Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2009 16 yıl Zengin olsaydim neler yapmazdimkiiiiii ne siz sorun ne ben soyleyim devlet sirri...
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 15 yıl Ahhhh ahhh zengin olsaydim ilk isim bir ada satin alip pilimi pirtimi toplar giderdim donmemek uzere...
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 15 yıl Çok zengin olsam Sezen Aksu'ya radyoda canlı şarkı söylettirirdim
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 15 yıl Şu yatı bir alabilsem... hala yat diyosun sevgili seth.. umarım alabilirsin.. çok çok para kazan emi piyango,loto, toto filan ne dersin hayalimdeki eve sahip olurdum..
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 15 yıl Ahh bir zengin olsam biraz daha zengin olmak icin camii onunde oturur dilenirdim bencede mantıklı yarın bende başlıyorum Zengin olsam yapacak çok projelerim var mesela camilerde dilenmeleri için okul açarım
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2009 15 yıl Oooo..bir sürü şey yapardımm..ilk iş süper konforlu bir yat, yelkenli veya katamaran gibi bişi alırdım..Sonra bir sürü iş yeri açardım bir sürü insanı işe alırdım...İşsiz inasanların sayısı azaldı diye mutlu mutlu gezer dururdum..
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 15 yıl kafayı sıyırırım ben yaa ama çok param olsa çok yaşamazdım heralde bi yerlerde ölürdüm düşünüyorumda altımda son model bi araba olsa takla atıp uçarım bi yerlerden yok anam yokk çok para kötü evlerden ırak
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 15 yıl kafayı sıyırırım ben yaa ama çok param olsa çok yaşamazdım heralde bi yerlerde ölürdüm düşünüyorumda altımda son model bi araba olsa takla atıp uçarım bi yerlerden yok anam yokk çok para kötü evlerden ırak canım sen de takla atabileninden alırsın,çok paran var ben herhalde sayar sayar dururdum,harcayamam yazık
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.