Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 18 yıl ben dururum kuşlar gider,aşkın uzak ülkesine; ben susarım deniz başlar,bitmeyen o türküsüne...
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 18 yıl bütün insanlar günü mechul bir infaza mahkumdur......v.hugo.....
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 18 yıl Bizim intikamımız, zalimlerin zulmüne karşıdır. Onlarda zulüm hissi yaşadıkça bizde de intikam hissi devam edecektir. M. Kemal Atatürk
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 18 yıl babanızın fakir olması sizin suçunuz değil; fakat kayın babanızın fakir olması sizin suçunuzz.....
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl Ey saclari uzayip da kaslari uzamayan insan!.Dusunmez misin? +1
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl .deli gibi sevdim,manyak gibi evlendim.... 5.insanların seni ezmesine izin verme;ehliyet al,sen onları ez 6.sıfır alınca üzülme hayat zaten boş.
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl İnsanlar neye inanırsa o şekilde ölürler...kimileri alkışla kimileri tekbirle gömülürler....
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 18 yıl İnsanlar neye inanırsa o şekilde ölürler...kimileri alkışla kimileri tekbirle gömülürler.... :clover:
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 18 yıl gerçek arkadaşlar aptallık yaptığın zaman bunu yüzüne vurmazlar."
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl Kusursuzluğu değil, başarıyı hedefleyin. Hata yapma hakkınızdan hiçbirzaman vazgeçmeyin, yoksa yeni şeyler öğrenme ve hayatta daha ileri gitme yeteniğinizi kaybedersiniz. Dr.David M.Burns
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl canım sıkılıyo ve hayatımda bi çok nefret ettiğim kişi var benim için günün sözü bu
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl canım sıkılıyo ve hayatımda bi çok nefret ettiğim kişi var benim için günün sözü bu nefret kötü bir duygu arkadaşım geç bu duyguyu nefret etmene sebeb olanlardan uzak dur ve yok say onları böylece kendini nefretten uzak tutmuş olursun... bunu unutma nefrette bir duygudur, seni üzenlere hiç bir duygu besleme nötr ol, rahat ol...
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 18 yıl coco cola pepsi hayatta içilmez, alkolik hareket engellenemez...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.