Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl Mutluluk sorumsuz bir yaşam değil, sorumsuzluklarla başa çıkabilme yeteneğidir. Brown
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 17 yıl "Öbür dünya zaten yoksullarındır. Bu dünyada eninde sonunda onların olacaktır" Friedrich Engels
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 17 yıl niceleri geldi neler istediler bırakıp dünyayı sonra gittiler sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi inan o gidenler hep senin gibiydiler...... YUNUS EMRE
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 17 yıl ''bir yerde insanların gölgesi boylarından uzunsa,orada güneş batıyor demektir...''
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 17 yıl Nankör insan, her şeyin fiyatını bilen, fakat hiçbir şeyin değerini bilmeyen insandır.
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 17 yıl Dünya, aç olduğu için uyuyamayanlarla, açlardan korktuğu için uyuyamayanlar arasında ikiye bölünmüş durumdadır.. ----Paulo Freire---- Hepinize iyi iftarlar..
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 17 yıl Şanssızlığa katlanabiliriz , çünkü dışarıdan gelir ve tümüyle rastlantısaldır. Oysa yaşamda bizi asıl yaralayan , yaptığımız hatalara hayıflanmaktır. Oscar Wilde
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 17 yıl haticemin sevgisi benim rızkımdır.. demiş sevgili peygamberimiz..
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 17 yıl haticemin sevgisi benim rızkımdır.. demiş sevgili peygamberimiz.. Hatice'm..Ne kadar hoş geldi.Sanki işittim.. Bu hoş duyguyu hissettirdiğin için teşekkürler Frozy..
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 17 yıl bana değil hissetmesini bilen o güzel gönlüne teşekkür et sevgili arkadaşım
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 17 yıl bana değil hissetmesini bilen o güzel gönlüne teşekkür et sevgili arkadaşım
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 17 yıl sen elmayı seviyorsun diye elmanında seni sevmesi şart mı? sen sev sonuna kadar sev birgün elmalarında yürekleri olucak..
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 17 yıl ♥ Aşk bir kadının yaşamının tüm öyküsü, erkeğin ise yalnızca bir serüvenidir. Madama de Stael
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 17 yıl Gizli Özne falan Yoktur, Ayrıca Paranoyaklığın da Alemi Yoktur
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 17 yıl Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... Sular çekilince de karıncalar balıkları yer... Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmesin.. Çünkü kimin kimi yiyeceğine "suyun akışı" karar verir... Afrika atasözü
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 17 yıl yarın yapabileceğiniz bir işi bugünden yapmayın... erteleyebileceğiniz kadar erteleyin... :D
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 17 yıl İlişkilerinde -de ekini kullanan taraf olman, partnerinden daha az sevdiğini, daha az özlediğini göstermez.. Taurus..
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 17 yıl Ben Senin Övdüğün Kadar Büyük Değilim!!! Ama Düşündüğün Kadarda Küçük Değilim!!!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.