Φ jeune Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Ateşten,Kalleşten,Mızrakla gürzden,Dabbet-ül arz dan, Yedi düvelden,Korku nedir bilmeyen ben,Tir tir titriyorum senin sevginden!: Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Yazık oldu bize yazık oldu Sebeb yokken biz ayrı düştük... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 ' Sevildiğin kadar sev.. ' Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Ağırdır sevmelerim,her yürek taşıyamaz.Büyüktür umutlarım,her omuz kaldıramaz.Herşey olurda şu kalbim,bir tek sensiz olamaz.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Ağırdır sevmelerim,her yürek taşıyamaz.Büyüktür umutlarım,her omuz kaldıramaz.Herşey olurda şu kalbim,bir tek sensiz olamaz.. usttekı senı yengeye daha bı aşık olmuş gördumm Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 sevmek mi??.....aammmannn boş ver... aşk mı dedin??......gelir geçer.... kıymetini bil kardeşim...yaşadığın her anın kıymetini bil; çünkü hiç bir zaman geçen saniyeye tekrar dönemezsin.... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 bıktım bu dünyadan, Mars'a gitcem Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 '' Artık cebinde değilim... Bana kalbinde yer ayırdıgında görüşelim... ! '' Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 '' Artık cebinde değilim... Bana kalbinde yer ayırdıgında görüşelim... ! '' anlarmı sence... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 anlarmı sence... Anlamasını ümit ediyorum.... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 tecrübe; hayatta yenilen kazıkların bileşkesidir... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 tecrübe; hayatta yenmiş kazıkların bileşkesidir..... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Tarih bir milletin kanını, varlığını hiçbir zaman inkâr edemez. Bizim görüşümüz ki halkçılıktır, kuvvetin, kudretin, egemenliğin, yönetimin doğrudan doğruya halka verilmesidir, halkın elinde bulundurulmasıdır. Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Bir dem kudret gizli binde görünen Sefai'm sendedir bende görünen Ey güzel sen misin sende görünen Benim için bitti gözlerin varya!!! Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Esaret dağlarında gül olmaktansa hürriyet dağlarında diken olmayı tercih ederim.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Hürriyet olmayan bir memlekette ölüm ve çöküş vardır. Her ilerleyişin ve kurtuluşun anası hürriyettir MUSTAFA KEMAL ATATÜRK Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Bir gün kavuşmak hayali olmasa, nasıl dayanılır bu yaşama.... Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 beni güldürdün ya inandığın varlıkta seni güldürsün beni üzeni de daha çok güldürsün... beni güldürene yazdım ...hiç güleceğim yoktu yaaa Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 sus sus sus kimseler duymasın sus sus sus sevgilin duymasın :w00t: Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 ya sen ne zman 3500 ileti yazdın daha dün gibi hatırlıyorum koşardın buralarda azimle yazan iyi yazarmış bulamadım yaaa ıyy ********* oldu Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 ********* olduğunu itiraf ediyon yani çok uğraştım çok iletilerim benim güzel iletilerim suya giderim suya elmayı soya soya kaldır yarim peçeni göreyim doya doya Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 tebrik ederim iletilerinin devamını dilerim sözüm yok... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.