Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Mutluluk sorumsuz bir yaşam değil, sorumsuzluklarla başa çıkabilme yeteneğidir.

Brown

• Cevaplar 2,1b
  • Görüntü 156,5b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• ..   2860. Taneyi bırakan kuş, o hilesiz, düzensiz ovanın tanelerini yer, doyar. Ona kani olduğundan uzaktan kurtulur; hiçbir tuzağa düşmez; kolu kanadı bağlanmaz.   Bir kuş, bir duvarın üstün

• 20 mirenyuma girdigimiz su yilda kendini biraz gelistir

• Calışıyor muyum diye soruyorsun. TABİKİ CALIŞIYORUM!!! Ben aile yöneticisiyim, çalar saatim, asşçıyım, öğretmenim, dadıdıyım, hemşireyim, ütücüyüm,alım satım şefiyim, taşımacıyım,antrenörüm, kuaför

Gönderi tarihi:

"Öbür dünya zaten yoksullarındır. Bu dünyada eninde sonunda onların olacaktır"

Friedrich Engels

Gönderi tarihi:

hay bu mufredatı getırenin :angry:

Gönderi tarihi:

niceleri geldi neler istediler

bırakıp dünyayı sonra gittiler

sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi

inan o gidenler hep senin gibiydiler......

YUNUS EMRE

Gönderi tarihi:

''bir yerde insanların gölgesi boylarından uzunsa,orada güneş batıyor demektir...''

Gönderi tarihi:

Nankör insan, her şeyin fiyatını bilen, fakat hiçbir şeyin değerini bilmeyen insandır.

Gönderi tarihi:

Dünya, aç olduğu için uyuyamayanlarla, açlardan korktuğu için uyuyamayanlar arasında ikiye bölünmüş durumdadır..

----Paulo Freire----

Hepinize iyi iftarlar..:closedeyes:

Gönderi tarihi:

Şanssızlığa katlanabiliriz , çünkü dışarıdan gelir ve tümüyle rastlantısaldır. Oysa yaşamda bizi asıl yaralayan , yaptığımız hatalara hayıflanmaktır. Oscar Wilde

Gönderi tarihi:

haticemin sevgisi benim rızkımdır.. demiş sevgili peygamberimiz.. :clover:

Gönderi tarihi:
haticemin sevgisi benim rızkımdır.. demiş sevgili peygamberimiz.. :clover:

Hatice'm..Ne kadar hoş geldi.Sanki işittim..:)

Bu hoş duyguyu hissettirdiğin için teşekkürler Frozy..:clover:

Gönderi tarihi:

bana değil hissetmesini bilen o güzel gönlüne teşekkür et sevgili arkadaşım :clover:

Gönderi tarihi:
bana değil hissetmesini bilen o güzel gönlüne teşekkür et sevgili arkadaşım :clover:

:clover:

Gönderi tarihi:

sen elmayı seviyorsun diye elmanında seni sevmesi şart mı? sen sev sonuna kadar sev birgün elmalarında yürekleri olucak.. :clover:

Gönderi tarihi:

♥ Aşk bir kadının yaşamının tüm öyküsü, erkeğin ise yalnızca bir serüvenidir. Madama de Stael

Gönderi tarihi:

asker vuruldugu zaman degıl unutuldugu zaman olurmus..

Gönderi tarihi:

para var huzur var

Gönderi tarihi:

Gizli Özne falan Yoktur, Ayrıca Paranoyaklığın da Alemi Yoktur :lol:

Gönderi tarihi:

Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... Sular çekilince de karıncalar balıkları yer... Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmesin.. Çünkü kimin kimi yiyeceğine "suyun akışı" karar verir...

Afrika atasözü

Gönderi tarihi:

Beşiktan mezara para kazanın.

benım sözüm

Gönderi tarihi:

yarın yapabileceğiniz bir işi bugünden yapmayın... erteleyebileceğiniz kadar erteleyin... :D :D

Gönderi tarihi:

İlişkilerinde -de ekini kullanan taraf olman, partnerinden daha az sevdiğini, daha az özlediğini göstermez..

Taurus..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.