Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2009 16 yıl Semaveri bilmem ama cayi sevmem... Yuruyuse cikmak ister... Bence zannimca
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2009 16 yıl bende sevmem çayı ama yürümeyi severim... plajda kumlara uzanıp güneşlenmek ister.
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2009 16 yıl Yok yok aman aman, her yerim yanık zaten güneşten uzak durmayı tercih ederim. Alttaki sevilmek ister
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 16 yıl Evet istiyorum ama olmayacağınıda biliyorum Alttaki belki benim yerime gitmek ister tatile...
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2009 16 yıl Tatil olsunda herkesin yerine seve seve giderim... Plaja gitmek ister...
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 16 yıl Alttaki de üstteki de benim hepsini istiyorum Alttaki üste gelip kahve içmek ister...
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 16 yıl Alttaki de üstteki de benim hepsini istiyorum Alttaki hep daha fazlasını ister zaten :D
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 16 yıl Üste çıkmak istediği için olsa gerek Alttaki altta kaldım diye yerinme
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 16 yıl E ister tabi! Alttaki de üstteki de hep üste çıkmak istiyor yahu
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 16 yıl E ister tabi! Alttaki de üstteki de hep üste çıkmak istiyor yahu çimlerde yalınayak koşmak ister
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 16 yıl çimlerde yalınayak koşmak ister Koşamam bu sıcakta. Klima açıp uyurum Ama serin bir yaylada hiç fena olmazdı... Alttaki denizde sırtüstü yatıp uyumak ister öyleyse...
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 16 yıl Koşamam bu sıcakta. Klima açıp uyurum Ama serin bir yaylada hiç fena olmazdı... Alttaki denizde sırtüstü yatıp uyumak ister öyleyse... evet valla ama gündüz değil ay ışığında, koca deniz benimmiş gibi ben koca denizinmişim gibi... sırtüstü yatıcam ohhh... Alttaki buzlu viski ister
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 16 yıl viski kalsın buz ister... oooff bu ne sıcak Sulu yataklardan ister alttaki yazın içine su yerine buz koyar
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 16 yıl Sulu yataklardan ister alttaki yazın içine su yerine buz koyar Kısa yoldan gebersin demi Alttaki bunu istemez
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 16 yıl İstemem tabi! Alttaki üstünde ben varım alttan bakma lütfen utanıyorum...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.