Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Hadi hadiiii sen hayatta rejim yapamazsın,ben kendimden biliyorum yapmam mı iradeliyimdir bilirsin karar verdim mi elimden bi uçanla bi kaçan kurtulur Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Kacmanin bir faydasi yok bugun veyahut yarin nekadar kisa zamanda baslarsan okadar cabuk kurtulursun .. Hem bozma moralini.. guler yuzlu olmak kilolarin en buyuk dusmani.. YOOOookk moralimi bozmuyorum ki ben her zaman ve her şekilde mutluyum kendimle spor yapıyorum bu ara tabi yediklerime de dikkat ediyorum ( arada degil ) ama ne yesem kilo veriyorum diyenlere ayrı bir sinir oluyorum ( üstüne alın tabi ) Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 YOOOookk moralimi bozmuyorum ki ben her zaman ve her şekilde mutluyum kendimle spor yapıyorum bu ara tabi yediklerime de dikkat ediyorum ( arada degil ) ama ne yesem kilo veriyorum diyenlere ayrı bir sinir oluyorum ( üstüne alın tabi ) Ben ne yersem kilo veriyorum demedimki kilo almiyorum dedim ama uzerime alinmiyorum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Ben ne yersem kilo veriyorum demedimki kilo almiyorum dedim ama uzerime alinmiyorum Ya alınnsana ben seni kassetmiştim Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Ya alınnsana ben seni kassetmiştim Sen demedinmi ben lafimi ortaya attim isteyen uzerine alir istemeyen alinmaz diye bende oyle yaptim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Sen demedinmi ben lafimi ortaya attim isteyen uzerine alir istemeyen alinmaz diye bende oyle yaptim Parantez içine bakmalısın üstüne alın demiştim senin içindi yani Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Parantez içine bakmalısın üstüne alın demiştim senin içindi yani Ben o parantezi gormemezlikten geldigim icin uzerime alinmiyorum iste.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Ben o parantezi gormemezlikten geldigim icin uzerime alinmiyorum iste.. ahh keşke kocaman harflerle yazsaydım Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Secimlerden dolayi moraliniz biraz bozuk biliyorum ama hadi arkadaslar biraz mutlu olma zamani herkes tartiya.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Secimlerden dolayi moraliniz biraz bozuk biliyorum ama hadi arkadaslar biraz mutlu olma zamani herkes tartiya.. Evet nasıl bozulmasın ben bugün tatlı yedim Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Evet nasıl bozulmasın ben bugün tatlı yedim Afiyet olsunda insan biraz konu komsuyuda dusunur degilmi Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Afiyet olsunda insan biraz konu komsuyuda dusunur degilmi benim tatlılarımı begenmiyorsun ki neyse bak sana var Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 benim tatlılarımı begenmiyorsun ki neyse bak sana var Tesekkur ederim ellerine saglik, sormadan edemiyecegim ne bu ?! Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Tesekkur ederim ellerine saglik, sormadan edemiyecegim ne bu ?! ohooo elmalı pasta adini bile bilmiyorsun :P Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Icindeki elmalar pek gorunmuyorda daha cok kiyma gibi gorunuyor.. Severim elmali pastayi.. tesekkurler hepsi benim sakin ortak cikmaya kalkma Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Icindeki elmalar pek gorunmuyorda daha cok kiyma gibi gorunuyor.. Severim elmali pastayi.. tesekkurler hepsi benim sakin ortak cikmaya kalkma :P cimriye bak yaa ben bir tabak verdim sen bir de kalk ortak çıkma yaz olacak şey mi istemiyorum zaten Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 :P cimriye bak yaa ben bir tabak verdim sen bir de kalk ortak çıkma yaz olacak şey mi istemiyorum zaten Olmaz ben tatli gordummu baska birsey gormez gozlerim kimseyle paylasmam ozur dilerim sen baska birtane yap kendine.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Olmaz ben tatli gordummu baska birsey gormez gozlerim kimseyle paylasmam ozur dilerim sen baska birtane yap kendine.. Olduuu tabi tabi -_- ver tabağımı vermiycem işte verende suç P adını bile bilmiyordun sahiplendin hepsini Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 diyet mi unuttum bi kaç gündür off.. hele bugün... yedim içtim ne varsa.. içtim içtim.. tartılmadım da bugun Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Diyet hic unutulurmu ... Olmadi sayin direnis demek sende diyete hile karistirdin.. seni YSKya sikayet edecegim... Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 )) secım demeee...sinir oldum zaten Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Sucuklu yumurta enfesti, mmmmmm... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Senide sikayet edecegim domuzbagi .. Senin masandanda ac kalkiyorum... Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 evet evet harıkaydı ellerıne saglık Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 ekmeksiz yedim neyse ki, ama illa ki derler ya tam o kıvamdı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.