Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl Bana "Ben sana zarar verebilirim, tekme atabilirim" dersen bil ki insana degil, esek ve ata uygun bir ozellikle ovunuyorsun. EPIKTETOS
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 19 yıl eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et, akıllı değil çalışkansa dikkat et, akıllı ama tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise İMHA ET
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 19 yıl Şans tanımadı 'zaman', Bir defa daha istedim,olmadı.. Biterken bu aşk da ben ölmedim. Ölmemeyi öğrendim ama, Felç kaldı duygularım....
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 19 yıl Yapmamak “yapamam” demek ,“benliğimden, varlığımdan vazgeçtim,beceriksizliği ve yeteneksizliği kabul ettim.” Demektir
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 19 yıl Cemiyet asil kabiliyetlerden cok sozde kabiliyetleri odullendiriyor. LA ROCHEFOUCAULT
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 19 yıl Akıl Yaşta değil baştadır fakat onu başa yaş getirir. C. Şehabettin
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 19 yıl Güller güzeldir fakat, dikeni acıtır derler, niçin acıtsın ki tutmasını bilmiyorsa eller
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ben bir tek ruhum ki yüzbinlerce tenim var lakin ne yapalım ki ağzım kilitlidir binlerce halk gördüm ki onlar hepsi benim kendimden ibaretti fakat onların içinde yine tıpkı benim gibi olan bir tekini göremedim.... .........................................................MEVLANA
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 19 yıl "Başarılı olmak için çaba gösterirsen şans seninledir. Tembeller için şans diye bir şey yoktur." Montesquieu
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 19 yıl Sokrateks' e sorarlar. Kardeşlerinizi mi yoksa arkadaşlarınızı mı daha çok seviyorsunuz? Cevabı tabiki arkadaşlarımı severim olmuş.Çünkü onları ben seçtim demiştir.
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 19 yıl Yanlış bir adım attığınızı fark ettiğinizde, geri çekilmekten çekinmeyin.
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 19 yıl ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM BEN SENİN İÇİN YAŞAMAYI GÖZE ALMIŞIM.......
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl Kendinize güvenin, hangi işin aksak tarafını görürseniz “ben yaparım” diye ileri atılın.
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl "Birisine yabancilaşmanın en kötü biçimi yanında oturuyor olup ona hiçbir zaman ulaşamayacağını bilmektir." Gabriel Garcia Marquez
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.