÜNYA YIKILIR, YENİDEN KURULUR VE TÜRKİYE O YENİ DÜNYADAKİ YERİNİ ALIR " İsmet İNÖNÜ ( Bu günün sözü gerçektende bu) Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 "Yanlışı gören ve önlemek için elini uzatmayan insan , yanlışı yapan kadar suçludur" Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Atı alan üsküdarı geçti.Biz takibe devam ediyoruz merkez.Tamam.! Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 günün sözü : ''erkek dediğin gripin misali çabuk bulunurmuş'' Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Biraz kül,biraz duman.O benim işte! Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Hiç kimse yılları doldurmakla ihtiyarlamaz.İnsanlar ideallerini kaybedince yaşlanırlar.Seneler ancak cildi buruşturur,ama heyecanı yitirmek ruhu buruşturur. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Allahim! Senden baska hicbirseyi olmayan ben, senden baska herseyi olanlara acirim. Selim Gunduzalp Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 güzel söz üstüne ne denir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.