Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 17 yıl Ne DaVaMiZi AnLaYaCaK BiR KiZ BuLaBiLDiK NeDe BiR KiZin İsTeDiGi KaDaR BaSiT OLaBiLDiK
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 17 yıl Ortamın bittiği yerde başlarız...Şeklimiz için yaşar, tarzımız için ölürüz. Kah çıkarız gökyüzüne, seyrederiz alemi. Kah ineriz yeryüzüne seyreder alem bizi...
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 17 yıl *İyi Bir Koca Sağır, İyi Bir Kadın da Kör Olmalıdır * Yirmi Yaşında İstek, Otuz Yaşında Zeka, Kırk Yaşında Akıl Önemlidir
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl Şüheda göğdesi, bir baksana, dağlar, taşlar.. O, rüku olmasa, dünyada eğilmez başlar. Yaralanmış temiz alnından uzanmış yatıyor; Bir hilal uğruna, ya Rab, ne güneşler batıyor! Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker! Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i.. Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi.. Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın? "Gömelim gel seni tarihe!" desem, sığmazsın.
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl insanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim gerçekden harika bir söz
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl Aşk hakkında herşey doğru, herşey yanlıştır. Hakkında söylenecek hiçbir şeyin saçma olmadığı tek şey aşktır
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl Benim gördüklerimi siz görseydiniz az güler çok ağlardınız.... Yüce RAbbimizin bir sözü takvimde okumustum çok mana dolu
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl sıfır bir değer değildir...bir sayı bile değildir..anca başka bir sayının yanına gelince değer yaratır...tıpkı sevda gibi...sevdanında tek başına bir değeri yok...illede biri olmalı...sıfır ne kadar çoksa sayı o kadar çoğalır...sevda ne kadar çoksa insan o kadar çoğalır...büyür...
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl ama 1'in yeri de önemlidir,eğer sıfırın sağında ise değeri de olmayacaktır....sıfırın değeri solundaki 1'den kaynaklanır.
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl değerli olmasaydı 0 ve 1 kanundan günümüzün bilgisayarları olmazdır
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl tamam sen sevdanı soluna oturtursun değer kazanır o zaman ... (güzelim'e )
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl 01---->sadece 1 demektir 10----->onluk demektir ve daha büyük bir sayıdır bunu demek istedim yanlış anlaşılmasın (ERBAY'a)
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl yaw ben ne demek istedim siz ne anladınız... biriniz matematik hesabı çıkardınız karşıma biriniz bilgisayar tarihini çıkardınız...
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl herkes anladığını açıkladı diyelim o zaman,sen ne demek istedin hala anlamadım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.