Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 16 yıl Kutup fazla oldu Alttaki ne ister ki bilmiyom artık bulamıyorum bir şey Uydurun bir şeyler
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 16 yıl Gerek kalmadı paçamdan damlıyor sular Alttaki tengerinin üyelerle röportaja yazdığı son mesajı okumak ister
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 16 yıl Evet ama cyclopsun gözlerindekini değil Alttaki gerinmek ve esnemek ister
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2009 16 yıl alttaki serin bir rüzgar eşliğinde ağaçların altında sessiz sakin oturmak ister
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2009 16 yıl Fena fikir değil karadeniz,bu kadar sıcak değildir Bu saatte uyumak ister herhalde
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl Hiç te bile.. Dünden beridir tutulmuş olan belime masaj isterdim Altta ki iyi bir kötek ister
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 16 yıl isterim,içinde cevizde olacak ama...kuru incirse tabi Alttaki hiç sınırsız alışveriş yapmak ister...
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 16 yıl Sabah sabah alisveris yok almayim.. benim yerime baskasi bana alsa olmazmi... Tavsan kani cay icmek ister
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 16 yıl Çay her vakit vazgeçilmezim.. Altta ki ağaçlıklı bir yolda uzun bir yürüyüş yapmak ister
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 16 yıl istemem yağmur yağıyor şuan alttaki göbekleme suya atlamak ister
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 16 yıl Gobek olsa atlardim ... uzun sureli seyahat etmek ister... istermisin ?! istersin istersin
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 16 yıl istermişim mi ? sevgi ve saygını bittiği yerde olmak isterdin sanırım ne olduğunu bir daha gör diye ?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.