Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2009 Semaveri bilmem ama cayi sevmem... Yuruyuse cikmak ister... Bence zannimca Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2009 bende sevmem çayı ama yürümeyi severim... plajda kumlara uzanıp güneşlenmek ister. Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2009 Yok yok aman aman, her yerim yanık zaten güneşten uzak durmayı tercih ederim. Alttaki sevilmek ister 1 Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2009 bana su veğdi. bana su veğdi alttaki tatile gitmek ister. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 Evet istiyorum ama olmayacağınıda biliyorum Alttaki belki benim yerime gitmek ister tatile... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2009 Tatil olsunda herkesin yerine seve seve giderim... Plaja gitmek ister... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 olabilir.... alttaki soğuk bir duş almak ister sanırım Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 İsterim Alttaki bir ferrari ister... 1 Alıntı
Φ YARASA Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 ister vallahi Alttaki hiç bişe istemez Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Yooo isterim Alttaki hayatını değiştirmek ister... 1 Alıntı
Φ YARASA Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Alttaki de üstteki de hiç birşey istemez Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Alttaki de üstteki de benim hepsini istiyorum Alttaki üste gelip kahve içmek ister... 1 Alıntı
Φ YARASA Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Alttaki de üstteki de benim hepsini istiyorum Alttaki hep daha fazlasını ister zaten :D Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Üste çıkmak istediği için olsa gerek Alttaki altta kaldım diye yerinme 1 Alıntı
Φ YARASA Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Alttaki altta kaldım diye yerinme Alttaki rep ister Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Alttaki mesajları silinmesin ister... Alıntı
Φ YARASA Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 E ister tabi! Alttaki de üstteki de hep üste çıkmak istiyor yahu Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 E ister tabi! Alttaki de üstteki de hep üste çıkmak istiyor yahu çimlerde yalınayak koşmak ister Alıntı
Φ YARASA Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 çimlerde yalınayak koşmak ister Koşamam bu sıcakta. Klima açıp uyurum Ama serin bir yaylada hiç fena olmazdı... Alttaki denizde sırtüstü yatıp uyumak ister öyleyse... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Koşamam bu sıcakta. Klima açıp uyurum Ama serin bir yaylada hiç fena olmazdı... Alttaki denizde sırtüstü yatıp uyumak ister öyleyse... evet valla ama gündüz değil ay ışığında, koca deniz benimmiş gibi ben koca denizinmişim gibi... sırtüstü yatıcam ohhh... Alttaki buzlu viski ister Alıntı
Φ YARASA Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 viski kalsın buz ister... oooff bu ne sıcak Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 viski kalsın buz ister... oooff bu ne sıcak Sulu yataklardan ister alttaki yazın içine su yerine buz koyar Alıntı
Φ YARASA Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Sulu yataklardan ister alttaki yazın içine su yerine buz koyar Kısa yoldan gebersin demi Alttaki bunu istemez Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 İstemem tabi! Alttaki üstünde ben varım alttan bakma lütfen utanıyorum... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Allah gecinden versin Alttaki kutuplara bilet ister Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.