Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 15 yıl Hı hı, aşk ülkesine ışınla beni Scaty Acıkmış, atıştıracak bir şeyler ister...
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 15 yıl Fazla olmadı yemek yiyeli, atıştıracak yer kalmadı. Ücretli öğretmenlikten kadroya geçmek ister.
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 15 yıl Çok mu belli ediyorum? Gece taksiye binip gündüz tarifesi ödemek ister.
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 15 yıl Gece tarifesi kalkalı çok oldu Evlenmek ister, çoluk çocuğu olsun, mutlu bir yuvası olsun ister.
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 15 yıl Ah keşke olabilseydim Fuzuli gibi. Halı saha maçında gol pozisyonuna girmek ister.
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 15 yıl Gireyim de atamam ki ben, tırnak batması var, vuramam Taze poğaça ister, bir de çay...
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl Kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime.... Güneşin batışını izlemek ister
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2009 15 yıl Bugün fazla içtim... Piyangodan para kutlarım bildiniz,, gina ile arkadaşlık..(:
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2009 15 yıl kutlarım bildiniz,, gina ile arkadaşlık..(: niye durdunuz arkadaşlar, kimse gina yı beğenmedi galiba..
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2009 15 yıl evet olabilir aslında =) alttakide ne istesin ımmm yastık savaşı başlatmak istesin
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2009 15 yıl şişşşt alp duymasın başıma iş açma şimdi huzurlu bir hafta sonu ister
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2009 15 yıl evet, kesinlikle.. şu saate kadar güel, devamında da öyle olsun isterim güzel bi anı hafızasına kazımak ister
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.