Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Aşkın Peşinde (2007) Elegy - The Dying Animal

//

Hani o an vardır kendiniz ve film, birden gözünüzün önünden akar ve içinde kaybolursunuz. Kendiniz çekip çıkardığınızda ben bu filme konu olabilirim dersiniz, işte o filmlerden birisi büyük usta Ben Kingsley gene harikalar yaratmış onun yanında mimik ustası İspanyol Penelope Cruz. Filmin Türkçe ismi biraz filimle alakasız olsada, filme kısaca değinelim. İnsanların ne aradıklarının farkına varmalarının çok zaman aldığı günümüzde bu film bu dramı gözümüzün önüne seren bir epik olarak gelmiş. Kendinden 30 yaş büyük professörü ile ilişkiye giren Consuella, David'in içinden çıkılmaz güzellik dürtüsünün dışa vurumuna dönüşecek bir resmin içindeki karektere dönüşecek o anlmı yakalayacak. Sonu kendini anlatan bir film ve kaçırmayın diyorum... Ayrıca film Philip Roth 'The Dying Animal' Ölen Hayvan kitabından sinemaya aktarılmış. Kitabı okumadım ama en kısa zamanda okuyacağım... Ayrıca filmin İspanyol yönetmeninede Isabel Coixet) bir alkı veriyorum

Director: Isabel Coixet

Cast: Penélope Cruz, Ben Kingsley, Patricia Clarkson, Sonja Bennett, Antonio Cupo, Deborah Harry, Dennis Hopper, Chelah Horsdal, Peter Sarsgaard

post-2-1237659955_thumb.jpg

Cultural critic David Kepesh (Ben Kingsley) sits comfortably in his ivory tower, divorced from any romantic or familial entanglements, that is, until a striking 24-year-old daughter (Penélope Cruz) of Cuban exiles reawakens his sense of sexual excitement. Their unlikely bond yields shocking revelations that change David's life forever. Spanish director Isabel Coixet helms this star-studded adaptation of the Philip Roth novel The Dying Animal.

Director: Isabel Coixet

Cast: Penélope Cruz, Ben Kingsley, Patricia Clarkson, Sonja Bennett, Antonio Cupo, Deborah Harry, Dennis Hopper, Chelah Horsdal, Peter Sarsgaard

Gönderi tarihi:

Consuella, David'e der ki:

-"Şimdi ben senden daha yaşlı hissediyorum"

Yaa işte şimdi ne cevap vereceksin bakalım,kocakafalı David dediğim an... :glare:

Aşk deprem gibi bişey, hazırlıksız vuruyor,yaşa başa bakmıyor, kibar kibar da kapı çalmıyor...

Çok güzeldi çokk... :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.