Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl Küçük üzüntüler konuşurlar, büyük dertler dilsizdir. (Nijerya atasözü)
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl "Kuşlar gibi uçmayı, balıklar gibi yüzmeyi öğrendik. Fakat bu arada çok basit bir sanatı unuttuk. İnsan gibi yaşamayı." Martin Luther cinderellacım bu arada sana katılıyorum... yani goethe ye...
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl Meeee.. (Koç atasözü..) yazık senin de son günlerin sana iyi davranmak lazım şimdi.. ayy yerrrrrim ben seni yaaaaa ama biraz beklemen lazım
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl bu kuzucuk Taurusmutisin mi? ayy vermez o şimdi bana o kuzucuğun etinden biraazcık.. sevmez beni taurus kuzucuk yiyemiycem seni beklemene gerek kalmadı artık
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl Ya aslında ben öyle anladım ama olmayabilirde.Yanlışım varsa affetsinler
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 18 yıl Rübai IX Bir bilim kalmadı evrende, benim bilmediğim. Sana değin nice bin sırrı çözüp silkeledim. Yaşadım yetmişi aşkın yılı, en sonra gelip, Daha hiç birşeyi öğrenmemişim; öğrendim.Ömer Hayyam
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 18 yıl Sevgiyi taşımak değil Hasretini çekmek zor Gülmeyi unutmak değil Aglamaya alışmak zor Sevmek yada ölmek degil ÖZLEYIPTE GÖREMEMEK ZOR...!!!
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 18 yıl ölüm dediğin nedirki ki gülüm ben senin için yaşamayı göze aldım -_-
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 18 yıl wayy kaanım, çok Necati gördüm seni Öz ağlamadan, göz ağlamaz
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 18 yıl ölüm dediğin nedirki ki gülüm ben senin için yaşamayı göze aldım -_- wayy kaanım, çok Necati gördüm seni Öz ağlamadan, göz ağlamaz nabpper ablacım benim nasılsın
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 18 yıl UNUTMAYI BİLİP SEVGİYİ BİLMEYENLER UNUTUR AMA SEVMEYİ BİLİP DE UNUTMAYI BİLMEYENLER ASLA UNUTMAZ CÜNKÜ ONLAR SEVGİYE AŞIKTIRLAR...SEVGİYE HASRETLERDİR...
Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 18 yıl Bilmezler yalnız yaşamayanlar nasıl korku verir sessizlik insana; insan nasıl konuşur kendisiyle; nasıl koşar aynalara. Bir cana hasret, bilmezler...
Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 18 yıl Şimdi biz neyiz biliyor musun? Akıp giden zamana göz kırpan, birbirine uzanamayan yorgun yıldızlar... Hasret çeken iki rüzgarız-_-
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl bi ben... bi başım... alıp başımı da özgürlüğüme doğru yürümek...
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl Seni seviyorum diyen dillere değil, senin için ağlayan gözlere inanmalısın!
Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 18 yıl Yanıldığımız sürece aşığız; hep yanıldığımız için hep acı çekeceğiz; yanıldığımız sürece seveceğiz; sonra yanıldığımızı anlayacağız ve gidip yeniden yanılacağız!!!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.