Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2012 13 yıl benim annem üç ay önce ölmüş kalba.. örtmenim ben şindi yetim miyim aceba?.. ve dahi; ölle mi demişti..vah vaah vah bana vahlar bana.. yıl oldu aylar bana.. düştüm bi zalım yamyamın eline yık değil mi bana
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2012 13 yıl videoyu izlediğim için geciktim.. örtmenim dövünüyor.. kıyamam ona ben..
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2012 13 yıl Bazı kadınlar makyaj yapar , bazı kadınlar ise sadece güler..
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2012 13 yıl "senin doğru söylediğine inanan birine yalan söylemen, en büyük hainliktir." -hadisi şerif
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2012 13 yıl Tanrı size istediğiniz insanları değil, ihtiyacınız olan insanları verir. Öyle ki bu insanlar size yardım edecek, sizi inciticek, acı verecek, sizi terkedecek, sizi sevecek ve olmanız gereken insan olabilmenizi sağlayacaktır..!” -Lao Tzu-
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2012 13 yıl *Yaşamındaki her insan ve bütün olaylar, sen oraya çizdiğin için oradadırlar.. Onlarla ne yapmak istediğin sana kalmıştır.. Richard BACH ..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.