Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN, SAĞLIK, MUTLULUK VE BAŞARI PEŞİNİ BIRAKMASIN... NİCE YILLARA Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 Mutlu yıllar Eren herşey gönlünce olsun Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 doğum günün ve tüm günlerin mutlu olsun Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 erenciğim doğum günün kutlu olsun......günün en güzel şarkıları sana gelsin................ Alıntı
Φ OBJEKTİVİST Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 Mutlu yıllar sevgili Eren Geleceğin güzel günlerine umut olsun... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 mutlu yıllar eren nice yıllara herşey gönlünce olsun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 Herkese çok teşekkür ederim Mineu sana ilk yazan olduğun için ayrıca teşekkür ediyorum made in o bölüme fazla katılamıyorum şu günlerde ama güze şarkılar yazılıyor gerçekten... Bu arada avatarını en iyi avatar bölümünde seçmelerini umuyorum Tekrar teşekkürler bu özel günde özel insanlardan mesaj aldığım için Sevgiler... bişey değil erencim, tekrar nice yıllara herşey gönlünce olsun... Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 eren daha hiçbir topicte karşılaşmadık ama...... iyiki doğdun,nice yıllara Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 tanışmıyoruz ama doğum gününüz kutlu olsun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 Doğum günün kutlu olsun Eren..ALLAH sevdiklerinle bir ömür geçirmeyi nasip etsin.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 doğum günün kutlu olsun güzel insan...herşey gönlünce olsun..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Ben gerekli açıklamayı yaptım Topragım açmadan açayım dedim Malum topicleri hep o açıo Tekrar nice senelere canım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Doğum günün kutlu olsun kardeşim....ALLAH sevdiklerinle huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçirmeyi nasip etsin... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Eren mutlu yıllar Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 nice yıllara sevgili EreN Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 mutlu yıllar, sevdiklerinle beraber, sağlıkla, huzurla ve başarılarla dolu nice seneler Eren... seviyoz seni... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 mutluluklar peşini bırakmasın...hayatını yaşamak diye sana derim aslında...umursuzca.... ve sanmam peşinden ayrılsın bu neşen..dileğim budur... Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 İyiki doğdun, iyiki tanıdım seni ve iyiki dün kopardın beni... Mutlu yıllar Eren.. Nice mutlu, huzurlu ve dileklerinin gerçekleştiği bir ömür diliyorum.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 eren, arkadaşım doğum günün kutlu olsun.. sevdiklerinle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu daha bir çok seneye girmeyi nasip eder inşallah Allah sana Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 eren ben tam gününde kutliyim dedim kardeşim kankam nice mutlu senelere... tek dileğim senin için bi gün kendini ole birine kaptırmandır ki bu kişi sana yüz vermesin asla ne kusel bi dilek dimi Alıntı
Φ zeynep* Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Sevgili Eren, Yaşa . Sev . Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara... DOgum Günü Kutlu olsun Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Erencim doğum günün kutlu olsun,sevdiklerinle birlikte,sağlıklı mutlu,bol başarılı nice senelere Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Eren'cim;Çok güzel bir yaştasın.Bu ve önündeki 4-5 seneyi de dolu dolu,hakkını vererek yaşamanı diliyorum.Dileklerin gerçek olsun kardeşim.. Doğumgünün kutlu olsun.. Gipsy Kings'ten sevgilerle,Fender Stratocaster.. Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 dogUm günÜn kutLu olsun senaristim... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Toprağım ksr bakma yeni gördüm.. Allah hayırlı ömürler versin.. Bu kawasaki de hediyen... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.