Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl ya ben seçim derdine dolaşmaktan dondum resmen.. sabah hasta olmazsam iyi.. dr sıcak bişeyler hazırla da içelim
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl hic sorun degıl elıne saglık.. Eve geldım ama hala ısınamadım.. Meraklı ben duramadım evde
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl gunduz harıkaydı. Tam bı bahar havası. Ama aksam ve ılerleyen saatlerde sogudu. Merkezde bınanın ıcındeydım aslında. Sonra haberler gelınce herkes okullara kosturdu.. O kargasada cıddı anlamda dondum. Ayaklarım buzz..
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl Ya aslında şu internet gerçek olsa, verdiğimi oradan hemen alabilsen ne iyi olurdu.
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl Bu arada diyet davasına 2 kilo verdim şaka maka havaya soktu beni
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl En son oylarda secimi izlerken hop oturup hop kalkmadan gitmistir ..
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 16 yıl Ne oturup kalkması, felç geçirdim yerimden kalkamadım, bir kiloyu almışımdır belki geri
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2009 16 yıl Öyle deme onlar olmasa ne konuşacağız bu kadar şimdi, bol bol malzeme çıkıyor
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2009 16 yıl Yazar millet ben verdigim kiloyu geri aldım... ama bu hafta geri vercem onu sadece emanet aldım
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2009 16 yıl Bütün gün çilek yedim durdum, doyamıyorum çileğe bu ara, niye ki acaba anlamadım
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2009 16 yıl Yazar Bu zamanda bu kadar çilek yersen bence alerji yapar, gerçi sen benden daha iyi bilirsin boyle şeyleri dimi ama ben de bu arada komşumun fethiyeden getirdiği portakallara daldım, deli gibi portakal yiyorum abii çok lezzetli yaaaaaaaaaa... ben bu mevsimde hiç bu kadar lezzetli portakal yememiştim..
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2009 16 yıl Nereden cikti bu secimler boyle forumdaki tum arkadaslarin diyet metabolizmasi alt ust olmus durumda .. Secimlerin demekki kazanctan cok insanlarin uzerinde zarari oluyor.... simdi politikacilari cok daha iyi anliyorum neden hepsinin boyle kilolu oldugu anlasildi..
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2009 16 yıl Finikedir onlar da ondandır, çok lezzetli portakaldır. Çilek allerji yapsaydı, çoktan öbür taraftaydım bugün emin ol
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2009 16 yıl Yazar yeniden başlamam lazım herşeye şimdi çok aldım çok kilo aldım.. bu arada dun sports int. a gittim fiyat aldım, kazıkçı bunlar yaaaaa ama başka yolu yok başlanacak spora yoksa desteksiz olmaz
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2009 16 yıl Yazar Finikedir onlar da ondandır, çok lezzetli portakaldır. Çilek allerji yapsaydı, çoktan öbür taraftaydım bugün emin ol Bilmem valla ne olduklarını ben resmen portakal tıkınıyorum.. bu arada çilek alerjisi dedikse bikaç gun sonra kaşınmaya başlayınca anlarsın dedigimi hahhahhahhaha ovadril iyi geliyor
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2009 16 yıl Bilmem valla ne olduklarını ben resmen portakal tıkınıyorum.. bu arada çilek alerjisi dedikse bikaç gun sonra kaşınmaya başlayınca anlarsın dedigimi hahhahhahhaha ovadril iyi geliyor Ovadril mi kaldı bu devirde tarih o ilaç Çilek allerjisi olursa tüm vücutta olur ve Ovadril tüm vucuda uygulanmaz zararlıdır, küçük lokal kontakt dermatitlerde kullanılır. Bu yüzden ağızdan antihistaminik tablet alınır yiyecek allerjilerinde, lokal ilaç kullanılmaz. Aman dikkat yani!
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 16 yıl yaa diyete girdik ama hayatın akışı diyet yapmamı engelliyor gerçekten 4 günlüğüne Trabzona gittim istanbula döndüğümde herkes kilo almışsın dedi eee nasıl almıyım yaw sabah kalkıyorsun teyzem önüme "iç bakeym teyzen kurban olsun o kalun yanaklara, iç da kuvvetun yerune gelsun" diyerek 5 dk önce sağılmış sütü getiriyor üstünde 1 cm kaymak var ondan sonra halis muhlis bir kahvaltı yapıyorsunuz açık alanda iştahınız daha da bir açılıyor.... ee öğlen oluyor tutuyorlar kolundan hayde meşhur sürmene pidesi ısmarliyelum sana diyorlar...ee tabi daveti geri çevirmek olmaz gidiyoruz mecbur... ondan sonra yine çok meşhur kalkanoğlu pilavı üstüne kavurma e akşam oluyo yine tutuyolar kolumdan ula gel bakalum saaa bi mangal edelum ee bende bu manzara karşından veriyorum küsküyü şimdi geldik istanbula diyete ve her akşam koşuya devam hayat mı bu yaw
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.