Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Ateşten,Kalleşten,Mızrakla gürzden,Dabbet-ül arz dan, Yedi düvelden,Korku nedir bilmeyen ben,Tir tir titriyorum senin sevginden!:
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Ağırdır sevmelerim,her yürek taşıyamaz.Büyüktür umutlarım,her omuz kaldıramaz.Herşey olurda şu kalbim,bir tek sensiz olamaz..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Ağırdır sevmelerim,her yürek taşıyamaz.Büyüktür umutlarım,her omuz kaldıramaz.Herşey olurda şu kalbim,bir tek sensiz olamaz.. usttekı senı yengeye daha bı aşık olmuş gördumm
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl sevmek mi??.....aammmannn boş ver... aşk mı dedin??......gelir geçer.... kıymetini bil kardeşim...yaşadığın her anın kıymetini bil; çünkü hiç bir zaman geçen saniyeye tekrar dönemezsin....
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl '' Artık cebinde değilim... Bana kalbinde yer ayırdıgında görüşelim... ! ''
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl '' Artık cebinde değilim... Bana kalbinde yer ayırdıgında görüşelim... ! '' anlarmı sence...
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl Tarih bir milletin kanını, varlığını hiçbir zaman inkâr edemez. Bizim görüşümüz ki halkçılıktır, kuvvetin, kudretin, egemenliğin, yönetimin doğrudan doğruya halka verilmesidir, halkın elinde bulundurulmasıdır. Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Bir dem kudret gizli binde görünen Sefai'm sendedir bende görünen Ey güzel sen misin sende görünen Benim için bitti gözlerin varya!!!
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Esaret dağlarında gül olmaktansa hürriyet dağlarında diken olmayı tercih ederim..
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Hürriyet olmayan bir memlekette ölüm ve çöküş vardır. Her ilerleyişin ve kurtuluşun anası hürriyettir MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl Bir gün kavuşmak hayali olmasa, nasıl dayanılır bu yaşama....
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl beni güldürdün ya inandığın varlıkta seni güldürsün beni üzeni de daha çok güldürsün... beni güldürene yazdım ...hiç güleceğim yoktu yaaa
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl sus sus sus kimseler duymasın sus sus sus sevgilin duymasın :w00t:
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl ya sen ne zman 3500 ileti yazdın daha dün gibi hatırlıyorum koşardın buralarda azimle yazan iyi yazarmış bulamadım yaaa ıyy ********* oldu
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl ********* olduğunu itiraf ediyon yani çok uğraştım çok iletilerim benim güzel iletilerim suya giderim suya elmayı soya soya kaldır yarim peçeni göreyim doya doya
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.